Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigva, ja wiedziałam z kim zeswatać Olka 😍😍😍 piękna Malwi ❤️
Ounai, Marta fantastyczna 🤩🤩🤩
Anetka, Olek się rechocze na głos jak go laskocze, albo śpiewam "Płynie Wisła po polskiej krainie" (nie wiem czemu to tak lubi 🤦) albo jak się wygłupiam przed nim, czasem mu się zdarzy tak sam do zabawek ale baaardzo rzadko 🙂Ounai, Enigvaa, Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
napisałam długi post i mi się skasował 😭😭😭 brzuch mi dzień cały dzień twardnieje, leżę i odpoczywam! Lalia ślicznie wyglądasz! Sama się od jakiegoś czasu bije z myślami czy zamówić ten dres i nie mogę się zdecydować
Malwi, Oluś i Martusia wyglądają przeczadersko!
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTajka sluchaj poloznej, zawsze rob co bedzie Ci mowila, one znaja sie na sprawie. Nie nastawiaj sie na nic, bo najwazniejsze jest malenstwa i twoje zdrowie.
Emdar, Ounai piekne beda wasze wnuki, dzieciaczki wygladaja super slodko w zoltym.❤️❤️
Enigva Malwi jest cudowna. Piekna z niej dziewczynka. ❤️❤️
Irysko daj synkowi paracetamol. Mojemu pomagalo noszenia na rekach jak go bolalo po szczepieniu. Jesli nie przejdzie zadzwon do pediatry, lepiej zeby to sprawdzic, bo czasami powiklania sa bardzo mocne.
U nas jest ostatnimi czasy roznie. Synek ma jutro szczepienia, oby zniosl je dobrze.
Wogole przeziebilam sie okropnie i dopiero do siebie dochodze.
Dziewczyny mam do was prosbe o pozytywne mysli dla coreczki mojej przyjaciolki. Malenka ma 6 miesiecy, jest bardzo kochany dzieckiem. Niestety zmaga sie z kilkoma powazymi chorobami. Ma przerwe z przelyku (czekaja na operacja, ale przez kovid nikt nie wie kiedy), choruje na zwapnienie torbielowate pluc plus tydzien temu okazal sie ze malenka nie bedzie widziec ze wzgledu na zle wyksztalcona siatkowke, jej wizja bedzie bardzo ograniczona w najlepszym razie.
Prosze was o pozytywne mysli dla tego slodkiego szkrabaemdar lubi tę wiadomość
-
Anetka, nie ma szans. Mój mąż jak wraca z pracy to jest tak zmęczony, że on musi koniecznie odpocząć. A jak już odpocznie to kładziemy dzieci spać. A jak Marta zasypia to przebudza się co kwadrans i musi cycka dostać albo przynajmniej czuć że leży obok. Pewnie mąż mógłby ją lulać ale przecież on jest zmęczony po pracy 😂 no u nas to nie przejdzie. Właśnie czytam fenomen poranka, więc kto wie, może zacznę po prostu wcześniej wstawać?
-
Zulugula wrote:Odciagnelam 80ml i Młody wypił tylko 30. Była taka walka że ojej. Nie umie pic z butelki, gryzl jak gryzaka. Potem z piersi zjadl normalnie, więc to nie tak że nie byl głodny. Jestem uziemiona 🙈
U nas tez tak jest. Przeszlysmy juz kilka butelek, poki co najlepiej jej idzie z tomme tippie. Maja miekki ten smoczek. Avent raz przeszedl, za drugim juz nie. Lovi odrzuca od razu, ma odruch jakby miala zwymiotowac. Ale musi byc mocno glodna zeby zassac i zjesc, inaczej wlasnie sie „bawi”.🔸28 lat
Moja chyba jeszcze nie, albo nie wiem że to śmiech 🤔O ❤️
Z ❤️ -
Enigvaa wrote:U nas tez tak jest. Przeszlysmy juz kilka butelek, poki co najlepiej jej idzie z tomme tippie. Maja miekki ten smoczek. Avent raz przeszedl, za drugim juz nie. Lovi odrzuca od razu, ma odruch jakby miala zwymiotowac. Ale musi byc mocno glodna zeby zassac i zjesc, inaczej wlasnie sie „bawi”.
Dobrze wiedziec , ze nie jestem sama hehe . A smoczki spróbowałam avent 0+ i 3+ i smoczek szpitalny , bo się zachował. Mam jeszcze canpol z laktatora ale już dalam spokoj, następnym razem spróbuję. Karmil mąż, potem ja, więc tez nie o to tu chodzi . Chyba tez tak jak mowisz, musi być wyglodzony żeby zjeść więcej💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Dobrze wiedziec , ze nie jestem sama hehe . A smoczki spróbowałam avent 0+ i 3+ i smoczek szpitalny , bo się zachował. Mam jeszcze canpol z laktatora ale już dalam spokoj, następnym razem spróbuję. Karmil mąż, potem ja, więc tez nie o to tu chodzi . Chyba tez tak jak mowisz, musi być wyglodzony żeby zjeść więcej
U nas Malwi nie kuma w ogole jak ja tatus probuje karmic. Ma mine wtf czlowieku co ty ode mnie chcesz, oddaj mame 🤣
Tylko my nie sprawdzilismy wczesniej czy umie czy nie, wiec nie bylo wyjscia musiala zjesc z tego co miala bo ja nie moglam jej dac cycka 😅🔸28 lat
Idę spać bo jestem głodna i zaraz zacznę coś podżerać🧇🍔🍟🤷♀️ Dobrej nocy wszystkim!
Lalia, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Irysko biedny Michałek.
Dawaj mu paracetamol, żeby nie cierpiał. Słyszałam że np jak dzieci chodzące dostaną Bexsero w udo to czasami przez 3 dni nie chcą chodzić bo nóżka je boli. Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.
Mamy przedszkolaków, jest euforia że w poniedziałek otwierają? -
Lalia wrote:Enigva, ja wiedziałam z kim zeswatać Olka 😍😍😍 piękna Malwi ❤️
Ounai, Marta fantastyczna 🤩🤩🤩
Anetka, Olek się rechocze na głos jak go laskocze, albo śpiewam "Płynie Wisła po polskiej krainie" (nie wiem czemu to tak lubi 🤦) albo jak się wygłupiam przed nim, czasem mu się zdarzy tak sam do zabawek ale baaardzo rzadko 🙂
Ja jak zaspiewalam kolysanke „ta dorotka” to zaczela plakac. Wiecej nie spiewam 🤣dmg111, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Tajka, podpisuję się pod radami dziewczyn. Ja dodam jeszcze od siebie, żebyś się nie wstydziła. Jeśli chcesz krzyczeć do krzycz, jeśli czujesz, że Ci niedobrze, albo zaraz popuścisz to nie walcz z tym, tylko mów od razu położnej co i jak. To sama natura, a położne widziały już chyba wszystko. Ja na skurczach partych krzyczałam jak głupia, ale równocześnie słuchałam położnej. Ona sama mówiła, że jak chce mi się drzeć to mam to robić. Po prostu rób to co dyktuje Ci ciało, nie bój się zmieniać pozycji, jeśli czujesz, że w innej będzie Ci wygodniej. No i oczywiście.... NA NIC SIĘ NIE NASTAWIAJ 😂
Tajka, Annia, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:O, zapowiada sie ciekawie. Wstawanie rano to moja kleska zyciowa 😅 fajna jest?
Kupiliśmy dziś Tymkowi tablicę motywacyjną. Zobaczymy czy pomoże na jego humorki
Ja już butelkę odpuściłam. Jakoś dociągnę do końca macierzyńskiego. A smoczki do cyckania zostawiliśmy tommee tippee, choć avent i lovi już też przechodzą.
Tymek uśpiony (mąż wyskoczył do sklepu bo zabrakło nam jedzenia dla Tymka na jutro), teraz jeszcze walczę z Martą. Usypianie jej ostatnio to walka straszna. Emdar, Julek też miał taki etap? -
Zulugula wrote:Odciagnelam 80ml i Młody wypił tylko 30. Była taka walka że ojej. Nie umie pic z butelki, gryzl jak gryzaka. Potem z piersi zjadl normalnie, więc to nie tak że nie byl głodny. Jestem uziemiona 🙈
-
Dziewczyny urocze te wasze maluszki
Ja jutro rano lecę do diagnostyki z moczem i gbs pasuje mi przy okazji odebrać i zaliczam pierwsze ktgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 21:42
Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas