Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:. W sumie nie pamiętam kiedy te aferki się skończyły, chyba w połowie 4 miesiąca .
Wykoncze sie psychicznie jak tak bedzie jeszcze miesiac 🤦♀️ Na razie dokarmiam ja tylk owueczorem, bo zal mi jej jak wrzeszczy z glodu kilkanascie minut. Nie jestem w stanie dac jej poplakac. Ale reszte dnia jestem twarda, probujemy ciagle sie dostawiac, jak najwiecej. Do tego od wczoraj robie sesje z laktatorem co by miec na wieczor zeby spokojnie zasnela. W nocy spi praktycznie z cyckiem w buzi. Niby wiem ze mleko mam, a jednak zaczynam w to watpic, czy ja sie w ogole do tego nadaje. Nie dziwie sie ze wiele kobiet rzuca kp w tym czasie, psychicznie wymiekam...🔸28 lat
Mam nadzieję, że nie masz objawów covida?
Ileż wy produkujecie, ja za bardzo nie nadążam czytać, bo Michałek dosyć wymagający jest w dzień, no i ćwiczę dużo z nim tą jego asymetrię 🙂
Sylwia, piękne bliźniaczki. Super, że sobie radzisz tak dobrze 🙂
Co do szczepienia na covid to w trakcie karmienia piersią można się szczepić i od razu karmić bez odciągania. Są badania, że przeciwciała po szczepieniu przechodzą do mleka , więc dziecko też trochę chronione jest.kar_oliv, Fragaria, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Enigva, jeśli bardzo się męczysz to nie ma co robić nic wbrew sobie, ale jak masz jeszcze trochę sił i cierpliwości to wytrzymaj kilka dni, bo nam położna mówiła że te pozorne kryzysy laktacyjne trwają do tygodnia ✊✊✊
Tajka 😍😍😍 Ty dzielna mamo 💜 jak czytałam o 8 cm, zastrzyku, ktg które się zsuwalo i rodzeniu na leżąco to wypisz wymaluj mój poród 😅 więc tym bardziej wiem jaką wspaniałą robotę wykonałaś!! 👌 Powinnaś być z siebie niesamowicie dumna 💛 całuski dla Majeczki 🐝🌼Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 08:40
-
Zulugula wrote:Grzybek mombela poleca się na lulanie dla niesmoczkowego dziecka 👌
Niestety w nocy nie dało się oszukac zamiast cycka ale będę próbować dalej 😁
Leoś ostatnio usypia na rekach z mombellową wiewiórą :d ogolnie smoczek to do ręki albo wklada sobie ta twarda czesc do buzi xD jak mu sie przytrafilo ze zasnal ze smokiem i sie przebudzil to był oburzony i zniesmaczony okrutnie :p tak czytam o aferkach przy cycu i nas to chyba ominęlo, moze te cycoholiki bez butli i smoka nie maja kryzysu? Jak mi nieraz marudzil to zazwyczaj zmienialam cycka, jak dalej problem to nosilismy z mezem az sie mu zateskni i potem zapominal ze byl problem 😄Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Anetka, Sylwia, Kar u Was to przynajmniej piosenki dla dzieci 👍
U nas hitem jest "Płynie Wisła, płynie" ze zmienionym tekstem "zobaczyła Olka" 🤣🤣🤣🤣Nowastaraczka, Zulugula, kar_oliv, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Anetka, szacun za jazdę samotną z Polcią, ja ostatnio jechalam pierwszy raz sama do siostry, droga 15min i mlody po 10 zaczal beki 🤦♀️ w druga strone spiewalam caly czas i mialam farta z zielonymi swiatlami i udalo sie jakos dojechac. Leo do podrozy to masakra 🥴 jak mamy gdzies jechac to ja stres mam juz 2dni przed
-
Dzisiaj środa dzień raportowania, ale ja nie mam co raportować, bo waga taka sama jak tydzień temu 😂 chyba ciasta mojej mamy w weekend i pizza zrobiły swoje 😅
Ale żeby nie było tak źle, to zrobiłam dzisiaj podejście do moich jeansów sprzed ciąży i weszłam we wszystkie!💪
Co prawda jak siadam czy się schylam, albo jak mają średni stan, to skóra mi się bokami wylewa 🤣 ale myślę że jeszcze te 2-3 kg plus czas i pomału będzie lepiej 👍SzalonaOna, Ania81, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tajka gratulacje jesteś super dzielna mama.
U mnie kompletna cisza wczoraj wieczorej lekkie różowe plamienie i potem kompletnie nic.
Zaczynam się po mału godzić z tym łyżeczkowaniemDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Dzien doberek 🌄 ja dzisiaj dzien zaczęłam wcześniej niż zwykle i od rana wskoczyłam na wysokie obroty. A zaczęłam od... szczotkowania ciała na sucho i prysznica
pierwszy raz i już czuje ze mi się podoba. Żebym tylko utrzymała systematyczność 🙏 kupiłam sobie też szczotkę do twarzy 💃
Ounai, dzięki za cynk że szczepieniami. Zaraz spróbuję sprawdzić! Mam nadzieję że Marta czuje się dziś lepiej
Tajka, jeszcze raz gratulacje, jest moc 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 09:18
Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2021, 23:53
Lalia, Siskaa, Iryska, Nowastaraczka, emdar, Zulugula, Annia, kiniusia270, Ulaa, SzalonaOna, calanthe, Sylwucha, kar_oliv, Angie1985, Martt95, Ewa88 , Fragaria, Inaa89, Meggi110818, KarolinaMaria, Ania81, Ladyo, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja ważę się w sobotę, po 2 tygodniach zastrzykow. Zobaczymy jak to będzie 💪
Motylku, dalej trzymasz dietę i treningi? Myślę, że teraz z odpowiednimi lekami waga poleci jak z górki 💪
Ja się staram ćwiczyć co drugi dzień, szczotkowanie jak na razie udaje mi się codziennie, ale od baniek chińskich mam na razie przerwę, bo zanim zaczęłam się masować miałam nie wiadomo skąd siniaki na nogach, a odkąd się masuje to one nie schodzą, więc zaczekam aż zejdą i wtedy wrócę do baniek i zobaczę czy siniaki to skutek masażu czy czegoś innego 🤔