Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Motylku, zgadzam się z Ladyo, jesteście identyczne
Filip w sumie jak byk malutki to też był do mnie podobny... A teraz tak się wymieszał.
Kornelia od początku poszła w rodzinę męża... I tak na razie zostało. Ich uroda, ich rysy twarzy.
A Matylda jak się urodziła to była cały mąż jak dla mnie, a teraz taka jak ja się zrobiłapulpet mój mały 😍
Lalia lubi tę wiadomość
-
Alicja o dziwo przyjęła dobrze sioste. Na wejściu nie mogla za siebie jak mnie zobaczyła. Wytulilam ją a później wszedł maz z Asia. Była w szoku ze jest poza brzuszkiem. Jeszcze zachowuje dystans. Ale jak słyszy ze placze to mi mowi "mama sybko Asia place". No i jak położyłam mała do kokona to przyniosła mi swoje zabawki dla niej, wszystko by jej dawała 🙉❤
Na krok nie odchodzi, jest przy zmianie pieluszek, karmieniu, kąpieli. Zobaczymy jak długo. Staram się brać ja i tulić jak najwięcej by nie czuła odrzucenia.
Teraz mamy 2 karmienie. Wypiła do połowy jedna pierś, odbiła pięknie i patrze ja dobudzic by wypiła trochę z drugiej bo mi pęknie 🙉
Przy pierwszym karmienia popiła obie ale teraz widzę że słabo chętna 🤭kar_oliv, Ladyo, emdar, Fragaria, Lalia, Nowastaraczka, Clover, SzalonaOna, Ounai, Wik89, Inaa89, Ania81, Zulugula, Enigvaa, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dzień dobry majówkowo-deszczowo:) My nadrabiamy przyjacielskie wizyty,więc majówka dość intensywna. Ale jestem z siebie naprawdę dumna, wczoraj była i pizza, i inne przysmaki,a ja dzielnie wytrzymałam i jadłam swoje przyniesione sobie jedzenie 💪👏. Dziś waga : 73,03 kg (w 9 dni mniej jakieś 0,7 kg). Cisnę dalej.
Mart, Angie, fajnie ze juz w domu jesteście😊😘 Tajka, Wy za "moment" wyjdziecie, zobaczysz ✊.
Angie, poród ekstra szybki; ale u wieloródek to podobno nie takie rzadkie. Osobiście znam dziewczynę, która drugie dziecko urodziła...w samochodzie łapiąc je między nogami bo mąż nawet nie zdążył się zatrzymać😱😱😱.
Ula, Julek cudowny ❤❤❤ (jak każdy Julek 😍).
Motyl, Najlepszego dla Matyldzi na pół roczku🥳! Faktycznie, jesteście identyczne!
Maniaaa, Alusia sama slodycz 😘Lalia, Ulaa, SzalonaOna, Ounai, Wik89, Inaa89, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Clover, witaj wśród mamusiek!!! Rozgość się na dobre🤩
Ounai, Motyl, Lalia, gratuluje efektów odchudzania👏👏👏 Idziemy jak burza dziewczyny 🌩⚡🙂Lalia, Clover, SzalonaOna, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Obudził mnie sen o tym że popsuł mi się samochód 🤦♀️ chyba to znak że serio muszę mu zrobić jakiś przegląd. Stwierdziłam że wykorzystam wolny czas, nastawiłam pranie i zaczęłam Was nadrabiac bo nie było mnie wczoraj.
Wow , Ounai, Laila, SzalonaOna gratuluję efektów odchudzania! Te zdjęcia porównawcze naprawdę mają mega moc motywacji
Matylda ma już pół roku ❤️
Mart, Angie super ze jesteście już w domku
Tajka, trzymam kciuki żeby wyniki się poprawily i żebyście też mogly już iść do domku dzisiaj ✊ odnośnie karmienia popieram to co wyżej dziewczyny pisały, mm też jest ok, a podanie jednej czy dwóch butelek nie wyklucza kp.
Clover, witaj 👋 fajny ten Twój Aleksander 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 07:48
Lalia, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Maniaa, prześliczną masz córcie 😍😍😍
Martt, dr Aliss nie zawodzi🤩❤️Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mania, ale śliczna💗 i jak się zmieniła!
Mart, to słodkie jakieś dzieci tak pomagają przy rodzeństwie
Emdar, gratulacje! Piękna waga! Szłyśmy równo a teraz już mnie przegoniłas, pięknie!!!
Ja wczoraj nie mogłam się najeść, ciągle coś w siebie wrzucałam. Będę musiała nadrobić w kolejnych dniach bo przegielam z kaloriamiManiaaa., emdar lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Motylku, Matylda jest śliczną dziewczynką! 😍 Rzeczywiście jest podobna do Ciebie 🙂
Maniaaa, piękna córeczka! 😍 Fajne porównanie, niesamowite jak szybko rosną i się zmieniają takie maluszki 😊
Lalia, to u nas jest podobnie, dół z reguły jest rozmiar mniejszy niż góra 🤭 Mój Olek też ma szerokie ramiona i brzuszek. Do tego spora głowa, niektóre body musiałam odłożyć tylko dlatego, że ciężko było je przecisnąć przez głowę i był straszny krzyk, więc stwierdziłam, że po co męczyć dziecko. Z kolei pupę ma dość wąską w porównaniu do reszty ciała 😁SzalonaOna, Maniaaa., Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai, u mnie ewidentnie działa bieganie. Jem sporo mniej,ale w moim wieku (matko jak to brzmi 🤦♀️) juz samą dietą nie chudnie się tak szybko jak w wieku np.25 czy nawet 30 lat. A wczoraj był chyba Dzień Głodomora, nikt z kim się wczoraj widzieliśmy nie mógł się wczoraj najeść; obstawiam pogodę, wilgoć i zimno często tak działają.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Olek obudził się dziś o 3.00 i po karmieniu stwierdził, że spania już nie będzie. Wczoraj w nocy było podobnie, tylko że wstał jakoś przed 4.00 i do rana już nie udało mi się go już położyć, dzisiaj wreszcie jakoś zasnął, ale dopiero przed 6.00. Mam nadzieję, że to chwilowe, bo zazwyczaj spał jeszcze do tej 6-7 po karmieniu. Wczoraj w południe był już tak zmęczony, że zasnął sam w kołysce, co nigdy mu się nie zdarza i spał prawie 2h. Wcześniej bezskutecznie próbowałam go ululać, dlatego byłam bardzo zdziwiona, że sam zasnął. Może stwierdził, że matka nie będzie mu układać życia 🤣 Dziś już może będzie lepiej bo teraz ma jeszcze drzemkę, ale nie wiem, czemu tak wstaje w środku nocy. Do tej pory nocki mieliśmy super.
-
Dziewczyny, super, że się tak nawzajem motywujecie do pracy nad swoją sylwetką 🙂 Ja potrzebuję solidnego kopa, w ciąży przytyłam aż 23 kg mimo tego, że odmawiałam sobie wielu zachcianek, strach pomyśleć, co jeśli bym sobie nie odmawiała. Do wagi sprzed ciąży zostało mi 10 kg, a do wagi, z którą czułam się dobrze jakieś 14-15... 😥 Z obwodów coś tam schodzi, ale waga niemal stoi w miejscu a nawet wzrosła, bo był już moment, że do wagi sprzed ciąży zostało mi około 8 kg. Muszę się koniecznie wziąć za siebie, bo nie mogę już na siebie patrzeć 😑
-
Clover, moj syn dzisiaj zrobil sobie przerwe od 3 do 4.30 mniej wiecej 🤦♀️
Tez mam nadzieje, ze to nie bedzie standard, choc on ogolnie nie spi dobrze (ma wiele pobudek na karmienie), wiec nie zdziwie sie, jak jeszcze przerwy na aktywnosc dojda 😭
Dzien dobry w Dniu Flagi 😀
Motylku, uwielbiam jak wrzucasz zdjecia Matyldy, jest słodziutka
Tajka. Kciuki za szybki wypis, w domu bedzie Wam lepiej pod wieloma wzgledami. Wiadomo, ze szpital w dobie covid to nic przyjemnegoTrzymaj sie!
Angie, Martt, fajnie, ze Wy juz w domu:) slodkie Wasze maluszki
SzalonaOna lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023