Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:No właśnie już dawno tak nie miałam. Ciągle coś pochłaniałam. Ja jestem chyba młodsza bo mam 36 w tym roku, ale też widzę, że teraz każdy kilogram w dół to konkretna walka. Jak byłam przed 30-tka to w porównaniu do tego co jest teraz mogłabym powiedzieć że leciały same. Wystarczyło delikatnie się przypilnować i spadały. Jednak to prawda że z wiekiem metabolizm zwalnia i jest coraz trudniej.
Bieganie na pewno pomaga bo zyskujesz dodatkowe kalorie. Ja się zawzięłam, kalorycznie mało co leci przy tych moich ćwiczeniach bo to jednak nie jest cardio, ale zamknę to rozejscie i też będę mogła skakać i biegać 💪
Ja już po treningu. Z dwójką dzieci obudzonych. Mąż zdążył się 4 raz przewrócić z jednego na drugi bok 😂 -
doomi03 wrote:Dziewczyny, polecane LEKKIE spacerowki, nie za miliony monet ?
doomi03 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
doomi03 wrote:Dziewczyny, polecane LEKKIE spacerowki, nie za miliony monet ?
Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Niestety, potwierdzam... 🙁 Jak 6 lat temu zaczynałam biegać, to kilogramy leciały jak szalone. Teraz już tak wesoło nie jest. A jeszcze jak się ma skłonności do tycia, to chyba wystarczy spojrzeć na czekoladę 😂 Co prawda od niedawna znów zaczęłam biegać, ale na razie jest mega ciężko.
Ale wiecie co, ja zamierzam wszystkim pokazać, że będę hot 40-tką! (hahaha większość dziewczyn i naszym wątku chce być hot 30-tką 😂😂😂)
I naprawdę, pierwszy raz w życiu ćwiczenia sprawiają mi radość. Jeszcze nigdy się tak nie czułam jak teraz. Ale widzę, że to kwestia zmiany myślenia. Jak byłam młodsza brakowało mi cierpliwości. Wszystko chciałam już, teraz, natychmiast. Szybkie efekty, szybko przestać mieć zakwasy itd. Narzucałam sobie zbyt wysokie tempo, organizm nie dawał rady i po max 2 tyg się zniechęcałam. Teraz idę powoli, widzę jak ciało zaczyna reagować, jak zmienia się moja postawa, mięśnie z każdym dniem mogą coraz więcej. Nie cisnę rzeczy ponad własne możliwości, mam lekkie, takie przyjemne zakwasy a nie takie, które zwalają z nóg i sprawiają, że każdy ruch, krok, nawet próba wstania z łóżka przynosi ból. Wiem że na efekty będę musiała poczekać przez to dłużej ale wiem też, że mam szanse ćwiczyć już całe życie dzięki temu a nie tylko pierwsze 3 tygodnie. Bo jutro zaczynam 4 tydzień ćwiczeń. Jeszcze 9 dni i mój pierwszy miesiąc regularnej walki o siebie zakończę sukcesem!
Zulu, korzystaj. Jaki tam wstyd, mamą jesteś. Masz prawo odespać skoro pozwalająLalia, Sylwucha, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Nowastaraczka wrote:Kicku co u Ciebie jak tam Maksiu?❤
Kochana 💙
u nas dużo się dzieje, Maks pełza do tyłu, buja się w pozycji czworaczej, rozszerzenie diety idzie nam dobrze, je wszystko bardzo ładnie, od wczoraj wszedł królik
Noce wydają mi się lepsze, chodzi spać ok 19:30 i śpi do 7. Owszem budzi się w nocy, ale jakoś chyba się do tego przyzwyczaiłam.
Wiki wciąż w nim zakochana, i on w niej 😚
Od wtorku ogarniamy ekipy remontowe do nowego mieszkania.
W międzyczasie przeglądamy katalogi z kaflami, meblami, armaturą łazienkową.
Wiki zaraz ma 6e urodziny, będziemy jej kupować nowy rower i hulajnogę.
Ja staram się codziennie ćwiczyć, waga mi spadła do 51 kg
Jak Leoś? 💙
SzalonaOna, Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, Zulugula, kar_oliv, Wik89, Suszarka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
śliczna Matylda! 😚Ale że już rok minął 😮SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
Angie1985 wrote:Mart ja też walczę z nawałem. Ciężko jest i jeszcze na dodatek nie mam laktatora nawet.
Wy już w domku?
Jak pierwsza noc?
Ja spałam że 4 godziny łącznie.
Tak wyszliśmy też wczoraj ❤❤🤩
Ja spalam może 5h(kładząc się kolo 21) Nasza mała mało je w ciągu dnia. Woli odsypiać. Za to w nocy wstawałam 6 razy 🙈🙈Angie1985 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
kic83 wrote:Kochana 💙
u nas dużo się dzieje, Maks pełza do tyłu, buja się w pozycji czworaczej, rozszerzenie diety idzie nam dobrze, je wszystko bardzo ładnie, od wczoraj wszedł królik
Noce wydają mi się lepsze, chodzi spać ok 19:30 i śpi do 7. Owszem budzi się w nocy, ale jakoś chyba się do tego przyzwyczaiłam.
Wiki wciąż w nim zakochana, i on w niej 😚
Od wtorku ogarniamy ekipy remontowe do nowego mieszkania.
W międzyczasie przeglądamy katalogi z kaflami, meblami, armaturą łazienkową.
Wiki zaraz ma 6e urodziny, będziemy jej kupować nowy rower i hulajnogę.
Ja staram się codziennie ćwiczyć, waga mi spadła do 51 kg
Jak Leoś? 💙
Ale dobre wiadomości 💕❤ intensywny ale i przyjemy czas urzadzania przed Tobą🙊 stad tez pewnie mniejsza aktywnosc na forum 😄 6lat to już zacny wiek, będzie jakas imprezka?
Leoś charakterny jak zawsze, lubi sobie pojęczeć, spanie w wózku odeszlo w niepamiec, ogolnie wozek to max 15min chcialby panicz byc noszony. Wklada stopę juz do buzki i brakuje mu milimetrow do obrotu, z roszerzaniem diety czekamy prawilnie do skonczenia 6m a to w sumie juz za 5dni 😳🤕 spanie u nas troszke gorsze, (i zasypianie) ostatnio kilka razy budzil sie z placzem ale to i tak nic w porownaniu z Twoimi czy emdar nockami wiec nie narzekam 😄kic83 lubi tę wiadomość
-
Kurczę jak ja czytam o tych waszych nockach to aż jest mi glupio bo my dwa razy się w nocy karmimy ok o 21 ok 12 i ok 4 a potem 7, 8 rano więc chodzę w miarę wyspanaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Nowastaraczka wrote:Ale dobre wiadomości 💕❤ intensywny ale i przyjemy czas urzadzania przed Tobą🙊 stad tez pewnie mniejsza aktywnosc na forum 😄 6lat to już zacny wiek, będzie jakas imprezka?
Leoś charakterny jak zawsze, lubi sobie pojęczeć, spanie w wózku odeszlo w niepamiec, ogolnie wozek to max 15min chcialby panicz byc noszony. Wklada stopę juz do buzki i brakuje mu milimetrow do obrotu, z roszerzaniem diety czekamy prawilnie do skonczenia 6m a to w sumie juz za 5dni 😳🤕 spanie u nas troszke gorsze, (i zasypianie) ostatnio kilka razy budzil sie z placzem ale to i tak nic w porownaniu z Twoimi czy emdar nockami wiec nie narzekam 😄
Leoś jak Maksio, mój już w ogóle nie zasypia w wózku, a w aucie to płacz jak chce, a nie może zasnąć 😂🤦 wczoraj musieliśmy zjechać z autostrady żeby go na rękach ululać 🤦 Synek mamusi 😂😂😂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Leoś jak Maksio, mój już w ogóle nie zasypia w wózku, a w aucie to płacz jak chce, a nie może zasnąć 😂🤦 wczoraj musieliśmy zjechać z autostrady żeby go na rękach ululać 🤦 Synek mamusi 😂😂😂
Oniee czyli nie wyrosnie z wrzasków w aucie🥴 -
Emdar
brawo za samozaparcie! Super efekty. Widać, że jesteś nieugięta 💪emdar, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
emdar wrote:Wik, nie pocieszę Cię niestety😒 U nas spanie od zawsze dramatyczne, ale przerwy na regularną aktywność (czytaj zabawa) ponad rocznego dziecka to coś co potrafi fizycznie przeorać 🥴. Julek potrafi tak nie spać np.od 23 do 1:30, albo od 2 do 4, albo śpi tylko z krótkimi wybudzeniami; no reguły nijak nie złapiesz🤦♀️🤷♀️ Wczoraj mi znajoma mówi(jej dziecko od 3 mż przesypia cięgiem po 12h, a w dzień śpi czasem po 3h; mały ma 16 mscy), że jest bardzo bardzo zmęczona bo jej syn się ostatnio budzi o 6,a nie o 8....Mąż mówi że gdyby wzrok mógł zabijać to by tam padła w moment 🤣🤣🤣
Emdar
jak moja koleżanka opowiada mi że jej córka od urodzenia sypia od 20 do 8, a teraz jako 3 latka potrafi nawet spać do 10 😮 to ja się pytam jak to możliwe że moja prawie 6 latka do 8:00 spała tylko dwa razy w życiu jak była chora, a przez pierwsze 3 lata jej życia zawsze się budziła o 5 rano, bez wyjątku, chyba że ten wyjątek to była 4:30...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 19:24
emdar, Wik89 lubią tę wiadomość
[/url]
Ounai wrote:Hahahaha a cellulit absorbuje się z powietrza 😂😂😂
Ale wiecie co, ja zamierzam wszystkim pokazać, że będę hot 40-tką! (hahaha większość dziewczyn i naszym wątku chce być hot 30-tką 😂😂😂)
I naprawdę, pierwszy raz w życiu ćwiczenia sprawiają mi radość. Jeszcze nigdy się tak nie czułam jak teraz. Ale widzę, że to kwestia zmiany myślenia. Jak byłam młodsza brakowało mi cierpliwości. Wszystko chciałam już, teraz, natychmiast. Szybkie efekty, szybko przestać mieć zakwasy itd. Narzucałam sobie zbyt wysokie tempo, organizm nie dawał rady i po max 2 tyg się zniechęcałam. Teraz idę powoli, widzę jak ciało zaczyna reagować, jak zmienia się moja postawa, mięśnie z każdym dniem mogą coraz więcej. Nie cisnę rzeczy ponad własne możliwości, mam lekkie, takie przyjemne zakwasy a nie takie, które zwalają z nóg i sprawiają, że każdy ruch, krok, nawet próba wstania z łóżka przynosi ból. Wiem że na efekty będę musiała poczekać przez to dłużej ale wiem też, że mam szanse ćwiczyć już całe życie dzięki temu a nie tylko pierwsze 3 tygodnie. Bo jutro zaczynam 4 tydzień ćwiczeń. Jeszcze 9 dni i mój pierwszy miesiąc regularnej walki o siebie zakończę sukcesem!
Zulu, korzystaj. Jaki tam wstyd, mamą jesteś. Masz prawo odespać skoro pozwalają
Ounai, jestesmy z tego samego rocznika czy cos pochrzaniłam? 1985? -
Angie1985 wrote:Ja nawet nie wiem ile razy ją karmiłam tylko że spała ze mną. 😜
Ja karmie przez nakladki bo inaczej nie ma jak chwycić i nie umiemy w łóżku dobrze pozycji na to znaleźć, kończy się wielkim płaczem i dlatego wstaje na fotel 🤦🏽♀️😂Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Ounai wrote:Espiro sonic na pewno. A co znaczy nie za miliony? Jakie masz budżet? Lititrax też jest ekstra, britax miałam jakiś fajny model. Ale to modele sprzed 5 lat, teraz możliwe że coś jeszcze się pojawiło
Tak do +/- tysiąca Pe eL eNów
Dzięki, chociaż te 10 kg wózki już trochę mi za ciężkie, niestety muszę nosić wózek z 3 piętra i potem z powrotem do góry, a młody lżejszy nie będzie już xD.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2021, 19:45