Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Obostrzenia przedłużone do 18 kwietnia. Super
Na szczęście branża kosmetyczna ma ich w nosie i fryzjerka mnie przyjmieOunai, Lalia lubią tę wiadomość
-
Stary właśnie mi oznajmił że jedzie dzisiaj w nocy w delegację 250 km od domu. Wróci w sobotę przed południem. Nawet nie mam już siły tłumaczyć mu że jest kretym nieodpowiedzialnym. Jakby coś się działo poradzę sobie sama skoro szef wazniejszyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Kicku, pytałaś kiedyś o tą zabawkę podróbę króliczka z Alilo.
Generalnie to jakieś dziwnie grające dziadostwowydaje z siebie dziwne dźwięki (mało przyjemne dla ucha piosenki) i miga. Pola na początku się tego bała, teraz słucha ale dziwnie się przy tym zachowuje
nazywamy to masońską zabawką
- nie polecam
kic83 lubi tę wiadomość
-
Laila
Zulu
gratulacje postępów chłopaków! 👏Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Brawa również dla Olka!
Inga, jak idą ćwiczenia Gucia?
Chyba całkiem dobrze, fizjo go chwaliła w piątek i mówiła, że jak teraz przyjdzie i dalej będą takie fajne efekty to będzie już przychodziła co dwa tygodnie a nie co tydzień. Nie zaciska już piąstkę jak leży na brzuchu, nie wygina się już w C, obraca się ładnie na lewy i prawy bok, na brzuch jeszcze nie, ale wiem że jeszcze ma czas 😊 On ma trochę słabe mięśnie brzucha, więc będziemy go kleić taśmami i zobaczymy jakie to jeszcze przyniesie efekty
A jak u Was? 😊 Pola śmieje się już w głos? 😊Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ounai
jak test, jaki masz wynik?
Zulu, brawo dla Tomusia!kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lalia, gratulacje dla Olka!
Anetka, jest taki profil kosmomama czy jakoś tak, dziewczyna jest kosmetyczka i mówi o wpływie różnych kosmetyków, możesz zawsze zapytać jej.
Mąż zawiózł siku, uff, wystarczy. To dobrze bo z ostatniego woreczka wszystko wyciekło do pieluchywyniki za godzinę, ale trzeba odebrać osobiście 🤦♀️
No i dla Gucia też gratulacje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 17:47
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Obostrzenia przedłużone do 18 kwietnia. Super02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Zulu, gratki dla Tomasza 😁
Meggi, dobrze pamiętam, że Oliwka fiknęła z pleców na brzuszek? 😁
Ja dzisiaj uwieczniłam na zdjęciu jak Olek chwyta nogę od stojaka przeciwną rączką, czyli przekracza linie środkową 😁 to chyba po skracaniu jednej strony ciała, kolejny element potrzebny do obrotu 😅 i dzisiaj pierwszy raz leżąc na brzuszku otworzył na płasko obie dłonie na kilka sekund 🤩
Tak, w lany poniedziałek, aż wszyscy się podnieśli i połowa rodziny robiła "ooooo", a połowa "jejuu co ona robi". Ale do tej pory raz to zrobiła.
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Anet.kaa wrote:.
Nie wiem czy któraś ma ale polecam dresy Ninja od Mamyginekolog, ten model z dekoldem w serek jest rewelacyjny do KP i wyglądają całkiem fajnie - ja będę w nich normalnie chodzić na spacery.
Ja się cały czas spóźniam i ciągle wyprzedany. Teraz aby niebieski dostępny 🙈
A jaki masz rozmiar?Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Co ja mam z tymi stanikami 🙈
Ale chyba właśnie trafiłam na model który się idealnie dopasowuje do piersi. I kosztuje śmieszne pieniądze 😮
Dla mnie wygoda przy karminiu to podstawa i teraz na końcówce tez. Myslalam ze te staniki wyrzucę zaraz do kosza bo się wszytsko małe robi 😂🤦🏽♀️
Ale dobra... do czego zmierzam. Dla zainteresowanych. POLECAM 😃
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9950223463?fromVariant=9630137743Lalia lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Ja się cały czas spóźniam i ciągle wyprzedany. Teraz aby niebieski dostępny 🙈
A jaki masz rozmiar?Martt95, Lalia lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Co ja mam z tymi stanikami 🙈
Ale chyba właśnie trafiłam na model który się idealnie dopasowuje do piersi. I kosztuje śmieszne pieniądze 😮
Dla mnie wygoda przy karminiu to podstawa i teraz na końcówce tez. Myslalam ze te staniki wyrzucę zaraz do kosza bo się wszytsko małe robi 😂🤦🏽♀️
Ale dobra... do czego zmierzam. Dla zainteresowanych. POLECAM 😃
https://allegro.pl/oferta/biustonosz-ciazowy-stanik-bezszwowy-do-karmienia-9950223463?fromVariant=9630137743fakt, są super i w dobrej cenie, właśnie mnie ratują przed zastojami
Martt95, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Chyba całkiem dobrze, fizjo go chwaliła w piątek i mówiła, że jak teraz przyjdzie i dalej będą takie fajne efekty to będzie już przychodziła co dwa tygodnie a nie co tydzień. Nie zaciska już piąstkę jak leży na brzuchu, nie wygina się już w C, obraca się ładnie na lewy i prawy bok, na brzuch jeszcze nie, ale wiem że jeszcze ma czas 😊 On ma trochę słabe mięśnie brzucha, więc będziemy go kleić taśmami i zobaczymy jakie to jeszcze przyniesie efekty
A jak u Was? 😊 Pola śmieje się już w głos? 😊
Super, że Gustaw ma takie piękne postępy! Silny chłopak
U nas przewroty na boczki też są - szczególnie na jeden, z leżeniem na brzuszku a przede wszystkim z równowagą też już znacznie lepiej, nie robi już przewrotów z brzuszka na plecy. Piąstki też już rozluźniła. Za tydzień mamy wizytę aby dać nam nowe ćwiczenia do domu to zobaczymy co powie fizjoLalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Polcia raz na kilka dni śmieje się na głos, musi jej się coś konkretnie spodobać, zazwyczaj to jak robię z siebie pajaca :p
Super, że Gustaw ma takie piękne postępy! Silny chłopak
U nas przewroty na boczki też są - szczególnie na jeden, z leżeniem na brzuszku a przede wszystkim z równowagą też już znacznie lepiej, nie robi już przewrotów z brzuszka na plecy. Piąstki też już rozluźniła. Za tydzień mamy wizytę aby dać nam nowe ćwiczenia do domu to zobaczymy co powie fizjo
To super! Brawo dla Poli 🧡 u nas też przestał się przewracać z brzucha na plecy. Także idą do przodu te nasze łobuzy 😊Lalia, Anet.kaa lubią tę wiadomość