Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:🤣🤣🤣🤣
Niestety nie pomieszały się 🤪
Oliwia poszła w rodzinę męża, a Lena w moja 😎Żartuje oczywiście!
A jak tam twoja teściowa, coś ostatnio odwaliła?
Jednorożec przykro mi. A doktor mówiła czy jest szansa, że to samo ruszy?
Angie, Tajka, co u Was? Karenira jak się czujecie?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ewa88 wrote:My już po szczepieniu 😉 dzisiaj tylko rota. Mała waży 6700 i ma 68cm 😉
Pytałam o te tarcie oczek 🤔 w związku że robi tak nie tylko przed spaniem jak jest zmęczona to mamy jednak iść na konsultację to okulisty, mamy też małego zeza 😌
My jutro mamy z tych samych powodów okuliste.
Sylwuś piękne córeczki😍 takie inne, aż zazdroszczę bliźniaków 😁
Suszarka super waga. Moja dobiła dopiero do 6kg😁Sylwucha lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Tylko, żeby charakteru po teściowej Oliwka nie oddziedziczyła.
Żartuje oczywiście!
Angie, Tajka, co u Was? Karenira jak się czujecie?
Mówiła że jest szansa ale różnie bywa.
Jak coś będę musiała iść do szpitala z małym bo co ja zrobię? On na cycu jestDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Mówiła że jest szansa ale różnie bywa.
Jak coś będę musiała iść do szpitala z małym bo co ja zrobię? On na cycu jest02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Nie pozwola Ci iść z małym do szpitala. Ja jak 4 dni po porodzie z Ksawciem dostałam ostrego zapalenia nerek, temp po 41stooni i chcieli mnie położyć w szpitalu to powiedzieli że tylko pozostaje mi ściągać pokarm regularnie i tyle. Nigdy w życiu kochana nie pozwolą Ci pójść do szpitala jako Ty pacjentka i zabrać dziecko bo karmisz, jeszcze teraz w tych czasach to już wg. Musisz się nastawić wrazie co ze maluszek będzie musiał zostać w domu z mężem. A Ty zaopatrz się w laktator.
I to mnie najbardziej przeraża, płakać mi się chce jak sobie pomyśle że mam go zostawić i jeszcze pokarm odciagać a jemu dać butle sam pobyt jest mi obojętny zrobią zabieg i tyle.Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:I to mnie najbardziej przeraża, płakać mi się chce jak sobie pomyśle że mam go zostawić i jeszcze pokarm odciagać a jemu dać butle sam pobyt jest mi obojętny zrobią zabieg i tyle.
Tymek leżał miesiąc sam w szpitalu, ja odciągałam mleczko i dałam radę 😊 wiec Ty też dasz rade kochana 😘Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Sylwucha wrote:🤣🤣🤣🤣
Niestety nie pomieszały się 🤪
Oliwia poszła w rodzinę męża, a Lena w moja 😎
Myślałam, że z Martą już ok, ale jednak nie. Teraz zasnela i jak wstanie to jedziemy do szpitala.Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Mówiła że jest szansa ale różnie bywa.
Jak coś będę musiała iść do szpitala z małym bo co ja zrobię? On na cycu jest -
Ounai wrote:No i bardzo dobrze, każdy ma teraz po jednym dziecku podobnym do siebie
Myślałam, że z Martą już ok, ale jednak nie. Teraz zasnela i jak wstanie to jedziemy do szpitala.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Właśnie rozmawiałam z położna moją ona mówi że jak nic nie będzie się dziać to byłaby dla nas najlepiej jakbym poszła sobie na ip w piątek z samego rana bo wtedy jest dużą szansa że zabieg też będzie za raz rano i po południu pójdę do domu bo z dzieckiem nie ma szans żeby mnie przyjęli ale mam nadzieję że jeszcze ruszyDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Inaa89 wrote:Ounai a co się dzieje z Martusia? Dawaj nam tu znać odrazu po wizycie w szpitalu 😘
Edit, 3h temu nie chciała cyca w ogóle, ale zjadła za to kabanosa i słoik 220g cały a zawsze zjada pół. A teraz coś tam pociągnęła ale mało. A ja panikuje oczywiście. Ten guz też już mniejszy jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 16:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:No i bardzo dobrze, każdy ma teraz po jednym dziecku podobnym do siebie
Myślałam, że z Martą już ok, ale jednak nie. Teraz zasnela i jak wstanie to jedziemy do szpitala.
Ounai
Dobrze że jedziecie, niech ją zbadają, mam nadzieję że to nic poważnego!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mają przyszła na świat dzisiaj o 15.05, sn, 3700g, 57 cm 🥰🥰🥰
Jestem zakochana i wykończona, później napiszę więcejAnnia, SzalonaOna, Siskaa, Angie1985, emdar, KarolinaMaria, Sylwucha, Ounai, Martt95, Ladyo, Ulaa, Wik89, Lalia, Nikaa92, Suszarka, Ania81, Zulugula, kar_oliv, Inaa89, Nowastaraczka, dmg111, kic83, Anet.kaa, kiniusia270, Fragaria, Enigvaa, doomi03, Maniaaa., Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Tylko, żeby charakteru po teściowej Oliwka nie oddziedziczyła.
Żartuje oczywiście!
Angie, Tajka, co u Was? Karenira jak się czujecie?
Pani teściowa stwierdziła, że pewnie dlatego nie błagam o pomoc, bo trafiły mi się dzieci anioły, a druga synowa ma dzieci demoniczne I I ona przecież ciągle tam siedzi, bo ów druga synowa nawet nie ma jak zupy ugotować. Fakt jest taki, że tamta jest śmierdzącym leniem, ale to już nie moja bajka. W każdym razie wniosek jest taki, że Kobry są takie grzeczne (A serio nie są grzeczne 😂), bo było im ciasno w brzuchu i teraz sie boją. Czy Wy to ogarniacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 18:21
Ladyo, Ania81, Inaa89, Nowastaraczka, Anet.kaa, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny