Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEnigva piekna ta twoja cora😍😍😍.
Ulaa Julek jest slodziutki😍😍😍.
Ounai tez mysle o psychologu dla niej. Mam kolezanke w tym fachu, wiec poprosze ja by porozmawiala z corka.
We wtorek umawiam ja do lekarza, i chce by miala badania krwi. Moze sie wyjdzie co sie dzieje.Ounai, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Zdaniem nauczycieli to dzieci stały się leniami to dzieci olewają naukę i to dzieci mają wszystko gdzieś więc stwierdzili ze teraz dopiero poczują co to jest nauka... naprawdę? Ale jakim kosztem? Takim że ich psychika która i tak jest już średnia przez całe to zdalne padnie do końca. Dzieci stracą całkowicie zaufanie do nauczycieli. I przestaną lubić szkole już totalnie... czasem nasłuchuje jak nauczyciele krzyczą na te dzieci w trakcie lekcji. To mnie aż trzęsie. Kiedyś jedna z nauczycielek nawrzeszczała na jednego z chłopca że uczęszcza na lekcjach na telefonie a nie na laptopie, że ma nieodpowiedzialnych rodziców że nie chcą zakupić dziecku sprzętu. Młodszy syn jest w 2 klasie. Pani od religii nakrzyczała na jedną z dziewczynek, że nie wyniosła z pokoju talerzyka po śniadaniu tylko zostawiła na biurk, co było widać na kamerce. I krzyk że od jedzenia jest przerwa. I potem trzeba po sobie posprzątać...
Jak któreś z dzieci spóźni się kilka minut na lekcje zpowodu kłopotów z internetem (a takie Zdarzają się naprawdę często, jest przeciążenie i wyskakuje błąd podczas dołączania do lekcji) to ma wpisywane minusowe punkty do zachowania. Także można wiele tu wymieniać. Zdalne nie jest wcale łatwe, a powrot z takimi dogryzkami nauczycieli będzie naprawdę mega trudny dla dzieci.
Dziewczyny ja Wam od początku powtarzam że fizjo ma moc i trzeba iść jak najszybciej. Teraz mogę tylko dodać, że oprócz chodzenia trzeba jeszcze ćwiczyć regularnie. Wystarczy kwadrans dziennie ale żeby to było ze 3 razy w tygodniu
Inaa, będę Twoim batem. Ja dzisiaj już po, ale olalam wczoraj i przedwczoraj więc jutro będę znowu ćwiczyć. Sprawdzę Was! 👀🤭
Anetka, ale Polusia się zrobiła pulchniutka, slodziaczek kochany ❤️❤️❤️
Ula, ale fajne zdjęcie! Syn Ci wynagrodził to że do tej pory się ukrywałBOY 2015
GIRL 2020 -
Melduje się z domu zabieg zrobiony. Ma być ok.
Siedzę jak na szpilkach żeby dziecko się obudziło bo cyc pełenSzalonaOna, KarolinaMaria, Ounai, Lalia, Wik89, Ania81, Annia, kar_oliv, Suszarka, Martt95, Fragaria, dmg111, Ladyo, emdar, Nowastaraczka, Angie1985, calanthe, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Czerwiec 2025 pozytywny test. Cudzie trwaj❤️❤️❤️
11.07 - pierwsza wizyta🤞 -
Dziewczyny, ponieważ już chyba 5 raz wklejam tu moje ćwiczenia posty powyżej przekopiowałam do mojego posta na 1 stronie. Jeśli któraś będzie chciała skorzystać proszę bardzo, ale zaznaczamy, że nie jestem fanką ćwiczenia na własną rękę ibuprom uważam, że każda powinna skonsultować to z fizjoterapeuta
Enigvaa, Wik89, Ania81, Annia, Suszarka, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Pola dziękuję za.komplementy
Ounai rewelacyjny rezultat ćwiczeń! Jestem przekonana, że osiągniesz niedługo swoją wymarzoną wagę!
Asiulka jest przesłodka!
Angie, ale ekspresowy poród! Jagódka to istna błyskawica!
Hmmm , dziecko śpi a ja nie wiem czy iść biegać czy poćwiczyć w domu 😏😏😏
Poszłam dziś z Polą do Lidla i zapakowałam do wózka 8 piwczułam się lekko skrępowana ale szkoda by mi.nie skorzystac z.promki
Ounai, Lalia, Ania81, Annia, kar_oliv, Suszarka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny może pytanie z serii głupich ale jak biorę Pregna Start i w niej jest witamina B6 to czy jak do tego będę brała magnez Magne B6 to tej witaminy nie będzie za dużo? Lepiej poszukać magnezu bez witaminy B6?Starania od 09.2019
02.2023 CP (ciąża jajowodowa, prawy jajowód zachowany)
Drugie podejście do stymulacji IVF
24.03 - punkcja 14 komórek 🍀
29.03 - transfer 2 blastek 4AA🍀🍀
06.04 8 dpt beta 112,60 mIU/ml 🍀
🍀
10 dpt beta 227,80 mIU/ml 🍀🍀
11 dpt beta 353🍀🍀
13 dpt beta 659,6 mlU/ml 🍀🍀
14 dpt beta 1220 mlU/ml 🍀🍀
Jest pęcherzyk w macicy ❤️
15 dpt pęcherzyk ma 3,5 mm ❤️
17 dpt pęcherzyk ma 5,7 mm❤️
Beta 3101 mlU/ml
21 dpt pęcherzyk 9 mm 🍀🍀
28 dpt maleństwo ma 5,2 mm i mamy ❤️
13+0 badania prenatalne, wszystko ok 😍
21+1 badania połówkowe, mamy 415 g 😍
29+1 usg III trymestru, jest 1321g 😍
34+3 mamy 2300g ❤️
36+6 mamy 2606g ❤️
38+0 mamy 3 kg ❤️
38+6 06.12.2021🍼3050kg i 51 cm ❤️
Mamy ❄️❄️❄️❄️
"Pamiętaj, najwięcej strachu kryje się w głowie. "
E.L.
-
Dzis pierwszy raz wieczorem bez awantury przy cycku 💪 nie dostala butli, od godziny sobie wisimy. Teraz spi z cycem w buzi. 🥰
Nowastaraczka, Wik89, Ania81, Lalia, Annia, KarolinaMaria, kar_oliv, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, błagam o sposoby an uspokojenie malucha w łóżeczku. MAJA musi ciągle być pod lampami, tylko na karmienie wyciągać, a niestety jest nieodkladalna i nie potrafi tam zasnąć, musiałam dac już smoczka
próbuje bujania, szumów...
Może coś podpowiecie? -
Lalia,
Dzidzia jest ze mną, obok łóżka w mydelniczce. Pod lampami cały czas, mam ją wyciagac tylko na karmienie. Pokarm mam, już prawidłowy, mleko leci, ona ładnie ssiez raczej nie ma problemu. Chociaż jak nie będzie chciała się uspokoić to chyba będę zmuszona dokarmic mm z ale to ostatecznie..
Jaki Olek miał poziom i jak schodziło? Maja ma 14Lalia lubi tę wiadomość
-
Tajka, a spróbuj ją ciasno owinąć. Olek miał tą lampę taką wkładaną do rożka, jak taka tacka świecąca, może spróbuj ciaśniej ten różek związać jak tak macie. Masz ją w tych lampach w tym jej łóżeczku szpitalnym? U mnie pomagało jeszcze jeżdżenie przód tył jak w wózku.
-
Lalia wrote:Tajka, a spróbuj ją ciasno owinąć. Olek miał tą lampę taką wkładaną do rożka, jak taka tacka świecąca, może spróbuj ciaśniej ten różek związać jak tak macie. Masz ją w tych lampach w tym jej łóżeczku szpitalnym? U mnie pomagało jeszcze jeżdżenie przód tył jak w wózku.
Ta lampa jest z góry, a pod nią lozeczko, Maja może miec tylko pampersa i okularki. Tak te jezdzace ale z lampą nie mogę jeździć , bujam na boki -
Tajka, Olek w drugiej dobie miał ponad 14 dlatego nas nie wypuścili. Wieczorem miał już chyba ponad 15 więc poszedł pod lampy na 24 godziny. Po tych 24 h wieczorem spadło mu chyba do 12, rano na skórze 11 więc ja się cieszyłam że wychodzimy a oni kazali powtórzyć krew i znowu było ponad 13 i dalej zostaliśmy w szpitalu. Dopiero na kolejny dzień powtórzyli rano znowu z krwi i było w granicach 13, czyli spadło troszkę bez lamp i nas wypuścili. Ale moja położna mi powiedziała że była zaskoczona że nas z takim wynikiem puścili do domu i że zrobili to chyba tylko dlatego że po pierwsze jednak zaczęło trochę spadać, po drugie ja już byłam 7 dni w szpitalu i chyba nie mogłabym zostać dłużej z Olkiem, a po trzecie wypisali nas dzień przed wigilia.
A co do mm, to możesz próbować robić tak, że jak dasz jej pierś i Maja skończy, to spróbuj jej dać jeszcze MM, tak jakby na dobicie, bo mi wszyscy mówili że na MM żółtaczka szybciej schodzi.
Mi Olka nie pozwalali wyciągać z lampy na karmienie tylko musiałam go karmić w tym całym sprzęcie, a on był taki malutki że nie umiałam go przystawić, dlatego ja ściagalam laktatorem i dawałam w butelce swoje. Ale żałuję że nie dawałam pół na pół bo może szybciej by mu to zeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 20:57