Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:Emdar, oswajam się już z myślą, że będzie drugie bobo, choć jak myślę o tym całym pilnowaniu się, stresie, oglądaniu papieru w wc czy nie ma krwi, to mi słabo...
Jaki termin porodu Ci wychodzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaBelle, dasz radę kochana, chociaż zapewne momentami nie będzie łatwo.
Wik, pogoda w Wawie jest do dupy...Nie byłam psychicznie przygotowana na ten nagły atak zimy 😒LaBellePerle lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZielonaHerbata wrote:La belle- gratulacje🎉
Edmar- bardzo Ci współczuję tych nocek i podziwiam,że mimo to funkcjonujesz. Jak to czytam, to jestem przerażona. A w dzień maly ma dużo zajęć? Może jest za mało"wymęczony"? Chociaż zapewne już wszytskiego próbowałaś.
Oby się jak najszybciej unormował w kwestii nocek.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Zaraz was tutaj nadgonie. Dostalam siłę by wjechać do Ali żłobka. Dzisiaj aby 3 dzieci. I są to dzieci które nie chodziły w tygodniu w którym była Ala.
Cała grupa z tamtego tygodnia chora. A wczoraj dostały informacje ze następna dziewczyna z zapaleniem płuc. Już nie mam wątpliwości gdzie to mala chwyciła. Panuje wirusowe zapalenie pluc które bardzo szybko się rozwina.
Wzielam wypowiedzenie umowy do wypełnienia i w poniedziałek musze im to zawieź zeby zapłacić ostatni raz. Narazie rezygnujemy całkowicie. Zobaczymy pozniej jak się sytuacja potoczy. Wrócić zawsze może.Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
La belle ale Maleńki Kropuś 😍
Życzę Ci żeby ta ciąża pozytywnie Cię zaskoczyła, bez żadnych dolegliwości i komplikacji ✊😊
U nas dzisiaj zima lekko postraszyła swoim powrotem 😄 ale jest słońce więc to najważniejsze 😄
Dziewczyny, tak czytam Wasze nocne perypetie i szczerze, to już nie mogę się doczekać aż ten mój Julek wyjdzie z brzucha 😍
Ciekawe czy po tylu latach będę pamiętała jak to jest zajmować się takim maluszkiem 😄
A najbardziej tęsknię za karmieniem piersią, dla mnie to było zawsze takie przyjemne i magiczne 🥰SzalonaOna, Lalia, LaBellePerle, Wik89, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:La belle ale Maleńki Kropuś 😍
Życzę Ci żeby ta ciąża pozytywnie Cię zaskoczyła, bez żadnych dolegliwości i komplikacji ✊😊
U nas dzisiaj zima lekko postraszyła swoim powrotem 😄 ale jest słońce więc to najważniejsze 😄
Dziewczyny, tak czytam Wasze nocne perypetie i szczerze, to już nie mogę się doczekać aż ten mój Julek wyjdzie z brzucha 😍
Ciekawe czy po tylu latach będę pamiętała jak to jest zajmować się takim maluszkiem 😄
A najbardziej tęsknię za karmieniem piersią, dla mnie to było zawsze takie przyjemne i magiczne 🥰
Pokazuj brzucholadmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:To u nas im więcej śpi w dzien tym jest mniej marudny na wieczór i lepiej śpi w nocy, tak spokojnie:)
Nas też dopadł ten 4 skok, wczoraj było mamama i bababa. To jest agentka rozgadana a motorycznie w tyle sporo bo jeszcze głowa jej się chwiele chwilami.Zulugula lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ulcia u Ciebie już ten tydzień? 🙉❤️
Pokazuj brzuchola
Ciężko w to uwierzyć, ale lada moment będzie 15 tydzień 😄
Jestem już dużo spokojniejsza, bo ten najgorszy czas kiedy coś może złego się wydarzyć, minął 🥰
Nawet nie robiłam sobie zdjęć na pamiątkę, bo nie chciałam zapeszyć więc muszę pokazać swój brzuszek światu 😄 w sumie to już jakiś czas widać, że to ciąża, ale noszę takie luźniejsze rzeczy więc łatwo jeszcze go ukryć 😈 z różnych względów nie chcemy jeszcze wszystkim dookoła mówić o ciąży (wiemy, że nie wszyscy będą cieszyć się tym czasem razem z nami 😔)SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Moja fanka gwiezdnych wojen
https://youtu.be/iUEAL-uWrTE
Śmiejemy się z mężem że Baby Yoda to nasz pierwszy zięć. Wyciągnie nas z każdej opresji płaczu i złego humoruZulugula, Lalia, dmg111, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ula, nie chcesz na parę nocy mojego Julka, żeby"poćwiczyć" imię? 😉 Każda byłaby zadowolona. Nie wiem tylko co na to sam zainteresowany😁🙄
KarolinaMaria, dmg111, Ania81, Nowastaraczka, kic83 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ula, nie chcesz na parę nocy mojego Julka, żeby"poćwiczyć" imię? 😉 Każda byłaby zadowolona. Nie wiem tylko co na to sam zainteresowany😁🙄
No jasne, że chcę! 😍
Dawaj go do" ciotki" na wakajki nad morzem 😄
Co prawda kąpać się nie będziemy, ale spacerki po plaży go tam wymęczą, że będzie spał jak aniołek 😄 aaaa.. No i moi chłopcy też się nim zaopiekują, także możesz być spokojna 💪Lalia, emdar, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Oto mały Julek w brzuchu 😊
Nie cytujcie, później usunę 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 15:51
emdar, KarolinaMaria, Lalia, kiniusia270, Suszarka, SzalonaOna, LaBellePerle, Zulugula, Wik89, Inaa89, Belie, dmg111, Ania81, Annia, Nowastaraczka, Enigvaa, Martt95, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ula piękny brzusio i śliczna mama. 🥰
Emdar bardzo mi ciebie szkoda że tak twój Juliś cię doświadcza. Planuj już zemstę jak będzie miał lat 16 i tylko spanie mu będzie w głowie i zrobisz mu survival konkretny przez kilka nocy. 😆
Motylku trzymaj się.
Mart ty też się trzymaj Alis jest pod opieką tatusia. Już na dniach przyjdzie przełom i mała zacznie ekspresowo zdrowieć. Dzieci to mocarze.
La Belle piękny kropek. Niech zdrowo rośnie. Dużo siły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2021, 09:36
emdar, SzalonaOna, LaBellePerle, Ania81, Ulaa lubią tę wiadomość