Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka, miałam napisać i nie napisałam 🤦
Leon to fantastyczny gość 😎❤️ czy on ma takie typowo dziecięce te okularki?? 😅 Bo Olek mi się krzywi na najmniejszy promień i chętnie bym mu takie sprawiła 🤣 -
Annia
u mnie wszystko dobrze. Niestety szaleje mi tarczyca, raz niedoczynnośc, potem nadczynność i znów niedoczynność, jestem ostatnio bardzo zmęczona.
Mąż ma masę pracy.
Wiki jest najwspanialszą siostrą pod słońcem, sama z siebie zajmuje się Maksem, więc ja nie cieszę się że wraca w poniedziałek do przedszkola.
Temat zmiany mieszkania na nowe wciąż na tapecie.
Na działce buduje się dom, będzie gotowy w kilka miesięcy.
Rozszerzam pomału dietę Maksowi, zrobiłam przerwę kilkudniową po złej reakcji na brokuła.
Noce wciąż bez zmian.
A jak u Was?
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Odnośnie śmiechu to moja robi coś w stylu: HY HY HYYYYYY xD Ale nie jest to jeszcze taki pełny długi śmiech, przymierza się 😁
Nasza ostatnio śpi 2h w dzień i po 20 zasypia w swoim pokoju do 22 (ostatnio podczas lulania płacze w niebogłosy, że nie może zasnąć tak jakby jej coś złego się działo 🤷♀️) potem am am, pobudka o 4 na am am i zaczynamy dzień 6:30-7:00 -
Lalia wrote:Nowastaraczka, miałam napisać i nie napisałam 🤦
Leon to fantastyczny gość 😎❤️ czy on ma takie typowo dziecięce te okularki?? 😅 Bo Olek mi się krzywi na najmniejszy promień i chętnie bym mu takie sprawiła 🤣
Obczailam dwie firmy izipizi i babiators z tego co widzialam obie maja okularki mieciutkie dla dzieci od niemowlectwa i z filtrami uv, dodatkowo daja taka gumke gdyby spadaly czy byly sciagane. Ja zamowilam te izipizi ze strony noskinoski, jak przymierzalam Leonowi to nie probowal ich zdejmowac, ogolnie jakby nie zauwazyl ze ma cos na nosie 😂 trwalo to krotko ale mam nadzieje ze nie zmieni zdaniaLalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny no sorki ale musze napisać 🤭
Odchodzi mi czop 🙈
Ale wiem ze to za dużo nie znaczy w pierwszej ciąży odchodził mi jakoś w 38t5d. Nie zwiastowało to wtedy porodu. Mimo to Jaram się 😅dmg111, SzalonaOna, Lalia, Ounai, Ania81, Ladyo, kar_oliv, Ewa88 , Zulugula, Jednorożec89, Tajka, Suszarka, Enigvaa, Annia, Nowastaraczka, Karenira, Fragaria, Julik lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
☑️ Dieta utrzymana
☑️ Szczotkowanie brzucha 5 min
☑️ Ćwiczenia - właśnie skończyłam.
A Marta nadal walczy i do spania ciężko ją położyćdmg111, Lalia, Ania81, kar_oliv, Ewa88 , emdar, Suszarka, Annia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Enigvaa wrote:No dobra, ale jaki jest cel takiego mierzenia? 🤔
Enigvaa, Annia, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyA ja Wam powiem co do cyckow, że w ciąży mega - ❤️ jędrne, pełne... No wow
w trakcie karmienia - tak jak w ciąży. A po ciąży i po karmieniach takie cycozwisy ze szok. Nigdy nie myślałam, że tak będzie 😂 mam rozmiar 80D, e to nic nie daje. Bez stanika wyglądają jak marne B. Chyba wolałabym jednak jędrne A
-
nick nieaktualny
-
Kic, polubiłam za Wiki Big Sister 💜
Martt, haha 🤣 jestem nauczycielem i pracuję z młodzieżą z niepełnosprawnością intelektualną 🤭 może stąd ta drobiazgowość 😅
Nowastaraczka, dzięki wielkie!! Ja myślę, że parasolka do wózka i tak nas nie ominie, ale okulary to super rozwiązanie 💙😎
Ounai, oby tak dalej 😍 u mnie ćwiczenia zaniedbane 🤦 ale szczotka, bańki i dieta utrzymane 💪
Enigva, ponoć jak się ubiera stanik to też powinno się lekko pochylić, wyzbierać pierś spod pach i ułożyć w miseczce i na koniec wyregulować ramiączka, może właśnie dlatego trzeba mierzyć w lekkim pochyleniu żeby cyc na pewno się w miseczce zmieścił 🤔Ounai, Martt95, Enigvaa, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Czy ktoś słyszał o poście owocowo-warzywnym?
Drastyczne obcięcie kalorii, brak odpowiedniej ilości składników odżywczych i efekt jojo murowany.Ounai, Lalia, emdar, SzalonaOna, Suszarka, dmg111, Annia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Czy ktoś słyszał o poście owocowo-warzywnym?
A po co chcesz przechodzić na ten post? Jeśli po to żeby schudnąć to dałabym spokój. Jeszcze przy Twoich problemach zdrowotnych możesz sobie wszystko jeszcze bardziej rozjechać i dopiero Ci się zaczną jaja
https://dietetycy.org.pl/dieta-dr-dabrowskiej/SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔