Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTajko kochana mm to nie jest zlo. Podanie jednej czy 2 butelek nie zaburzy laktacje, a jedyne pomoze tobie odpoczac. Wiem co mowie, bo do dzis jak mnie Haris wycycka po przez cala noc, albo w ciagu dnia caly czas wisi to ta butelka ratuje mnie i moje cycki. Nic mu nie jest, a ja mleka mam more. Za to ja sie lepiej czuje, bo moge chwile odpoczac.
Jednorożec89 lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Tajko kochana mm to nie jest zlo. Podanie jednej czy 2 butelek nie zaburzy laktacje, a jedyne pomoze tobie odpoczac. Wiem co mowie, bo do dzis jak mnie Haris wycycka po przez cala noc, albo w ciagu dnia caly czas wisi to ta butelka ratuje mnie i moje cycki. Nic mu nie jest, a ja mleka mam more. Za to ja sie lepiej czuje, bo moge chwile odpoczac.
Zgadzam się w stu porcentach mi się zdarza zwlaszcza wieczorem że on potrafi wisieć na cycu bardzo długo i wtedy dorabiam mu to mm bo on się męczy i ja też a piersi w takiej sytuacji też potrzebują wytchnienia i czasu żeby nowe mleko się zrobiło.
Wczoraj był cały dzień na mm i jak przyszłam to bez problemu wrócił do cyca czego trochę się obawiałam że po całym dniu wygodnej butelki nie będzie chciało mu się ciumkać cycAnia81 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Dziękuję bardzo za miłe przywitanie 😁 "Przedstawię" Wam jeszcze mojego synka. Aleksander ur. 06.02.2021 przez cc, waga 4790g, długość 61 cm. Obecnie waży 7700g i mierzy około 72 cm.
(...)
Nie cytujcie proszę zdjęcia, później usunę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 14:13
Inaa89, kiniusia270, Lalia, KarolinaMaria, Ladyo, Ania81, Enigvaa, kar_oliv, SzalonaOna, Zulugula, dmg111, Annia, Nowastaraczka, calanthe, Suszarka, emdar, Maniaaa., Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Clover witaj i rozgość się na dobre 😉
Aleksander jaki mały przystojniak 😍 i jaki duży chłopak 😘 Waga zacna 😁Clover lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ooo Clover, myślałam że mój Olek jak na 4 miesiące jest duży (7,625), ale Twój Aleksander to dopiero rosły chłopak 😁💪 cudny jest 💙💙💙i te włoski 😍😍😍
Mogę z ciekawości zapytać w którym tygodniu ciąży rodziłas?🙂Clover lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:Dziękuję bardzo za miłe przywitanie 😁 "Przedstawię" Wam jeszcze mojego synka. Aleksander ur. 06.02.2021 przez cc, waga 4790g, długość 61 cm. Obecnie waży 7700g i mierzy około 72 cm.
Nie cytujcie proszę zdjęcia, później usunę 😉
Śliczny synek!Clover lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy majowke chyba spedzimy w domu, pogoda niezbyt przyjemne. Zimno, czesto kropi
My mielismy paskudna noc. Najpierw syn po kapieli wzgardzil cycem na rzecz butelki🤦♀️. Po wypiciu butli, pogodzil sie z cyckiem i zasnal. Po godzinie (moze.trpche wiecej) obudzil sie ze strasznym placzem. I tak plakal przerazliwie kilka godzin, nie wiem.dokladnie ile., bo po 10 stracilam rachube. Nic nie pomagalo, ani przytulanie, bujanie, nic a nic. Nosilismy go naprzemian z mezem. Wreszcie mu sie odbilo, puscil kilka bakow. Juz myslalam, ze jak go polozne i przutule to zasnie my, a on znowu w placz. Tylko do mamy sie chcial tulic. Zasnal na mnie, i cala noc prawie przespal w moich ramionach, bo jak chcialam go odlozyc. To placz. Zjadl dopiero po 6, tyle ze wisial na mnie z niewielkimi przerwami do 10🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Teraz znowu je, mam zamiar sie zdrzemnac razem z nim. -
Pogoda paskudna, ale dzień zaliczam do udanych. Rano byłam w kancelarii parafialnej pogadać o chrzcie, a potem pojechaliśmy do restauracji wpłacić zadatek. Wieczorem zamówię zaproszenia, topper na tort, świecę i szatkę (dogadałam się z chrzestną, że ja to zrobię). Zamówiłam sukienkę z Reserved, ale odsyłam, bo średnio pasuje. Muszę szukać dalej.
Udanej majówki!Lalia, Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Oluś dziękuje za wszystkie miłe słowa 😊 No spory noworodzio mi się trafił, na oddziale od razu został okrzyknięty Aleksandrem Wielkim 😁
Lalia wrote:Ooo Clover, myślałam że mój Olek jak na 4 miesiące jest duży (7,625), ale Twój Aleksander to dopiero rosły chłopak 😁💪 cudny jest 💙💙💙i te włoski 😍😍😍
Mogę z ciekawości zapytać w którym tygodniu ciąży rodziłas?🙂
Twój Olek też duży chłopak, widzę w stopce, że startował z 3500g. Pięknie przybiera na wadze! 😊SzalonaOna, Lalia, dmg111, KarolinaMaria, Annia, Nowastaraczka, Inaa89, Ania81, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:A ja myślałam że mój syn był duży, a tu można więcej jednak
Śliczny synek! -
Clover, mój Olek urodził się w 38+4 (indukcja ze względu na cukrzycę), więc myślę że gdyby urodził się w terminie to pewnie dobilby do 4kg. Ale u Ciebie gdyby akcja sama się nie zaczęła, tylko zglosilabys się np. tydzień po terminie to pewnie Twój Oluś dobiłby do 5kg💪
Myślę że dobrze lekarze zdecydowali o Twojej CC, to chyba najbezpieczniejsza opcja dla Was obojga 😘
Ale oprócz wagi Twój synek jest też długi, bo waży obecnie podobnie do mojego (7,7kg vs. 7,6kg) ale Twój ma 72cm a mój 66 cm 🤣 fantastyczny ten Twój Aleksander 🤩🤩🤩Clover lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Mamusie, które maja dres Ninja mam pytanie. Nosilyscie go w ciazy? Zastanawiam się czy jak ubiorę teraz spodnie to czy mi się nie rozciągną na brzuchu i czy po ciazy będą się do czegoś nadawać?
Noszę cały czas 😊 nic się nie rozciągaLadyo lubi tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Dziewczynki wracamy do domu!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Moja parko porodowa my też 🤩🤩🤩🤩🤩
Wszytsko mamy w normach i już mam dwie córeczki obok ❤❤❤ czeka nas praca nad nową rutyna, będzie ciekawie 🙈Ounai, SzalonaOna, dmg111, kar_oliv, Nowastaraczka, Inaa89, Ladyo, Clover, Ania81, Suszarka, Zulugula, Lalia, Enigvaa, Siskaa, Fragaria, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ladyo wrote:Mamusie, które maja dres Ninja mam pytanie. Nosilyscie go w ciazy? Zastanawiam się czy jak ubiorę teraz spodnie to czy mi się nie rozciągną na brzuchu i czy po ciazy będą się do czegoś nadawać?
Ja nosiłam w ciąży rozmiar XS i był mi dobry 🤣🤣🤣Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Clover wrote:O, a ile ważył Twój synek? 🙂 Ja się spodziewałam dużego dziecka ale nie myślałam że bedzie ważył aż tyle, na usg tydzień przed porodem moja doktor szacowała na 4260g.
Clover, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Clover, witamy 😊😊
Dzięki dziewczyny, pewnie mm to nie jest zło, ale jakieś mam obawy, choć pewnie nadejdzie moment, że się przełamie 😊
Dzisiaj mój dziubek spał pod lampa w nocy 3.5godz, a ja skorzystałam z ziół uspokajajacych od położnej I też padłam:) obudziłam się po 3 godzinach to nie wiedziałam gdzie jestem i co się dzieje. Ale dzięki temu czuje się jak nowo narodzona, póki co
Bilirubina spadła super do 8 ( z 14.7), więc super wynik. Crp też spadło, ale jeszcze lekko powyżej. Lampe odlaczyli:) ale jeszcze jutro muszą powtórzyć badania, zobaczyć czy nie wzrosło:) jeśli nie to raczej domekA jeśli wzrosło, to znowu te same kółko, czyli plus 3 dni...
Ale się cieszę, bo mogę dac jej teraz po cycu u mnie pospaćto jest takie słodkie 😍😍😍
Ounai, Clover, Suszarka, Lalia, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość