Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My już wczoraj wieczorem rozpoczęliśmy majówkę, zaprosiliśmy moje rodzeństwo i kuzynostwo najbliższe, łącznie nas było znacznie ponad limit obostrzeń 🤣
W każdym razie dawno tak fajnie nie spędziłam czasu!
Co prawda praktycznie tylko ja byłam trzeźwa z wiadomych względów, ale i tak było spoko 😄
W Sopocie dzisiaj piękna pogoda, jutro ma padać więc może jak D wydobrzeje to ruszymy na jakąś małą wycieczkę 😍Lalia, Angie1985, Inaa89, SzalonaOna, Ounai, Nowastaraczka, kar_oliv, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai i Motylku oby tak dalej 😊😘
Ja wczoraj też poćwiczyłam i zrobiłam ten masaż na sucho. Dziś zrobię zrobię sobie zdjęcie swojej sylwetki aby porównać tak za miesiąc czy jest różnica w wyglądzie po ubytku kg i po tym masażu. Bo tak to ja nic nie widzę, ale może jak będę miała porównanie to coś tam dojrze 😁SzalonaOna, Lalia, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
U nas też paskudna pogoda, nawet na spacer nie da się pójść. Ogarnę sobie komodę z ciuszkami małego, bo sporo już mam tam za małych ubranek a w szafie kartony z następnym rozmiarem więc trzeba powyjmowac.
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
My idziemy dziś na wycieczkę z Polą i teściową
Pierwszy raz bierzemy ją w chuście na odrobinę dłuższą trasę niż rynek czy powrót z parku.
Później grill u znajomych a wieczorem mąż musi iść załatwić zaświadczenie na jutrzejszy chrzest.
Przy okazji dowie się kiedy u nas w parafii są chrzty.
Jutro rano chrzciny, wieczorem planuje iść biegać bo w tym tygodniu biegałam tylko raz. W poniedziałek pojedziemy prawdopdobnie do mojego taty, także u nas jak zwykle intensywnie.
Angie, cieszę się że mogłam pomóc Tobie i Jagódce
Wiadomo kiedy wychodzicie?Lalia, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Motylek, jak Ty dalej tak pójdziesz z wagą to zaraz mnie przegonisz
Marta głodna i śpiąca, ale niestety chciała ani piersi ani smoka, zasnąć też niespodzianka mogła. Zawołałam męża bo już nie wiedziałam od co jej chodzi. A okazało się, że znalazła na podłodze liść, który zjadła. Liść był za duży żeby połknąć a wypluć też nie umiała, przykleił się jej do podniebienia i nie mogła przez to ssać. Wyjęłam liścia i dziecko szczęśliwe przykleiło się do cyca 😂SzalonaOna, Lalia, Inaa89, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Cześć 🙂 Czy można do Was dołączyć? Chciałabym zostać gorącą mamuśką 😁 Podczytuję Was troszeczkę czasami, ale że w sumie to chyba trochę niegrzeczne tak czytać i się nie odzywać, więc postanowiłam się przywitać. Widzę, że macie tu bardzo sympatyczną atmosferę 🙂
Trochę o mnie: mam 28 lat i jestem mamą prawie trzymiesięcznego Aleksandra. W ciąży sporo udzielałam się na wątku miesięcznym na fiolecie, ale teraz została nas tam garstka aktywnych użytkowniczek i temat umiera, a ja, tak po prostu, lubię sobie pogadać 😁 Olek jest moim pierwszym dzieckiem, ale myślę, że nie ostatnim, chociaż raczej zaczekam trochę z myślą o kolejnym. Nigdy nie przepadałam za dziećmi (choć, nie wiem czemu, one przepadają za mną 😉), ale teraz macierzyństwo sprawia mi wiele radości, chociaż przyznaję, że początki były trudne. Nie wiem, co by tu jeszcze napisać, więc po prostu witam się z Wami i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 🙂Ounai, Angie1985, KarolinaMaria, Nowastaraczka, kar_oliv, Nikaa92, Ladyo, Lalia, calanthe, dmg111, Ania81, Zulugula, Annia, Inaa89, Enigvaa, Suszarka, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki wracamy do domu!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Ounai, SzalonaOna, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Nikaa92, kar_oliv, Ladyo, kiniusia270, Lalia, Anet.kaa, Iryska, dmg111, Ania81, Zulugula, Annia, Clover, Inaa89, Enigvaa, Ulaa, Martt95, Suszarka, Siskaa, Fragaria, emdar, Sylwucha, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Clover witaj! Pewnie ze przyjmiemy
Inaa, rób zdjęcia bo na nich najlepiej widać zmianę. Ja myślałam że nic się nie zmieniło przez te 3 tygodnie a tu szok, na zdjęciu okazuje się, że zmieniło się baaaardzo dużo!
Dziewczyny, które robiły screeny ćwiczeń na rozejscie. Usuńcie je i zapiszcie sobie poprawną wersję, która jest na 1 stronie w moim poście.Lalia, Clover, Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Angie ekstra! Czym wracacie? Odwiezie Was karetka?
W ogóle tak pamiętam, że jak byłam nastolatka to w weekend majowy było tak gorąco zwykle, że opalałyśmy się z mamą w ogrodzie. A teraz co roku prawie deszcz i 14 stopni. Masakra!BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylek, jak Ty dalej tak pójdziesz z wagą to zaraz mnie przegonisz
Marta głodna i śpiąca, ale niestety chciała ani piersi ani smoka, zasnąć też niespodzianka mogła. Zawołałam męża bo już nie wiedziałam od co jej chodzi. A okazało się, że znalazła na podłodze liść, który zjadła. Liść był za duży żeby połknąć a wypluć też nie umiała, przykleił się jej do podniebienia i nie mogła przez to ssać. Wyjęłam liścia i dziecko szczęśliwe przykleiło się do cyca 😂
Ale cieszę się, bo jednak diabetolog wiedziała co robi! -
nick nieaktualny
-
Nocne karmienia zdecydowanie nie służą mojemu portfelowi
dzisiaj w nocy kupiłam sobie 12 widelczyków do ciasta, autobiografie księżnej diany i kurtkę na która polowałam już jakiś czas a akurat wychaczyłam przecene
Lalia, dmg111, Clover, Inaa89, Ania81, Annia, emdar lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Nocne karmienia zdecydowanie nie służą mojemu portfelowi
dzisiaj w nocy kupiłam sobie 12 widelczyków do ciasta, autobiografie księżnej diany i kurtkę na która polowałam już jakiś czas a akurat wychaczyłam przecene
Haha u mnie też tak to działa, na allegro wykupiłam sobie Smart na rok 🤣🤣🤣🤣Lalia, Ania81, Annia lubią tę wiadomość
-
Aaaa, zapomniałam. Marta wczoraj się puściła i ustała sama 5sek bez trzymania!
Angie1985, Lalia, Iryska, Ladyo, Ania81, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Nikaa92, Clover, Inaa89, Enigvaa, kar_oliv, SzalonaOna, Annia, Suszarka, Fragaria, emdar, Ewa88 , Lulu83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Cześć Mamusie w sobotę ❤️ My wczoraj zaczęliśmy weekend majowy grillem u znajomych. Dzisiaj pogoda w miarę ładna, chociaż do wieczora pewnie się zepsuje... mąż dzisiaj zapowiedział, ze mam leżeć i odpoczywać, a on posprząta cały dom. Wstałam na chwile i zaczęłam mu pokazywać co jest do poprawy (to był chyba mój błąd 😂) na co on przerażony „uspokój się bo zaraz PORODZISZ” 😂😂😂 Angie super, ze wychodzicie do domu! Bardzo się cieszę! Tajka jak tam Majeczka dzisiaj? Mam nadzieje, ze i Wy dziś wyjdziecie do domu! Mart a Wy jak tam? Asiunia jest śliczna! I ja widzę w niej doktor Alis 😍 Clover witamy wśród gorących mamusiek! Rozgosc się
Anetka to jest super gorąca mamusia, ze tak pomogła Angie! Naprawdę szacun 😍 to jest piękne ze tak mozemy na siebie liczyć! Motylku super efekty! Czyli warto było czekać cierpliwie 😍
Angie1985, Lalia, Nowastaraczka, Clover, Inaa89, Ania81, kar_oliv, SzalonaOna, dmg111, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Matkooooo czyli z aktywnie piszących na wątku mamuś ja jestem następna w kolejce do rozpakowania, czy tez jak to mówi mój mąż „porodzenia” 😍😍😍
Lalia, calanthe, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Angie1985, Clover, Ounai, Inaa89, Ania81, Enigvaa, kar_oliv, SzalonaOna, Martt95, Annia, Suszarka, Fragaria, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Angie, wspaniałe wieści 😍
Clover, witaj w naszych szeregach 😁 pozdrawiamy z moim Olkiem ☺️
Anetka, dobra dusza 🥰Clover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:To tylko ja spałam w szpitalu jak zabita 🤣 tyle że w momencie porodu byłam już bez snu od 26h, wiec zanim się ogarnęłam po porodzie, zanim nakarmilam Olka itd to się chyba położyłam po ponad 30h🤣 i spałam wtedy co synek 🤣
Laila ja przespalam wiekszosc porodu, az polozna sie pytala czy ja czuje skurcze bo sie bardzo mocne pisza😁😁🤣🤣🤣🤣. Dopiero parte postawily mnie na nogi, obudzilam sie przez nie🤦♀️🤦♀️😂😂. Po narodzinach synka dalej spalam tyle ze z przerwami 😂😂😂Lalia lubi tę wiadomość