Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Tajka gratuluję.
Sylwia, widzę że Twoja tesciowa jak zawsze w formie. 🤣 nie wpadła na to, że jej nie prosisz bo jej nie lubisz?
Zaszczepila się ostatnio astrą, to cała rodzina postawiona na baczność, bo ona umiera i na pewno nie dociągnie do rana. Ale jakoś smsy miała siłę pisać i dzwonić po nocy 🙄doomi03 lubi tę wiadomość
-
Tajka gratulacje ❤
Tak w ogóle gratulacje dla wszystkich rozpakowanych dziewczyn 🌹 -
Ounai, co się stało Martusi? Przewrociła sie? Mam nadzieję, że wszystko ok.
-
Tajka, gratulacje 💐❤ odpoczywajcie i napisz potem coś więcej.
Angie, nieustanne kciuki za Was ✊✊.
Sylwia, córy cudowności ❤❤ Tak inne,że szok 😱🙂 Super ze sobie tak fajnie radzicie. A tekst teściowej, przedni 🤣🤣🤣. Wpadaj do nas częściej!
Jednorożec, życzę Ci żeby antybiotyk pomógł i obeszło się bez szpitala.
Ounai, daj znać co z Martą. Współczuję stresu, ale niestety dziecka czasem nie da się upilnowac,nawet jak masz oczy naprawdę dookoła głowy 😒. Nam Julek spadł z kanapy z miesiąc temu (chciał sam zaskoczyć 🤦♀️), miał nos obity jak żul pod sklepem 🙄.
Też potwierdzam,że Lovela wcale nie ma hiper dobrego składu i wrażliwców może uczulać. Zwykłe płatki mydlane są bardzo ok, tyle ze uwaga, mogą zapychać pralki ( trzeba mało dozować).
Dziecko śpi, czas na 🏃♀️💪👍. Miłego wieczoru kochane 😘Sylwucha, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tajka wrote:Mają przyszła na świat dzisiaj o 15.05, sn, 3700g, 57 cm 🥰🥰🥰
Jestem zakochana i wykończona, później napiszę więcej
Gratulacje 😊
A nie mówiłam, że urodzisz dzisiaj, mój proroczy sen się spełnił 😉 -
Tajka, super, gratuluję! Odpoczywajcie 🤗
Ounai, ojej, biedna Martusia, mam nadzieje, ze to nic takiego (zwykle tak jest;)), ale oczywiscie warto sprawdzic, czy wszystko ok. Daj znac
Sylwucha, wspaniale masz te blizniaczki 😍Sylwucha, Ounai lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sylwucha wrote:W każdym razie wniosek jest taki, że Kobry są takie grzeczne (A serio nie są grzeczne 😂), bo było im ciasno w brzuchu i teraz sie boją. Czy Wy to ogarniacie?
Lalia, Zulugula, Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Tajka ❤️ ogromne gratulacje 😍 dużo zdrówka dla Ciebie i córci 🥰
Sylwia, jak Ty z tą baba wytrzymujesz?? 😂 Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać czy czosnkiem jej machać przed nosem żeby odleciała na miotle 🤣🤣🤣Wik89, Nowastaraczka, Sylwucha, Annia, Meggi110818, Enigvaa, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Tajka, wielkie gratulacje! Czekam na opis porodu
Aneta, jesteś wielka, że pomożesz Angie. Aż mnie wzrusz bierze, że obce dziewczyny z forum potrafią sobie tak pomócAngie trzymaj się tam, jutro o tej porze chcemy widzieć zdjęcie tego małego uparciucha.
Lalia, Suszarka, Ania81, Zulugula, Wik89, kar_oliv, Martt95, Nowastaraczka, dmg111, emdar, Annia, SzalonaOna, Meggi110818, Ounai, kic83, Enigvaa, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nie byliśmy w końcu w szpitalu, bo poza tym jedzeniem nic jej nie jest. Wariuje jak gdyby nigdy nic. Teraz ją nakarmiłam i trochę pojekiwala ale w końcu zjadła całego cyca i poszła spać. Więc chyba tylko się potłukła konkretnie.
Żeby mi za dobrze nie było na dobicie brat napisał że mama chyba pije znowu więc po prostu zajebiscie.
Ale, ale... Tajka, gratulacje!!! Ale idziecie dziewczyny dzień za dniem. Wczoraj Karenira, dzisiaj Tajka, jutro Angie... Mart, szykuj się na czwartek 😂
Sylwia, jak ja Cię rozumiem 😂😂😂 Ale jak ktoś inny to pisze, tzn takie historie to można poryczeć się ze śmiechuAnia81, Martt95, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, opiszę później więcej 🥰
Mam szybkie pytanie co do higieny krocza, tantum rosa z tego co pisalyscie najlepiej polewac po siku z butelki z dziubkiem ? Pianka ginexid do mycia ? A altaziaja jako kompres ?Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Enigvaa, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Dziękuję dziewczyny, opiszę później więcej 🥰
Mam szybkie pytanie co do higieny krocza, tantum rosa z tego co pisalyscie najlepiej polewac po siku z butelki z dziubkiem ? Pianka ginexid do mycia ? A altaziaja jako kompres ?
Tajka, ja nalewałam do butelki z dziubkiem zimną wodę i polewalam krocze w trakcie sikania, wtedy nie piekło i od razu jakby tak myło 👍 ginexid i altaziaja dokładnie jak opisałaś, tylko pamiętaj żeby okłady robić max 5-10 min żeby nie rozmiekczac rany, a po tym najlepiej poleżeć na podkładzie bez gatek, żeby się wietrzylo krocze. Ja się kładłam na plecach z ugiętymi w kolanach nogami i przykrywalam kołdrą, pod ręką miałam gacie z siaty i ta podpaskę i po kilkunastu minutach jak już przewietrzylam to ubierałam 😁 a podkład spod pupy wyrzucałam, więc było higienicznie i intymnie 👍 -
Odnośnie porodów to jak jesteśmy w temacie, przypomniało mi się jakie miałam zdziwko gdy zobaczyłam swoje stopy. Były jak balerony, że nie widać było wcake kostek 🤣🤣🤣🤣 a mam kościste stopy xD Ledwo w klapki weszły 🤣🤣🤣🤣
dmg111, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:
Ale, ale... Tajka, gratulacje!!! Ale idziecie dziewczyny dzień za dniem. Wczoraj Karenira, dzisiaj Tajka, jutro Angie... Mart, szykuj się na czwartek 😂
Maz obstawia piątek 😅
Dzisiaj myslalam ze juz nie dojdę do domu, wybrałam się na spacer z córka. Zrobilam niecałe 3km a (przepraszam za wyrażenie) myslalam ze dupa mi odpadnie i nie dojdę do domu 🍑🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 20:47
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021