Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Tajka śliczny pokoik 😍 Taką małą sarenkę widzę w łóżeczku z wyhaftowanym imieniem, słodka jest, skąd macie? 😁
Melootka.plkar_oliv lubi tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny 😘
Herbatko ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla was ❤️
Tajka piękny pokoik dla Mai 🥰
SzalonaOna gratulacje zdanego egzaminu 😘
Kicku piękne imię wybraliście 😘 też się zastanawiałam nad zmianą, ale jednak Ala najbardziej do niej pasuje 😅
A my pozdrawiamy z Alusią wszystkie ciocie i maluszki ❤️
.
PS. Nie cytujcie później usunę 😘🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 18:54
kar_oliv, Ladyo, Tajka, Inga28, Martt95, Zulugula, Niereanimuj , kic83, Inaa89, Nowastaraczka, calanthe, SzalonaOna, MałaMi90, Lalia lubią tę wiadomość
A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
A tu co nie co z naszej sesji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 22:12
kar_oliv, Inga28, Maniaaa., Martt95, Zulugula, Niereanimuj , kic83, Inaa89, Nowastaraczka, calanthe, SzalonaOna, MałaMi90, Lalia, dmg111, Suszarka, Ania81, Nikaa92 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:
Martt, ja nic już nie czytamtylko doszukuje się objawów i ciągle chodzę do lustra sprawdzać czy brzuch opadł
dzisiaj wkręciłam męża rano, że czop mi odpadł...😁 i do mamy napisałam, że chyba rodzę i jedziemy do szpitala , ale się nie nabrała 😁
Ja całą ciążę jestem mokra właśnie przez ten śluz gęsty i kremowy...czasem czuje jakbym się posikała 😁 ale ten sluz to normalne. ja kupiłam paski lakmusowe do sprawdzenia tych wód.
A widzisz właśnie tak mokro czuje od kilku dni i dzisiaj się temu zaczelam przyglądać i to wszytsko jest takie kremowe jednak🤦🏽♀️. A jak tymi paskami badałas? 🤔
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Tajka piękny pokoik i pięknie wyglądacie na sesji.
Jak tam u ciebie coś się zanosi na rozwiązanie?
Mania śliczna Alunia. 😍
Dziewczyny ja od 3 tygodni dosłownie pływam tyle tego leci i co? Jajco... 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 16:37
Tajka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Dziewczyny ja od 3 tygodni dosłownie pływam tyle tego leci i co? Jajco... 😜
Ale tez właśnie takie kremowe wszytsko? Jejka nie pamiętam jak mialam przy 1 ciąży ale w sumie chyba ta "koncowka" właśnie taką była "mokra" 🙈🤦🏽♀️Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dziękuję dziewczyny 🧡🧡
Martt, w sumie to raz tylko ten pasek przylozylam do tego śluzu na majtkach i tak pocierałam, no byl ciemniejszy, ale dlatego że mokry raczej, więc nie wiem 🤔 może jak się bada wody to jest widoczny kolor granatowy 🤔Martt95 lubi tę wiadomość
-
Tajka
ale pięknie Wam wyszła ta sesja, jesteście tacy śliczni 😚Tajka lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mania
ale Alicja jest piękna 😍Maniaaa. lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Martt95 wrote:Ale tez właśnie takie kremowe wszytsko? Jejka nie pamiętam jak mialam przy 1 ciąży ale w sumie chyba ta "koncowka" właśnie taką była "mokra" 🙈🤦🏽♀️
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Tajka piękny pokoik i pięknie wyglądacie na sesji.
Jak tam u ciebie coś się zanosi na rozwiązanie?
Mania śliczna Alunia. 😍
Dziewczyny ja od 3 tygodni dosłownie pływam tyle tego leci i co? Jajco... 😜
Angie, u mnie bez zmian raczej, tyle że ciężej z dnia na dzieńi ciągnie mnie brzuch , czasem jak idę to muszę go trzymać
coś tam pokłuje, coś poboli...Mąż się martwi ciągle, że mały brzuch, nawet lekarz mówił że mały , ale wiem że to nie ma znaczenia , tylko nie wiem gdzie te 3 kg , a pewnie już ponad, się mieści
U Ciebie coś nowego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 17:06
-
Tajka wrote:Angie, u mnie bez zmian raczej, tyle że ciężej z dnia na dzień
i ciągnie mnie brzuch , czasem jak idę to muszę go trzymać
coś tam pokłuje, coś poboli...Mąż się martwi ciągle, że mały brzuch, nawet lekarz mówił że mały , ale wiem że to nie ma znaczenia , tylko nie wiem gdzie te 3 kg , a pewnie już ponad, się mieści
Ja też mam raczej mały brzuszek, i też tak każdy mowi ze malutki 🙈
Ale z Alicja też był malutki więc chyba to tak u mnie po prostu jest i się już tym nie stresuje 😃Tajka lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Tajka, świetna sesja, będzie fajna pamiątka. 🙂
Niereanimuj, Super wyglądasz ❤️ taki zgrabny okrąglutki brzuszek. ❤️
Irysko, dziecko może spaść o jeden kanał na siatce centylowej. Gdyby było o dwa kanały lub więcej, to trzeba by się temu przyjrzeć. -
Tajka, piękny pokoik i piękna sesja. Wyglądasz zjawiskowo!
Maniaa, Alusia jest cudowna ❤️
Jutro syna wysyłam do kolegi. Koleżanki odpadły z grupy - zapalenie oskrzeli. Chłopcy się pobili 🤦♀️ na szczęście na oczach mamy jednego z awanturników. Chyba zacznę się z nimi umawiać pojedynczo bo inaczej swiruja konkretnie.
Musiałam nakarmić Martę przy mamie kolegi Tymka obok piaskownicy. Kurcze, no nie jest to dla mnie komfortowe. Ciągle się zastanawiam co ludzie pomyślą. Wiem, że nie powinnam ale jednak. Marta nie miała jednej drzemki to padła jak mucha
Jutro jedziemy oglądać działkę.Maniaaa., Suszarka, Ania81, Inaa89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔