Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, musieliśmy w końcu odgruzować mieszkanie a chcieliśmy też mieć wolne popołudnie 😅 więc najważniejsza jest chyba motywacja 🤣
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj mieliśmy wszyscy mega ciężki dzień i jedyne co zrobiliśmy to włączyliśmy zmywarkę 🥴
Więc dzisiaj się spielismy i nadgonilismy 👌
Teraz mąż ogląda mecz i zajmuje się Olkiem, a ja kończę prasować i biorę się za ćwiczenia, później się zamienimy: ja przejmę Olka a mąż zrobi swój trening 💪Fragaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Położna mi zostawiła wagę miałam dzisiaj zwazyć dziecko. Waga wyjściowa 2920, rozberalam kładę na wadze 2910 i schiza że spada przesunęła wagę 2930 znów ja przestawiłam i 3010 więc dałam sobie spokój z wyrażeniem małego poza tym dałam radę dzisiaj jakiś obiad ogarnąć stary sprząta chatę jest coraz lepiejDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Też Dziś sporo zrobiłam. Mąż pojechał na działkę robić domek, ja zrobiłam pranie, wysprzątałam kuchnie i łazienkę, pomylam podłogi, ugotowałam obiadek. I częściowo w szafie zrobiłam porządek z moimi ubraniami. Tymek ladnie że mną współpracował. Grzecznie leżał albo w łóżeczku albo przy mnie w leżaczku i sobie gadaliśmy także dałam radę. A teraz śpi od 2 godzin.
Lalia, Ounai, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jednorożec89 wrote:Położna mi zostawiła wagę miałam dzisiaj zwazyć dziecko. Waga wyjściowa 2920, rozberalam kładę na wadze 2910 i schiza że spada przesunęła wagę 2930 znów ja przestawiłam i 3010 więc dałam sobie spokój z wyrażeniem małego poza tym dałam radę dzisiaj jakiś obiad ogarnąć stary sprząta chatę jest coraz lepiej
U nas ostatnio ciężko. Mikołaj nie chce zasypiać, albo może nie potrafi zasnąć tak łatwo jak kiedyś, wtedy wrzeszczy że zmęczenia i trzeba go nosić, albo bujać, albo wozić.... 😧
Inaa... Ja jestem bez ustawnie pełna podziwu dla Ciebie, Motylka i innych wielodzietnych mam, że macie jeszcze czas ogarnąć dom! Ja przy jednym dziecku bez Pani do sprzątania miałabym chlew. 😑Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pół drogi wrzeszczała, dałam jej cyca, pociągnęła dwa razy i padła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 17:01
Annia, Lalia, Inaa89, Martt95, SzalonaOna, emdar, Angie1985, Tajka, kar_oliv, Ladyo, Enigvaa, Nikaa92, kiniusia270, Nowastaraczka, Zulugula, kic83, doomi03, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:To jakaś mega słaba waga... U nas za każdym razem wychodziło jak ważyliśmy +/- 10g i nie więcej. Jak się myli o 100g to do dupy ta waga.
U nas ostatnio ciężko. Mikołaj nie chce zasypiać, albo może nie potrafi zasnąć tak łatwo jak kiedyś, wtedy wrzeszczy że zmęczenia i trzeba go nosić, albo bujać, albo wozić.... 😧
Inaa... Ja jestem bez ustawnie pełna podziwu dla Ciebie, Motylka i innych wielodzietnych mam, że macie jeszcze czas ogarnąć dom! Ja przy jednym dziecku bez Pani do sprzątania miałabym chlew. 😑😂
-
Ounai taka śpiąca jest słodka jak tona cukru 😍 Słodko sobie śpi, to jest piękny widok 😁 Moja ma milion zdjęć przy cycku jak śpi, ostatnio udało mi się uchwycić jak się uśmiechała przez sen 🤣🤣🤣 Ciekawe co śni się takim maluchom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 12:17
Nikaa92, Annia, Inaa89, Enigvaa, KarolinaMaria, Ounai, emdar, madziulix3, Martt95, Nowastaraczka, Zulugula, kic83, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:🤣 Ciekawe co śni się takim maluchom.
[
Moja jak zssypia to sie usmiecha, a potem czesto jeczy i placze. 🙈 czasami jest taki ryk przez sen ze az sie budzi zdziwiona i jeszcze wiekszy ryk no bo jak to tak przerywac sen 🤣🤦♀️🔸28 lat
Ounai, moja synowa jaka fajowska😘
Kar_oliv, słodziak 😍
Edit : gdybyście wiedziały,że szukają cool mamy do reklamy Adidasa to dajcie znaka🤣🤣🤣( mąż też ma Adaśki tylko z czarnymi paskami )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2021, 18:47
SzalonaOna, Martt95, Inaa89, Ladyo, KarolinaMaria, Lalia, Nowastaraczka, kar_oliv, Zulugula, Annia, kic83, Suszarka, Enigvaa, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Widzę, że u większości z Was pracowity dzień. Ja nie zrobiłam dziś nic, zostawiłam chłopa na gospodarstwie( z listą zadań do zrobienia) i poszłam w teren na spotkanie z przyjaciółkami😊😊😊.
Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, kar_oliv, Suszarka, Anet.kaa, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Angie1985 wrote:Słodkie śpioszki. ❤️❤️❤️❤️❤️
Właśnie wróciłam z 6km spacerku i placu zabaw z Adasiem i liczę na cud. 🤦♀️Ounai, Martt95, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Angie tez cie podziwiam, ja tam oprócz sprzątania (skromnego) i przytulaskow do męża się bardziej zorganizować nie potrafie 😂
Maz sie dzisiaj śmiał ze ja go chce zajechać na koniec 🤭🤣🤣Lalia, Nowastaraczka, kar_oliv, kic83, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Jakoś teraz mam więcej energii nie wiem czemu. Całkiem nieźle się szło. Wcześniej też ledwo szlam kawałek.
A to tak na rozluźnienie. To jedyna rzecz która sprawiła że się uśmiechnęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2021, 19:24
Nowastaraczka, Inaa89, Ounai, kar_oliv, kiniusia270, Annia, emdar, KarolinaMaria, Zulugula, Ladyo, kic83, Suszarka, Karenira, SzalonaOna, doomi03, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość