Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Irysko biedny Michałek.
Dawaj mu paracetamol, żeby nie cierpiał. Słyszałam że np jak dzieci chodzące dostaną Bexsero w udo to czasami przez 3 dni nie chcą chodzić bo nóżka je boli. Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.
Mamy przedszkolaków, jest euforia że w poniedziałek otwierają? -
Tajka, tak jak Annia pisze, nie nastawiaj się na nic i nie oczekuj niczego od siebie!! Idź tam z myślą, że wyjdziesz z dzieciątkiem w foteliku 😍😍😍
Emdar, cudny Julek 💛 tak w ogóle, to uwielbiam chłopców w żółtym 🤩💛emdar, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 09:34
Lalia, Meggi110818, Tajka, emdar, Martt95, Ounai, Ladyo, Angie1985, Ania81, Nowastaraczka, Wik89, Zulugula, kiniusia270, SzalonaOna, KarolinaMaria, Annia, Ewa88 , dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Zulugula wrote:No tak muszę zrobic , oby nie byl bardzo ciasny pod biustem 🙈
Zulu ja normalnie mam biust ( w sumie powinnam napisać nie mam🤣) bardzo malutkie A, a teraz mam malutkie A, więc też żadna rozmiarowka karmiąca mnie nie łapie 🤣Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:A ja nam zarezerwowałam 3 dni w Polańczku (Bieszczady) nad Jeziorem Solińskim w czerwcu w hotelu ze strefą SPA i całorocznym basenem 😎 niech mi tylko spróbują nie otworzyć!! 😑
Uu, zazdro! My raczej w tym roku zrezygnujemy z urlopu gdzies dalej. Wszystkie wolne fundusze pchamy w dom ☺️Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Tajka wrote:Dzięki dziewczyny
Rodzę z mężem, nie wyobrażam sobie sama ..
Mi.np położna powiedziała żebym siedziała pod prysznicem na piłce a ona wróci za jakiś czas ale ja ją poprosiłam aby ze mna była cały czas i to była jedna z lepszych decyzji bo pomagała mi oddychać, ja od niej w trakcie porodu tego oczekiwałam i cały czas jej mówiłam "mów co mam robić" "mów jak mam oddychać" "oddychaj ze mną". I choćbyś wyła z bólu staraj się jej słuchać jak np powie aby w danej chwili nie przeć (wtedy dmuchaj tak jakbyś zdmuchiwała świeczki).Tajka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystkie Wasze dzieci śmieją się już w głos?
Pola to tak skromnie z tymi śmieszkami, uśmiecha się non stop ale raz na kilka dni jak ją mocno rozśmieszymy to zaśmiewa się w głos. Oczywiście już się dziś naczytałam i zestresowałam 🙄🙄🙄 -
emdar wrote:Trochę wiosny tej zimy 🙄
Patrz jak dziś zgrałyśmy dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2021, 20:10
Ania81, Nowastaraczka, Zulugula, emdar, SzalonaOna, Annia, Ewa88 , dmg111, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ounai co do tego co pisałaś odnośnie diety, treningów i motywacji to ostatnio słuchałam fajny podcast odnośnie zmiany nawyków i motywacji
https://youtu.be/fwK4hbWcEWc
Posłuchaj może Cię zainteresuje, Karolina Sobańska ma sporo podcastów w podobnej tematyce.
A jeśli chodzi o ruch to nie masz możliwości zostawić dzieci z mężem wieczorem jak już np Marta pójdzie spać i iść na 40 minut szybkiego spaceru, spaceru z kijkami? Nawet po okolicy gdyby zrobiła alarm.
Ja polecałabym wychodzić na taki spacer jak dzieci jeszcze nie śpią aby mąż też zajął się dziećmi ale wiem że Twój mąż dużo pracuje i może to być nie wykonalne. Myślę, że takie spacery 3x w tygodniu zbiły by trochę kalorii, a i głowa by mogla Ci odpocząć.Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Nie nastawiaj się, że będzie łatwo, w ogóle na nic się nie nastawiaj. Słuchaj położnych, one naprawdę wiedzą co robią. Będziesz rodzic z mężem czy sama?
Tajka, dokładnie Tak jak mówi Annia, plus nie trzymaj się kurczowo czegoś co sobie obmysliłas przed porodem, tylko słuchaj ciała juz w trakcie porodu nawet jeśli jest to cos innego niz było w Twojej glowieLalia, emdar, Annia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia wrote:A ja nam zarezerwowałam 3 dni w Polańczku (Bieszczady) nad Jeziorem Solińskim w czerwcu w hotelu ze strefą SPA i całorocznym basenem 😎 niech mi tylko spróbują nie otworzyć!! 😑
Lalia daj namiaryLalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023