Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngie to juz tuz tuz.
Ula, Angie Ci do pisiadania wiekszej ilosci dzieci( 3 to nie jest duzo 😍) i odczuc innych ludzi. To wy wasze szczescie jest wazne. Ja mam 4, moja mama odkad urodzil sie moj pierwszy skarb zawsze mowila tylko nie mniej wiecej, po co ci dzieci, pieluchy i wogole takie tam.
Dla mnie kazde moje dzieciatko to najwieksze szczescie. Prawda jest taka ze gdybym byla mlodsza jakies 5 lat to moze mialabym jeszcze 2.
Miejsce, male mieszkanie czy dom to tylko materialne sprawy.Angie1985, Wik89, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Ja jak się wszytko potoczy dobrze to na pewno zdecyduje się na jeszcze jedno dziecko. Trójka to już fajna liczba
Suszarka, KarolinaMaria, Ania81, kic83, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
ZielonaHerbata wrote:W tym szpitalu ,to najgorsze jest chrapanie 😫😫 no i łóżko,które jest tak twarde jakby spala dosłownie na jakiś deskach. Biodra i plecy mnie tak okropnie bolą.
Po prostu krew mnie zalewa jak te kobiety chrapią. Niedosc,że w nocy, to jeszcze dwie są takie,które śpią praktycznie caly dzień 😫 mam zatyczki gumowe do uszu ale przy takim chrapaniu w bliskiej odległości, to nic nie daje rady.
Czuję,że niedługo tutaj oszaleje.
Żadne odgłosy nie doprowadzają mnie do takich nerwow jak właśnie chrapanie.
😫😫😫😖😖😵😵😵 -
nick nieaktualnyemdar wrote:Iryska, szacun dla siostry, naprawdę. Gdybym musiała wrócić do pracy to bym wróciła, zacisnęła zęby i już. Błogosławię to, że mamy dobrą sytuację i nie muszę na razie wracać do roboty. Realnie myślę,że wrócę za rok najwcześniej.
Motyl, dla Ciebie to normalnie medal się należy. Każdej mamie oczywiście się należy, ale serio myślę że mamom pracującym nieco bardziej się należy 😃(moja bratowa ma 5 dzieci, ma swoją bardzo prężnie działającą działalność, i jeszcze studiuje 😱. To jest dopiero combo)💪
emdar lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, to bardzo miłe co piszecie 😘
To nie chodzi o to, że to trzecie dziecko, bo planujemy jeszcze jedno jak się uda, tylko po prostu mamy kilka osób w otoczeniu, które bez względu na to co się u nas dzieje, nie życzą nam dobrze, a najgorzej, że nie możemy się od nich odciąć totalnie, bo to bliska rodzina mojego D.
To nieco skomplikowane, ale cóż.. Po prostu wg nas nie warto im narazie mówić, jak zobaczą mnie gdzieś kiedyś, to się dowiedzą..
To są toksyczne osoby, z którymi ja np nie chcę mieć do czynienia, nie chciałabym też żeby mieli jakikolwiek wpływ na to jak wychowuję dzieci, a wiem, że po porodzie może się tak zdarzyć..
-
Enigvaa wrote:Ulaa wiem co masz na mysli. Mam podobna sytuacje, bliska rodzina mojego meza to toksyczni ludzie, ktorych nie chce znac bardziej niz to konieczne i wiem ze sa nam nieprzychylni.
Dokładnie taką sytuację my też mamy. Szkoda, nawet bardzo szkoda, bo oboje jesteśmy bardzo rodzinni, ale po kilku "akcjach" wolimy spędzać czas z moją rodziną, bo wiemy, że na nich możemy zawsze liczyć 😊Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnigva, Ulaa ja was dobrze rozumiem. Moja mama moze i narzeka ze mam juz 4, ale wnuki kocha do bolu (jak do nas przyjedzie, albo my goscimy w polsce to moi rodzice tak ich rozpieszczaja, ze glowa boli). Za to siostra meza, taka slodka przy emza do mnie i dzieci, a rzeczywistosc jest inna. Stara sie zrobic na zlosc, miesza sie we wszystko. Daje tak bzdurne rady, o ktore nikt nie prosi. Toksyczni z nich ludzie rowniez. Niestety maz uwarza ze musimy trzymac z nimi kontakt bo to jedna rodzina w UK 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Ja juz przezywam ze za jakis czas pewnie nam sie zwala na glowe 🥴🥴🥴🥴🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 13:34
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Moja rodzinka króliczków. 🤩😁
U mnie już Wielkanoc powoli.
Wczoraj mówię Adasiowi że to nasza rodzina. Biały to mama szary tata ty jesteś zielony, Jagódka fioletowy a Filip różowy. A Adaś mama no co ty Filip taki mały? 😆🥰Lalia, Suszarka, kar_oliv, kic83, SzalonaOna, Zulugula, KarolinaMaria, dmg111, Annia, Wik89, Ania81, emdar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny
mój mąż zamówił masażystę do domu, przyszedł przystojny młody pan z łóżkiem i mnie i jego wymasował 😍Angie1985, SzalonaOna, Zulugula, Anet.kaa, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, dmg111, Ladyo, Suszarka, Inaa89, Annia, Wik89, Ania81, emdar, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziewczyny
mój mąż zamówił masażystę do domu, przyszedł przystojny młody pan z łóżkiem i mnie i jego wymasował 😍kic83, Zulugula, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, dmg111, Annia, Ania81, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:z okresu 31.10
Dzięki za słowa wsparcia Babki. Może faktycznie ta ciąża to będzie zaskoczenie! Moja pierwsza ze szwem mc donalda.
Jeszcze raz gratuluję! Śliczny Kropek 😚
To będzie silne dziecko, zobaczysz! 😍LaBellePerle lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Drogie mamusie. Dostalam najlepsza wiadomość tego tygodnia.
Coreczka i maz jutro wychodzą ❤❤❤❤ dalsze leczenie będzie w domu.
Gazometria prawidłowa. Osłuchowo czysta !!!!
Aaaaaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Mam nadzieję że już do jutra się nic nie wydarzy, ale widzę po zdjęciach ze moja Alis wrocila do siebie, już jutro ja ukocham ❤SzalonaOna, Zulugula, Ounai, kic83, KarolinaMaria, Angie1985, Lalia, dmg111, Ladyo, Suszarka, Annia, Wik89, Nikaa92, Ania81, emdar, Nowastaraczka, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ula
Pięknie wyglądasz, śliczny brzuszek!!!Ulaa lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność