Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, współczuję Ci tych nocek. Wyobraź sobie że moja siostra ma dwójkę takich nieśpiących dzieci, trzylatek już lepiej śpi choć nie zawsze, ale córka 15 mięsiecy to masakra, w nocy nie śpi, wstaje o 5. I siostra jeszcze do pracy na 7😖12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Wg preglife dzisiaj zaczynam 34 tc chyba trzeba by walizkę spakować🤔robi się poważnie
Lalia, Zulugula, Ania81, kar_oliv, Ounai, Annia, kic83, Karenira, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Ciężko w to uwierzyć, ale lada moment będzie 15 tydzień 😄
Jestem już dużo spokojniejsza, bo ten najgorszy czas kiedy coś może złego się wydarzyć, minął 🥰
Nawet nie robiłam sobie zdjęć na pamiątkę, bo nie chciałam zapeszyć więc muszę pokazać swój brzuszek światu 😄 w sumie to już jakiś czas widać, że to ciąża, ale noszę takie luźniejsze rzeczy więc łatwo jeszcze go ukryć 😈 z różnych względów nie chcemy jeszcze wszystkim dookoła mówić o ciąży (wiemy, że nie wszyscy będą cieszyć się tym czasem razem z nami 😔)Ulaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Wg preglife dzisiaj zaczynam 34 tc chyba trzeba by walizkę spakować🤔robi się poważnie
Jednorożec89 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Będzie dobrze mama! Piękny kropus!
Jaki termin porodu Ci wychodzi?
z okresu 31.10
Dzięki za słowa wsparcia Babki. Może faktycznie ta ciąża to będzie zaskoczenie! Moja pierwsza ze szwem mc donalda.SzalonaOna, Ania81, emdar, Annia, Suszarka, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ula, pięknie wyglądasz 😍😍😍 i nie przejmuj się innymi, dzieciątko to zawsze cud 😍😍😍
Martt, zdróweczka dla Alusi 😘😘😘Ulaa lubi tę wiadomość
-
Ula, piękny brzuszek, aż zatęsniłam za swoim! Szybko to leci, dopiero co chwaliłaś się 2 kreskami.
Motylku, współczuję nocy, dla mnie to Ty jesteś superwomen, że to wszystko ogarniasz i jeszcze zaczęłaś pracę 😳
Emdar, parzę Ci wirtualną kawę z mojego ekspresu ☕
Wik, na Śląsku też nie za ciepło. My mamy kombinezon z h&m 62-68. Na początku byłam na siebie zła, że kupiłam taki duży, że styczniowe dziecko pochodzi w nim góra do końca lutego i mogłoby mieć rozmiar bardziej dopasowany itd. A teraz to się cieszę, bo tak jak Ty byłabym bez kombinezonu. Teraz jest na nią dobry, a jak ubiorę grubszy sweterek/bluzę, to wręcz ciasny w barkach . Obym nie musiała z niego korzystać do kwietnia 🤬 wiosno przybywaj!
U nas w nocy są w miarę stałe pory pobudek, w dzień z drzemkami jest różnie. Myślałam, że jak w dzień będzie krócej spać, to w nocy lepiej pośpi, ale nie ma takiej zależności. Czasem po długich dziennych drzemkach i tak w nocy śpi super. Trudno rozgryźć bobasa 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 10:24
emdar, Ulaa, Lalia, SzalonaOna, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Labelle piekny kropek 😘 jeszcze raz gratuluję i życzę zdrowej spokojnej ciazy 🥰
Ula śliczny brzusio i mama 🥰😘LaBellePerle, Ulaa lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Iryska, szacun dla siostry, naprawdę. Gdybym musiała wrócić do pracy to bym wróciła, zacisnęła zęby i już. Błogosławię to, że mamy dobrą sytuację i nie muszę na razie wracać do roboty. Realnie myślę,że wrócę za rok najwcześniej.
Motyl, dla Ciebie to normalnie medal się należy. Każdej mamie oczywiście się należy, ale serio myślę że mamom pracującym nieco bardziej się należy 😃(moja bratowa ma 5 dzieci, ma swoją bardzo prężnie działającą działalność, i jeszcze studiuje 😱. To jest dopiero combo)Lalia, Nowastaraczka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
W tym szpitalu ,to najgorsze jest chrapanie 😫😫 no i łóżko,które jest tak twarde jakby spala dosłownie na jakiś deskach. Biodra i plecy mnie tak okropnie bolą.
Po prostu krew mnie zalewa jak te kobiety chrapią. Niedosc,że w nocy, to jeszcze dwie są takie,które śpią praktycznie caly dzień 😫 mam zatyczki gumowe do uszu ale przy takim chrapaniu w bliskiej odległości, to nic nie daje rady.
Czuję,że niedługo tutaj oszaleje.
Żadne odgłosy nie doprowadzają mnie do takich nerwow jak właśnie chrapanie.
😫😫😫😖😖😵😵😵Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 10:47
-
Herbatko, lepsze są stopery do uszu woskowe (takie do samodzielnego formowania). Przykro mi że masz taką końcówkę ciąży:( Dużo siły przesyłam. Rozumiem,ze nie masz żadnych szans na wyjście do domu?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:W tym szpitalu ,to najgorsze jest chrapanie 😫😫 no i łóżko,które jest tak twarde jakby spala dosłownie na jakiś deskach. Biodra i plecy mnie tak okropnie bolą.
Po prostu krew mnie zalewa jak te kobiety chrapią. Niedosc,że w nocy, to jeszcze dwie są takie,które śpią praktycznie caly dzień 😫 mam zatyczki gumowe do uszu ale przy takim chrapaniu w bliskiej odległości, to nic nie daje rady.
Czuję,że niedługo tutaj oszaleje.
Żadne odgłosy nie doprowadzają mnie do takich nerwow jak właśnie chrapanie.
😫😫😫😖😖😵😵😵
ja też mam te same odczucia - jak w szpitalu leżysz te parę dni i faktycznie musisz leżeć, to serio, boli wszystko dosłownie, aż na płacz się zbiera... a co do chrapania, u mnie w sali była taka babka, co ją położna przychodziła budzić, bo tak dawała, że żadna kopbieta na oddziale nie spała... -
nick nieaktualnyLaBellePerle gratulacje kropka, sliczny widok❤️.
Az mi sie lezka zakrecila w oku, bo mnie to juz nie spotka.
Ula piekny brzuszek i mama😍.
Mart powolutku Dr Alis wyjdzie z tego, wazne ze jest poprawa.
Laila, Kiniusia sliczne te wasze chlopaki, juz takie duze przyjstoniki.
Emdar Wspolczuje nocek. Mozesz mi Julka dac na wakacje, wymeczymy go tutaj lazeniem po gorach i nad morzem, a ty odpoczywaj😁. Moze pomoze.
My nocke mielismy tragiczna. Najpierw do 23 nie mogl zasnac, baczki go meczyly plus nie mogl odbic. Ledwo zasnelismy i znowu baczki. Stekal cala noc. Prezyl sie, czasami zaplakal lub krzyknal.
Plus mlodszy synek ma katar i stwierdzil, ze spac tez dobrze nie bedzie🤦♀️🤦♀️🤦♀️🥴🥴🥴🥴.
Ja kawy nie moge, wiec ratuje sie zbozowa, herbatka. Ale chyba pade gdzies po drodze.
Dzis corka ma okulista, oraz mamy instalacje zaslon.
Koncze bo synek zaczyna dawac ostrzegawcze placzki, znaczy czas sie obudzic i meczyc mame😂😂😂😂😂🥴🥴🥴🥴LaBellePerle, Ulaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ula my też czekamy na trzecie dziecko mimo że nie powinniśmy w sumie się na nie decydować bo mieszkanie mamy małe. Ale ja marzyłam o trzecim szczęściu a mąż też już się cieszył, a miejsce się wymyśli. Ja nie potrzebuje nie wiadomo ile miejsca. Ważne że wy się cieszycie. To członek waszej małej rodziny a reszta jest mniej ważna
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Herbatko jak sie czujesz??
Angie jak sie masz??
Ale ogólnie jestem bardzo zmęczona.
Herbatko w 100 % się z tobą zgadzam, ja też zawsze w szpitalu trafiam na takie piłujace traktory. I nigdy nie mogę spać. Ja wkładam słuchawki i śpię z muzyką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 11:13
Ania81 lubi tę wiadomość
-
Mart, zdrowia dla Ali.
Emdar, biedna Ty jesteś, ale myślę że za rok zacznie Ci już ładnie spać. A za dwa lata jak się już ucieszysz zaczniesz odpieluchowanie nocne 😂
Ula, pięknie wyglądasz, rośnie już synek
LaBellePerle, myślę że jak masz szew teraz będzie dobrze. Oby Wiki jak najmniej dawała Ci popalić
Herbata, wiem co czujesz, od 10 lat jestem w związku z taki jednym. On śpi w salonie a ja w sypialni i to muszę stopery do uszu zakładać 😂Ulaa, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:z okresu 31.10
Dzięki za słowa wsparcia Babki. Może faktycznie ta ciąża to będzie zaskoczenie! Moja pierwsza ze szwem mc donalda.
ZielonaHerbata a jak u Ciebie sytuacja? Skurcze się wyciszyły?
Martt jak Alicja dzisiaj? Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie co raz lepiej! Ale to nie jest covidowe zapalenie płuc, prawda?
Emdar współczuję ciężkiej nocki.Wiem, że żadne słowa nie są w stanie pocieszyć tak jakby kilka godzin dobrego snu pocieszyło...
Motylku dużo zdrówka dla starszaķów!
Iryska, to jest mój właśnie największy strach, że Mikołaj nie zacznie dobrze spać jak będę musiała już wracać do pracy... a ty wracasz po roku czy myślisz o wychowawczym?
My po drugiej dawce Bexsero, trzymajcie kciuki żeby gorączki nie wywaliło.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023