Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:LaBellePerle dużo sił Ciebie życzę. Współczuję tych dolegliwości ciążowych.
Ja dziś o dziwo dużo lepiej mimo 8 pobudek w nocy. Gardło bardzo boli, głowa też boli ale już nie czuję bólu całego ciała. Więc nie wiem, może to na zmianę pogody było? Nie wiem czy jest sens brać skierowanie na ten test. -
Oliwia nie wypuszcza piąstki z ust, smoczek blee, butla blee tylko piąstka. Palce wkłada głęboko że odruch wymiotny ma. Leży na brzuchu to kładzie się na rękę i ją męmla, rękawy po łokcie mokre. Czyżby zęby?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 13:06
O ❤️
Z ❤️ -
U nas dziś 8 pobudek. Poprosiłam męża żeby wziął home office bo autentycznie nie wyrabiam. W domu jest taki syf, że aż slabo. Marta śpi tylko na rękach, Tymek puszczony samopas. Masakra
Co do wagi to ja po świętach +1,5kg. No ale jak się wpieprza czekoladę to co się dziwić potem -
Meggi110818 wrote:Oliwia nie wypuszcza piąstki z ust, smoczek blee, butla blee tylko piąstka. Palce wkłada głęboko że odruch wymiotny ma. Leży na brzuchu to kładzie się na rękę i ją męmla, rękawy po łokcie mokre. Czyżby zęby?
Meggi110818, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj ugotowałam dynie, Michałek zjadł, smakowało mu. Ta marchewka tylko za pierwszym razem mu podeszła, a wczoraj i dzisiaj już nie chciał, nawet buzi nie chciał otwierać😁 nie będę go zmuszać, za jakiś czas znowu mu dam, może zapomni że marchewka jest bleee.
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Meggi110818 wrote:Oliwia nie wypuszcza piąstki z ust, smoczek blee, butla blee tylko piąstka. Palce wkłada głęboko że odruch wymiotny ma. Leży na brzuchu to kładzie się na rękę i ją męmla, rękawy po łokcie mokre. Czyżby zęby?
U nas podobnie już jakis czas, ale narazie nic nie wyszło. To wszystko jest takie po omacku z tymi zębami, u jednych to się zgodzi u innych nie, generalnie i tak wszystkie dzieci tak robią więc tak czy siak to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 13:19
Meggi110818, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
dopóki nie ssie kciuka to nie zastępuj rączki smoczkiem.
Meggi110818 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
U nas jest to samo, cały czas piąstki w buzi, ale mi się wydaje że to po prostu kolejny etap rozwoju a nie zęby. Chociaż od dwóch dni jest strasznie marudny, ale może odreagowuje jeszcze świąteczny weekend 😅 -
Uff,
Skonczyly sie swieta a wraz z nimi przygotowania. Teraz mam wiecej czasu wiec podczytuje co tam u Was.
A tu fotki z chrzcin. Malwi juz nie jest poganką.
Nie zebym byla jakos zadowlona z tego faktu, ale obiecalam mezowi, ze pomoge mu wychowac nasze dzieci w wierze, bo to dla niego wazne.
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 22:29
Nowastaraczka, Ania81, Martt95, KarolinaMaria, Ladyo, Lalia, dmg111, Maniaaa., kar_oliv, kic83, SzalonaOna lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Hej dziewczyny. Zakuło mnie przed chwilą na dłużej w podbrzuszu. Tak bardziej z prawej strony. Akurat mialam drzemke z moja córka więc myślę że to takie jednorazowe i zle ułożenie. Chwilę trzymało kolo 30s. Teraz juz siedzę, Asia zaczęła fikać i brzuszek miękki 🙈
Oj będzie stresujący czas na finiszu. Pytanie do was. Macie jakąś fajną aplikację do liczenia skurczu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 14:14
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ania81 wrote:Enigva sliczne zdjecia, Malwi jest taka slodziutka, a ty wygladasz bardzo mlodziutko😍
Wiem, moja mlodsza siostra przez swoj styl wyglada starzej ode mnie (ta krotkoscieta blondyna) 🤣 mam 25 lat, a jeszcze o dowod mnie pytaja w sklepie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 14:14
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja rocznik 95. Rodzic będę jeszcze jako 25 latka 😂
I czuje juz ze znowu będą dawać mi 16scie na porodówce 😅
Enigvaa lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai wrote:Dziewczyny, czy tyle wystarczy do badania ogólnego? Na wszelki wypadek przykleiłam jej jeszcze jeden woreczek, ale ona stoi, łazi więc przypuszczam, że też się odklei
[url=]/img][/url]
Moj maz mial problem z szpitalu z pobraniem moczu. Corka nie chciała zrobić do kubeczka ani na nocnik. Tez dostał te woreczki i mówił że to się szybko odklejało... Raz udało mu się pobrać 5 ml. Pielęgniarka to zabrała ale skomentowała ze.moze być za mało.
Maz w takim razie mial na uwadze by córka zrobila jednak coś jeszcze na ten nocnik. No i cudem się udało. Pierwsze siku i to na nocik w szpitalu. Idzie zadowolony do pielegnairek ze ma kubeczek pełen a one do niego ze to 5 ml starczyło hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 14:27
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Hej dziewczyny. Zakuło mnie przed chwilą na dłużej w podbrzuszu. Tak bardziej z prawej strony. Akurat mialam drzemke z moja córka więc myślę że to takie jednorazowe i zle ułożenie. Chwilę trzymało kolo 30s. Teraz juz siedzę, Asia zaczęła fikać i brzuszek miękki 🙈
Oj będzie stresujący czas na finiszu. Pytanie do was. Macie jakąś fajną aplikację do liczenia skurczu?
Enigva, jesteś śliczna. A Malwi to kropka w kropkę tata. No kopia Twojego męża!Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:Moj maz mial problem z szpitalu z pobraniem moczu. Corka nie chciała zrobić do kubeczka ani na nocnik. Tez dostał te woreczki i mówił że to się szybko odklejało... Raz udało mu się pobrać 5 ml. Pielęgniarka to zabrała ale skomentowała ze.moze być za mało.
Maz w takim razie mial na uwadze by córka zrobila jednak coś jeszcze na ten nocnik. No i cudem się udało. Pierwsze siku i to na nocik w szpitalu. Idzie zadowolony do pielegnairek ze ma kubeczek pełen a one do niego ze to 5 ml starczyło haha
A muszę się pochwalić, że mój syn sam wyciera pupę i jeszcze do tego pochwalił się kolegom i oni u nas też zaczęli się uczyćMartt95, Lalia, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Skurcze
A możliwe że przepowiadający by tak bolał? Teraz od 30 minut bez bolu. Fakt czuje ze brzuch się napina. Ale mi się tak napina ten brzuszek właśnie od dłuższego czasu i już idzie porą na zabranie magnezu bo biore o 15 🙈Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021