Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo. U nas w koncu zrobilo sie troszke cieplej
Meggi moja mala tez sie tak rzuca, myslalam ze to przez to ze jej niewygodnie i sie uklada 🤔
Bylismy w sklepie dzieciecym po ubranko do chrztu dla chrzesniaka. No i mowie ze potrzebuje chlopiecy zestaw rozm.74 a babka patrzy na Malwi (cala ubrana na rozowo, od czapki po otulacz w foteliku) i mowi ze to bedzie na NIEGO za duze 🤣
I dzis komczymy 3msc! Jak wstanie to musze zrobic fotki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 17:19
Meggi110818, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, Ladyo, Julik lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Lalia wrote:Irysko, biedny Michaś 😟 robiłaś okład z Altacetu?? A jak bardzo boli to może warto podać paracetamol??
Zulu, a miseczka B a ciut mniejszy obwód?? Na mnie przed ciążą 70E pasowało równie dobrze jak 66F😅
No tak muszę zrobic , oby nie byl bardzo ciasny pod biustem 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 18:15
💙
💗 -
Lalia wrote:Irysko, biedny Michaś 😟 robiłaś okład z Altacetu?? A jak bardzo boli to może warto podać paracetamol??
Zulu, a miseczka B a ciut mniejszy obwód?? Na mnie przed ciążą 70E pasowało równie dobrze jak 66F😅12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:U nas pogorszylo się Michałkowi, boli go nóżka, widać że cierpi , bardzo opuchnięta jest☹️ nie spał cały dzień, teraz dopiero padł w wózku.
Nam pediatra kazał robić okład z sody oczyszczonej jeśli coś będzie się robiło w miejscu ukłuciaO ❤️
Z ❤️ -
No to wyobraźcie sobie jak mój syn mając 2 lata miał pierwszą operację i przez słaby przekaz informacji w szpitalu był cały dzień na czczo i od 11:00 nic nie pił i to tylko dlatego że ja oszukałam i dałam mu się o tej 11 napić, bo w szpitalu mówili nam że nie wolno mu pić od 9. A to dlatego że zakładali, że być może o 14 pójdzie na zabieg. Tyle, że poszedł o 20:00BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Tajka wrote:Mamuśki, macie jakieś dobre rady dla prawie rodzących odnośnie porodu ?
Annia, Lalia, Tajka, Martt95, emdar, Anet.kaa, Karenira, Ewa88 , kar_oliv lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
https://naforum.zapodaj.net/71f91994d535.jpg.html
Trochę wiosny tej zimy 🙄Angie1985, Annia, Meggi110818, Ulaa, Ania81, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , kic83, dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Irysko biedny Michałek.
Dawaj mu paracetamol, żeby nie cierpiał. Słyszałam że np jak dzieci chodzące dostaną Bexsero w udo to czasami przez 3 dni nie chcą chodzić bo nóżka je boli. Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.
Mamy przedszkolaków, jest euforia że w poniedziałek otwierają?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tajka wrote:Mamuśki, macie jakieś dobre rady dla prawie rodzących odnośnie porodu ?
Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Enigva padłam 🤣
Lalia super, że sprawdziliście oczka i wszystko dobrze. Fajnie Ci w ninja 👍
W ogóle laski jaki cyrk, chcialam sobie zamowic w koncu normalny stanik do karmienia , w sensie usztywniany i seksi, pomierzylam się tak jak radzą i spoko, tylko, że mi wychodzi miseczka A a żodyn producent nie przewidzial, że karmiąc można mieć takie małe cycki i nie ma takiego rozmiaru 🙈🤣 śmichu chichu ale mam załamke😆
Patrzyłam narazie w alles i momtobe, szukam dalej 🙈BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
emdar, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023