X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 1 maja 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, zgadzam się z Ladyo, jesteście identyczne

SzalonaOna, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Motylku, zgadzam się z Ladyo, jesteście identyczne
    Chociaż jedno dziecko będzie podobne do mnie 😂

Filip w sumie jak byk malutki to też był do mnie podobny... A teraz tak się wymieszał.
    Kornelia od początku poszła w rodzinę męża... I tak na razie zostało. Ich uroda, ich rysy twarzy.
    A Matylda jak się urodziła to była cały mąż jak dla mnie, a teraz taka jak ja się zrobiła :) pulpet mój mały 😍

Lalia lubi tę wiadomość

• Ounai Autorytet

Wysłany: 1 maja 2021, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musiałam wszystkie tejpy ściągnąć, chyba jakiś inny klej który mnie uczula, bo tak swędziało że nie mogłam wytrzymać

BOY 2015
    GIRL 2020
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 1 maja 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku Matyldzia jest śliczna, jestem w szoku ze to juz pół roku!!! Bardzo podobna do Ciebie 😍

SzalonaOna lubi tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 02:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku Ty i Matyldzia jesteście jak kopiuj wklej ❤️ dziewczyny 3 noce z rzędu mała daje nam nieźle popalić. Zęby dają się w znaki 🙈

A🩷 27.11.2020
    M🩵02.07.2025
  • Maniaaa. Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 09:17

kar_oliv, Martt95, Ladyo, emdar, Fragaria, kiniusia270, Annia, Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, Clover, SzalonaOna, Ounai lubią tę wiadomość

A🩷 27.11.2020
    M🩵02.07.2025
  • kar_oliv Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 02:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, piękne porównanie 😊 Ale te dzieciaczki się zmieniają 😍 Ślicznotka Alicja❤

Maniaaa. lubi tę wiadomość

atdcgu1rjappkskg.png
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 03:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja o dziwo przyjęła dobrze sioste. Na wejściu nie mogla za siebie jak mnie zobaczyła. Wytulilam ją a później wszedł maz z Asia. Była w szoku ze jest poza brzuszkiem. Jeszcze zachowuje dystans. Ale jak słyszy ze placze to mi mowi "mama sybko Asia place". No i jak położyłam mała do kokona to przyniosła mi swoje zabawki dla niej, wszystko by jej dawała 🙉❤

Na krok nie odchodzi, jest przy zmianie pieluszek, karmieniu, kąpieli. Zobaczymy jak długo. Staram się brać ja i tulić jak najwięcej by nie czuła odrzucenia.

Teraz mamy 2 karmienie. Wypiła do połowy jedna pierś, odbiła pięknie i patrze ja dobudzic by wypiła trochę z drugiej bo mi pęknie 🙉

Przy pierwszym karmienia popiła obie ale teraz widzę że słabo chętna 🤭

kar_oliv, Ladyo, emdar, Fragaria, Lalia, Nowastaraczka, Clover, SzalonaOna, Ounai, Wik89, Inaa89, Ania81, Zulugula, Enigvaa, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • emdar Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry majówkowo-deszczowo:) My nadrabiamy przyjacielskie wizyty,więc majówka dość intensywna. Ale jestem z siebie naprawdę dumna, wczoraj była i pizza, i inne przysmaki,a ja dzielnie wytrzymałam i jadłam swoje przyniesione sobie jedzenie 💪👏. Dziś waga : 73,03 kg (w 9 dni mniej jakieś 0,7 kg). Cisnę dalej.

Mart, Angie, fajnie ze juz w domu jesteście😊😘 Tajka, Wy za "moment" wyjdziecie, zobaczysz ✊.
    Angie, poród ekstra szybki; ale u wieloródek to podobno nie takie rzadkie. Osobiście znam dziewczynę, która drugie dziecko urodziła...w samochodzie łapiąc je między nogami bo mąż nawet nie zdążył się zatrzymać😱😱😱.

Ula, Julek cudowny ❤❤❤ (jak każdy Julek 😍).

Motyl, Najlepszego dla Matyldzi na pół roczku🥳! Faktycznie, jesteście identyczne!

Maniaaa, Alusia sama slodycz 😘

Lalia, Ulaa, SzalonaOna, Ounai, Wik89, Inaa89, kic83, Ewa88 lubią tę wiadomość

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • emdar Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clover, witaj wśród mamusiek!!! Rozgość się na dobre🤩

Ounai, Motyl, Lalia, gratuluje efektów odchudzania👏👏👏 Idziemy jak burza dziewczyny 🌩⚡🙂

Lalia, Clover, SzalonaOna, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość

42 lata
    17.02.2020 Julek 💙
  • Fragaria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudził mnie sen o tym że popsuł mi się samochód 🤦‍♀️ chyba to znak że serio muszę mu zrobić jakiś przegląd. Stwierdziłam że wykorzystam wolny czas, nastawiłam pranie i zaczęłam Was nadrabiac bo nie było mnie wczoraj.

Wow , Ounai, Laila, SzalonaOna gratuluję efektów odchudzania! Te zdjęcia porównawcze naprawdę mają mega moc motywacji :-)

Matylda ma już pół roku ❤️

Mart, Angie super ze jesteście już w domku :-)
    Tajka, trzymam kciuki żeby wyniki się poprawily i żebyście też mogly już iść do domku dzisiaj ✊ odnośnie karmienia popieram to co wyżej dziewczyny pisały, mm też jest ok, a podanie jednej czy dwóch butelek nie wyklucza kp.

Clover, witaj 👋 fajny ten Twój Aleksander 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 07:48

Lalia, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość

Ona i On 36lat
    +
    02.2016 Syn ❤️
    12.2019 Aniołek (12 tc)
    11.2020 Synek 💙
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaa, prześliczną masz córcie 😍😍😍

Martt, dr Aliss nie zawodzi🤩❤️

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2021, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniaa - Alunia cudna ❤️ a dopiero się urodziła...

Martt - Aluś przywyknie i z pewnością będzie Ci dużo pomagać! Jak moja Kornela, czysta miłość ❤️

• Ounai Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, ale śliczna💗 i jak się zmieniła!

Mart, to słodkie jakieś dzieci tak pomagają przy rodzeństwie

Emdar, gratulacje! Piękna waga! Szłyśmy równo a teraz już mnie przegoniłas, pięknie!!!

Ja wczoraj nie mogłam się najeść, ciągle coś w siebie wrzucałam. Będę musiała nadrobić w kolejnych dniach bo przegielam z kaloriami ;)

Maniaaa., emdar lubią tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Clover Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku, Matylda jest śliczną dziewczynką! 😍 Rzeczywiście jest podobna do Ciebie 🙂

Maniaaa, piękna córeczka! 😍 Fajne porównanie, niesamowite jak szybko rosną i się zmieniają takie maluszki 😊

Lalia, to u nas jest podobnie, dół z reguły jest rozmiar mniejszy niż góra 🤭 Mój Olek też ma szerokie ramiona i brzuszek. Do tego spora głowa, niektóre body musiałam odłożyć tylko dlatego, że ciężko było je przecisnąć przez głowę i był straszny krzyk, więc stwierdziłam, że po co męczyć dziecko. Z kolei pupę ma dość wąską w porównaniu do reszty ciała 😁

SzalonaOna, Maniaaa., Lalia lubią tę wiadomość

06.02.2021 👶💙

age.png
  • emdar Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai, u mnie ewidentnie działa bieganie. Jem sporo mniej,ale w moim wieku (matko jak to brzmi 🤦‍♀️) juz samą dietą nie chudnie się tak szybko jak w wieku np.25 czy nawet 30 lat. A wczoraj był chyba Dzień Głodomora, nikt z kim się wczoraj widzieliśmy nie mógł się wczoraj najeść; obstawiam pogodę, wilgoć i zimno często tak działają.

42 lata
    17.02.2020 Julek 💙
  • Clover Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olek obudził się dziś o 3.00 i po karmieniu stwierdził, że spania już nie będzie. Wczoraj w nocy było podobnie, tylko że wstał jakoś przed 4.00 i do rana już nie udało mi się go już położyć, dzisiaj wreszcie jakoś zasnął, ale dopiero przed 6.00. Mam nadzieję, że to chwilowe, bo zazwyczaj spał jeszcze do tej 6-7 po karmieniu. Wczoraj w południe był już tak zmęczony, że zasnął sam w kołysce, co nigdy mu się nie zdarza i spał prawie 2h. Wcześniej bezskutecznie próbowałam go ululać, dlatego byłam bardzo zdziwiona, że sam zasnął. Może stwierdził, że matka nie będzie mu układać życia 🤣 Dziś już może będzie lepiej bo teraz ma jeszcze drzemkę, ale nie wiem, czemu tak wstaje w środku nocy. Do tej pory nocki mieliśmy super.

06.02.2021 👶💙

age.png
  • Clover Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, super, że się tak nawzajem motywujecie do pracy nad swoją sylwetką 🙂 Ja potrzebuję solidnego kopa, w ciąży przytyłam aż 23 kg mimo tego, że odmawiałam sobie wielu zachcianek, strach pomyśleć, co jeśli bym sobie nie odmawiała. Do wagi sprzed ciąży zostało mi 10 kg, a do wagi, z którą czułam się dobrze jakieś 14-15... 😥 Z obwodów coś tam schodzi, ale waga niemal stoi w miejscu a nawet wzrosła, bo był już moment, że do wagi sprzed ciąży zostało mi około 8 kg. Muszę się koniecznie wziąć za siebie, bo nie mogę już na siebie patrzeć 😑

06.02.2021 👶💙

age.png
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clover, moj syn dzisiaj zrobil sobie przerwe od 3 do 4.30 mniej wiecej 🤦‍♀️
    Tez mam nadzieje, ze to nie bedzie standard, choc on ogolnie nie spi dobrze (ma wiele pobudek na karmienie), wiec nie zdziwie sie, jak jeszcze przerwy na aktywnosc dojda 😭

Dzien dobry w Dniu Flagi 😀

Motylku, uwielbiam jak wrzucasz zdjecia Matyldy, jest słodziutka

Tajka. Kciuki za szybki wypis, w domu bedzie Wam lepiej pod wieloma wzgledami. Wiadomo, ze szpital w dobie covid to nic przyjemnego :( Trzymaj sie!

Angie, Martt, fajnie, ze Wy juz w domu:) slodkie Wasze maluszki

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj bylam 2 h na rowerze po pagórkach i lasach i dzis czuje mega zakwasy w nogach, ale ciesze sie, ze w koncu sie ruszylam 😀

emdar, Lalia, Clover, kic83 lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
‹‹ 3514 3515 3516 3517 3518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ