Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Martt95 wrote:Hej dziewczyny. Zakuło mnie przed chwilą na dłużej w podbrzuszu. Tak bardziej z prawej strony. Akurat mialam drzemke z moja córka więc myślę że to takie jednorazowe i zle ułożenie. Chwilę trzymało kolo 30s. Teraz juz siedzę, Asia zaczęła fikać i brzuszek miękki 🙈
Oj będzie stresujący czas na finiszu. Pytanie do was. Macie jakąś fajną aplikację do liczenia skurczu?
Ja jestem w takim stanie że skurcze powitam jak błogosławieństwo z nieba nieważne jak mocneDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai, musi być co najmniej 5ml do badania ogólnego moczu.
Mart, ja również polecam apkę Skurcze. Przepowiadające jak najbardziej mogą boleć. Jak się wyciszą po lekach/ciepłym prysznicu to znaczy że to nie poród. Polecam jakby co sposób z prysznicem, uratował mnie przed kilkoma niepotrzebnymi wycieczkami do szpitala 😀Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Martt95 wrote:A możliwe że przepowiadający by tak bolał? Teraz od 30 minut bez bolu. Fakt czuje ze brzuch się napina. Ale mi się tak napina ten brzuszek właśnie od dłuższego czasu i już idzie porą na zabranie magnezu bo biore o 15 🙈
Martt95 lubi tę wiadomość
-
Suszarka, dzięki. Bo babka w lab powiedziała że musi być 10ml ale tyle to tam raczej nie ma. Mam jeszcze woreczki i pojemniki na mocz więc nakleiłam nowy i zobaczę czy coś uda się uzbierać. Najwyżej odwiozę obydwa i niech zdecydują w lab czy coś z tego będzie czy nie. Kiedyś swojego też oddałam tak mało, bo zapomniałam że idę na badania i poszłam się wysikać nad ranem no i jak odsikalam pierwszy strumien to zebrać udało się jakieś 5ml i zrobili badanie. Więc może i teraz się uda.
Nienawidzę zbierania moczu u dzieci. To jest masakra -
Enigvaa ja też rocznik 96 😁 i też często się mnie o dowód pytają 😁 ale to takie miłe 🙂 Malwi jest cudna, ale fakt jak by skórę z tatusia zdarla, u nas jest to samo😅🤷♀️🙈
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
Meggi110818 wrote:Oliwia nie wypuszcza piąstki z ust, smoczek blee, butla blee tylko piąstka. Palce wkłada głęboko że odruch wymiotny ma. Leży na brzuchu to kładzie się na rękę i ją męmla, rękawy po łokcie mokre. Czyżby zęby?
Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Kic, u nas dynia też wchodziła idealnie:)
Jak mąż? Zdrowy już?
Jeszcze dochodzi do siebie, jednak faceci to płeć słabsza 😂Lalia, emdar, dmg111, Wik89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu, odniosę się jeszcze do tematu spania w wózku. Jak dobrze śpi to bym go zostawiała. Matylda śpi w wózku w dzień, tzn. w gondoli, zawsze zasypia na spacerze i wnoszę samą gondolę do domu. Wózek ją tak usypia, że śpi ciągiem 3-4 h. Dziś wyszłyśmy na chwilę po 13, jest 16.30, a ona śpi nadal. Magia gondoli 😍 w dostawce tak nie śpi, mimo opatulenia przez kokon warkocz 😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 16:44
Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu, gratki dla Tomasza 😁
Meggi, dobrze pamiętam, że Oliwka fiknęła z pleców na brzuszek? 😁
Ja dzisiaj uwieczniłam na zdjęciu jak Olek chwyta nogę od stojaka przeciwną rączką, czyli przekracza linie środkową 😁 to chyba po skracaniu jednej strony ciała, kolejny element potrzebny do obrotu 😅 i dzisiaj pierwszy raz leżąc na brzuszku otworzył na płasko obie dłonie na kilka sekund 🤩Zulugula, Ounai, Inaa89, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U nas po świętach dopiero dziś odpoczywam, byliśmy w gościach i mieliśmy gości więc było intensywnie.
Dziś laba, wstawie tylko pranie bo Pola dziś wypuściła nad ranem jakieś tsunami kupy i nie robię nic więcej. Jutro Pola ma badanie słuchu i jedziemy do mojej mamy gdyż mąż wyjeżdzą na kawalerski.
Na spacerach znowu wrócił płacz bo nuda, bo chce się pić, bo życie boli, nie wiem co jeszczete płaczące spacery mnie przerażają ponieważ uwielbiam spacerować i chciałabym tak spędzić wiosnę i lato. Widzę, że jest lepiej gdy jest ciepło i w gondoli ma pełno zabawek, zobaczymy jak będzie jak wróci wiosna.
Nie wiem czy któraś ma ale polecam dresy Ninja od Mamyginekolog, ten model z dekoldem w serek jest rewelacyjny do KP i wyglądają całkiem fajnie - ja będę w nich normalnie chodzić na spacery.
Czy któraś się orientuje jak jest z używaniem kosmetyków z kwasem mlekowym podczas KP?
Chciałabym kupić zestaw z The Ordinary ale w internecie jest sporo sprzecznych informacji. Głównie odradzane są kwasy ze względu na reakcje przy hormonach ale o samym wpływie na mleko nie ma za wiele.
Edmar, może Ty coś wiesz na ten temat?
https://cosibella.pl/product-pol-764-The-Ordinary-Lactic-Acid-5-HA-Peeling-z-Kwasem-Mlekowym-i-Kwasem-Hialuronowym-30ml.html
https://cosibella.pl/product-pol-885-The-Ordinary-Granactive-Retinoid-2-Emulsion-Serum-z-2-Retinoidem-poprzednio-Advanced-Retinoid-2-30ml.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 17:11