Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Niereanimuj, wyglądasz zajebiście! Jaki piękny brzuszek
Inga, wy też jak zwykle stylowo. Uwielbiam wasze fotki, buzia sama się śmieje 😁
Do mnie zaraz wpada mama, bierze Matyldzię na spacer, a ja coś poogarniam.
Zulu, Inga, cybexy mają małe gondole, ale na szczęście spacerówka rozkłada się na płasko i można na nią przejść zanim bobasy zaczną siedzieć. Matylda też już rozpycha się w naszym Baliosie, ale lubię tę małą, poręczną gondolępo spacerze wjeżdżam wózkiem do wózkowni na parterze, wypinam gondolę i wnoszę do mieszkania na pierwsze piętro. Zanoszę ją do jej pokoju i sobie tam ładnie śpi. Na początku miałam mieszane uczucia co do tego wózka, ale teraz jestem zadowolona. Mam wrażenie, że amortyzatory się wyrobiły i lepiej pracują.
Niereanimuj , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyInaa89 Tymus taki slodziak z tym usmiechem. Moj to wiecznie marsowa mina 🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Motylku Matylda jest cudowna
Inga sliczne zdjecia.
Niereanimuj pieknie wygladasz.
Ladyo ❤️❤️ ciaza co sluzy.
Emdar tak sie ciesze, ze mialas super nocke.
Moj dziec w ciagu dnia jesli spi to tylko na mnie, w wozku na spacerze, ale jak tylko wjezdzamy do domu spanie sie konczy 🤦♀️. Nawet jak wyprowadze wozek do ogrodu nic nie pomaga. 🤦♀️
W nocy spi na cycku lub obok, cycek musi byc wywalony z pizamy i nie moge sie ruszyc. Normalnie mam malego cyckowego teroryste🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😱😱😱.
Dzis miala przyjsc Health Visitor (cos jakby pielegniarka), miala byc o 10, zamiast niej telefon ze nie przyjdzie 🤦♀️🤦♀️. Mogla wczesniej zadzownic, to inaczej rano bym zapanowala. Zastanawiam sie czy znowu synka na pogotowie z pepkiem nie zabrac, bo ma dziure w pepku, dziwne rzeczy wychodza na wierzch a krem ktory dostalismy moge sobie w d... e wsadzic bo nie dziala.
Zycze Pieknego dnia, u nas nadal slonecznie ale zimnoNiereanimuj , SzalonaOna, Inga28, emdar, Ladyo, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzie, że wiosna sprzyja spaniu 😍😍😍 ja też nie narzekam, mamy jedną konkretną pobudkę w nocy, a nad ranem tylko celuję cycem w buzię kilka razy i śpimy dalej 🤣
My już po spacerze, pogoda jest piękna 🤩🤩🤩 Olek Bimbolek przespał połowę, a matka zrobiła dobre 7- 8 kilometrów 💪💪💪
Ja dzisiaj planuję dokończyć prasowanie i wyszorować kabinę prysznicową oraz krany w łazience, jeśli Olek nie pójdzie spać, to zrobię to po południu jak mąż wróci 😁
Niereanimuj, pięknie wyglądasz 🥰
Inga, takie niesamowite szczęście od Was bije 💙 widać, że jesteście dla siebie całym światem 👪
Co do gondoli, to cieszę się, że jednak wzięliśmy wersję XXL, Olek ma jeszcze swobodę, ale i tak nie mogę doczekać się spacerówki 😎😎😎Niereanimuj , Ania81, Inga28, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Ale ja wczoraj shizowałam na wieczór 🤦🏽♀️ tak się kończy czytanie internetow. Proszę mi je wylaczyc. Już nie chce 😳😳😳
Na fb jestem na grupie "naturalnie po cesarce" i "błękitny porod". Do końca nie wiem gdzie to było wstawione. Ale jakac babeczka napisała post #saczeniewod coś tam cos tam.
No i mnie zainteresowalo. Glupia wpisałam w wyszukiwarkę wujka Google. I co. Oczy z orbit 😳😳😳 ze przecież mam uczucie mokrego. Używam wkaldek przez jakiś czas. I od 3-4 dni jakos bardziej wilgotno czuje w majtkach. Panika!! Pierwsze co szukam wkaldek gdzieś dostępnych które wykrywają wody płodowe no i nigdzie nie ma.
Oczywisice wmówiłam sobie ze to wszytsko co ze mnie leci to woda i że to naprwno już wody. Myślę co robić... piszę do kuzynki położnej. Opisuje sytuacje.
Bylam gotowa wsiąść w auto I na szpital. Ale.... właśnie nic nie wkładce od południa nie było zeby sie zaniepokoić. Napisałam do swojego gina(do teraz nie odpisał). No ale postanowiłam iść się wykąpać. Wydepilować i przygotować na to że pojadę dzisiaj na szpital. W tym czasie zaczelam się bacznie obserwac.
Po nocy wkaldka sucha. Przy podciwraniu śluz przypominający uplawy, kremowy i gesty. Poczułam ulgę. Piszę do mojej kuzynki ona na to że jak jest to gęste i kremowe to to nie będą wody. Ale oczywosice dla spokoju warto skonsultować to z lekarzem.
Twraz znowu poczułam wilgotno idę patrze no i znowu kremowy gesty śluz. Az sie poświęciłam i wzięłam to na palec by zrobić zdjęcie i teraz się glupia temu przyglądam 😳😂
Zaczyna mnie lekko, sporadycznie swedzic w pochwie więc tak teraz myślę.... może to początek jakieś infekcji które mnie bardzo lubieja w tej ciazy. I gdybym nie czytała tych interwntow to bym tak nie panikowala....
Boziu, nawet nie wiecie jak jestem zła na siebie ze wczoraj o tym tak czytalam. Bo naprawdę idzie sobie wmówić wszytsko😳
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
U mnie babka się piecze czekam,aż mi zastygnie galeretka do chmurki potem szybko masa i beza i jest git. Młody sam na podwórku się bawi podglądam go z okna wszytko mam zamknięte na klucz więc może.
Ania81, Karenira lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Dziękuje za te miłe słowa! Zrobiłyście mi dzień!❤️🥰😍
A teraz lecę ruszyć tyłek bo ładna pogoda, a potem jadę odebrać kosz Mojżesza i wanienkę ☺️Lalia, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Inga, Gucio zasnal w lozeczku czy go przekladalas po zasnieciu?
Ania, Leo to też cyckoterrorysta do teraz :p co prawda juz nie wisi na cycku ale musi byc do spania obok 🙃 wiec czasem jak sie uda wozek to chociaz tyle wolnegoAnia81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jeszcze w temacie ubrań, to ostatnio szukam "sprytnych rozwiązań jak karmić w terenie" 😁
I zamówiłam sobie bluzę z Sinsay, ma duży kaptur, z przodu kieszeń, a co najważniejsze rozcięcia po bokach!! Nie jest wycięta pod same pachy, ale wystarczająco żeby odchylić, dostać się do cyca, a nie mieć wszystkiego na wierzchu. Ja zamówiłam rozmiar M i na mnie jest moocno oversize 😅 zakrywa mi tyłek, więc może być do legginsów, niedoskonałości po ciąży też ukrywa 😁 myślę, że w komplecie z tym topem do karmienia z hm to sztosik na spacer i karmienie na ławce 👌👌👌 są dwa kolory, różowy i zielony 🤔 teraz jest na promce za 29 zł 😁
Link do bluzy:
https://www.sinsay.com/pl/pl/yz126-39x/bluza-k-si
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 15:34
Ania81, calanthe, Martt95, emdar, Nowastaraczka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie w 34 tygodniu przyszła na świat nasza niecierpliwa córcia 👶👶
46cm i 2050 kg
Póki co od kilku dni dzielnie walczy w inkubatorze. Miałyśmy kilka komplikacji przy porodzie więc czeka nas sporo badań aby wykluczyć nieprawidłowości,które mogły zajść w mózgu.Ounai, calanthe, emdar, Ania81, kar_oliv, kic83, Suszarka, Meggi110818, Nowastaraczka, Annia, Karenira, Ladyo, Inaa89, Niereanimuj , SzalonaOna, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dokładnie w 34 tygodniu przyszła na świat nasza niecierpliwa córcia 👶👶
46cm i 2050 kg
Póki co od kilku dni dzielnie walczy w inkubatorze. Miałyśmy kilka komplikacji przy porodzie więc czeka nas sporo badań aby wykluczyć nieprawidłowości,które mogły zajść w mózgu.
Herbatko, serdecznie Ci gratuluję. Kiedy urodziła się mała, jak ma na imię? Na pewno wszystko będzie dobrze. Myślałam ostatnio o Tobie, bo mało się odzywałaś🦄 2021 r. -
ZielonaHerbata wrote:Dokładnie w 34 tygodniu przyszła na świat nasza niecierpliwa córcia 👶👶
46cm i 2050 kg
Póki co od kilku dni dzielnie walczy w inkubatorze. Miałyśmy kilka komplikacji przy porodzie więc czeka nas sporo badań aby wykluczyć nieprawidłowości,które mogły zajść w mózgu.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny