Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nowastaraczka wrote:Inga, Gucio zasnal w lozeczku czy go przekladalas po zasnieciu?
Ania, Leo to też cyckoterrorysta do teraz :p co prawda juz nie wisi na cycku ale musi byc do spania obok 🙃 wiec czasem jak sie uda wozek to chociaz tyle wolnego
Zasnął w łóżeczku i później po każdym karmieniu już tez zasypiał w nim, chwile się wiercił ale po chwili sam zasypiał, oby to nie było jednorazowe 😂Lalia, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
-
Emdar
zasłużyłaś w końcu na taką noc 😚
Cieszę się Twoim wyspaniem!emdar lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mart, masz rację, nie czytaj juz internetów:) Moja lekarka to mówiła,że kobietom po pozytywnym teście ciążowym powinno się blokować net 😉 Na pewno wszystko jest ok; jak się jednak baaardzo schizujesz to podjedź do szpitala na IP. Spokojnej końcówki ciąży Ci życzę🙂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Herbatki gratuluję! Dużo zdrowia dla Ciebie i córeczki! 😚
Dziewczyny gratuluję też udanych nocy. U nas tez względnie ok.Tylko musiałam rano wstać bo Pani przyszła sprzątać, mina Mikołaja jak o 7.30 go budziłam, że wstajemy była bezcenna. W stylu "co ty matka zwariowałaś? Ja spie a ty mnie budzisz?!".
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Herbatko ogromne gratulacje, dużo sil i zdrówka dla malutkiej! Napewno będzie wszytsko Oki! Mowi Ci to mama wczesniaka 😘😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Herbatko, gratulacje 🥰
Dużo siły i zdrówka ✊😘
Martt, ja nic już nie czytamtylko doszukuje się objawów i ciągle chodzę do lustra sprawdzać czy brzuch opadł
dzisiaj wkręciłam męża rano, że czop mi odpadł...😁 i do mamy napisałam, że chyba rodzę i jedziemy do szpitala , ale się nie nabrała 😁
Ja całą ciążę jestem mokra właśnie przez ten śluz gęsty i kremowy...czasem czuje jakbym się posikała 😁 ale ten sluz to normalne. ja kupiłam paski lakmusowe do sprawdzenia tych wód.
U nas dzisiaj deszczowo
Lalia ,super bluza, mam podobną z sinsay, tylko szarą z napisem i na ciążę super też się sprawdza , bo ma te rozcięcia idealne na brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 15:34
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Edit 😂 Tajka śliczny pokoik! Super klimat! Mart wszystko jest dobrze, nie ma co się niepotrzebnie nakręcać i czytać internetow
Inga matko jaka Ty jesteś piękna!!!! I jaka figura!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 19:08
Tajka, kar_oliv, Inga28, Martt95, Zulugula, Inaa89, Nowastaraczka, calanthe, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość