Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę mnie nie było a tyle naskrobałyscie 😁
Lalia i Ounai wasze efekty dają motywację, że można i, że to działa!! Brawo Wy!!! Jesteście super dziewczyny!! 😁
Angie czytam i nie wierzę, poród jak z filmu 😁 Tak to można rodzić! Pyk pyk i pozamiatane 😄
Martt - śliczna dziewczynka, taka niewinna 🥰
Anetko - Polcia jest coraz piękniejsza, słodka 😍
Tajka - trochę mnie martwi Twój stan psychiczny tym bardziej, że nie śpisz. Pamiętaj, że uczycie się siebie. Dajcie sobie obie czas w tej nowej sytuacji. Niedługo wyjdziecie do domku a na razie rób wszystko tak jak robisz, jesteś najlepszą mamą, pamiętaj o tym!!! Ta mała istotka Cię bardzo kocha i Cię potrzebuje.
A ja melduje się po pierwszej dawce pajzera 😄 💉Suszarka, Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Ladyo, emdar, Nowastaraczka, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Kar i jak tam, trzecia ręka już jest czy dopiero rośnie? 🤣
Tajka, ja bym dała mm na dobicie tak jak Lalia mówi. Po tym Ci powinna ładnie zasnąć. Dobrze że dałaś smoczek, to nic złego. Naprawdę ciężko się obsługuje dzieci "bezsmoczkowe". Niestety nie doradzę Ci w kwestii obsługi tego całego sprzętu do naświetlania bo mi zabierali Igę na lampy na 4h. Ale jak tylko masz chwilę czasu to łap sen. Musisz mieć siły na karmienie i opiekę nad dzieckiem. Ja też mało spałam w szpitalu, emocje ze mnie wychodziły i ciągle się bałam że jak zasnę to coś się stanie. Efekt był taki że wychodząc do domu już się słaniałam na nogach ze zmęczenia.Lalia, kar_oliv, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
To tylko ja spałam w szpitalu jak zabita 🤣 tyle że w momencie porodu byłam już bez snu od 26h, wiec zanim się ogarnęłam po porodzie, zanim nakarmilam Olka itd to się chyba położyłam po ponad 30h🤣 i spałam wtedy co synek 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 22:00
Tajka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Kar, zgadza sie, psychicznie jestem wykończona i jakoś nie potrafię się nawet cieszyć z Mai. Chce już po prostu do domu, że zdrową córeczką. Bronie się jeszcze przed tym mm....jakoś się udało ją odłożyć, noc może jakoś przetrwamy, zobaczymy jakie wyniki jutro i będziemy walczyć dalej.
-
Lalia wrote:To tylko ja spałam w szpitalu jak zabita 🤣 tyle że w momencie porodu byłam już bez snu od 26h, wiec zanim się ogarnęłam po porodzie, zanim nakarmilam Olka itd to się chyba położyłam po ponad 30h🤣 i spałam wtedy co synek 🤣
Tajka, już teraz ucz się spać. Jesteś wykonczona fizycznie i to nasila objawy depresyjne - tak, to udowodnione, że brak snu wpływa na silniejszy baby blues. Jak wrócisz do domu to strach ot tak nie minie, a przecież nie będziesz czuwać co noc.Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Tajka wrote:Dzięki dziewczyny. Kar, zgadza sie, psychicznie jestem wykończona i jakoś nie potrafię się nawet cieszyć z Mai. Chce już po prostu do domu, że zdrową córeczką. Bronie się jeszcze przed tym mm....jakoś się udało ją odłożyć, noc może jakoś przetrwamy, zobaczymy jakie wyniki jutro i będziemy walczyć dalej.
kar_oliv, Lalia, Suszarka, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Dziewczyny, błagam o sposoby an uspokojenie malucha w łóżeczku. MAJA musi ciągle być pod lampami, tylko na karmienie wyciągać, a niestety jest nieodkladalna i nie potrafi tam zasnąć, musiałam dac już smoczka
próbuje bujania, szumów...
Może coś podpowiecie?BOY 2015
GIRL 2020 -
U nas zaczyna się nawał pokarmu. A Asieńka spi w najlepsze i nie myśli o ciumkaniu, nie ma ochoty i stawia na swoim by było pozniej 🙉
Już zapomniałam jakie to uczucie mieć pelne piersi, a to się dopiero zaczyna 🙉Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Dzień dobry 😁
Jakie plany na ten (paskudny u nas) weekend majowy? 🌼🌼🌼
U nas całkiem znośna noc, ale czuję się jak połamana, bo Olek po Tacie rozkłada się krzyżem i oni we dwóch zajęli mi 85% łóżka 🥴
My dzisiaj zostajemy w domu, jutro jedziemy na obiad do moich rodziców, a w poniedziałek chyba zaprosimy teściów do nas na kawę 🤔 -
Ale dużo napisałyście. W zawsze jak trochę nie wchodzę to zaraz nawał postów. 🤦♀️
Ula robaczek Juleczek piękny. ❤️❤️❤️
Anetko Polcia jest cudowna. ❤️🐼🐰
Tajka naprawdę wiem co czujesz i rozumiem. Smoczek to nic złego ja już też małej trochę daje jak chce żeby się wyciszyła. Ja tam jestem teamduduś. Każdy sposób żeby mała leżała jest okej. Będzie dobrze jeszcze tylko dzień dwa i was puszczą do domku. Ja też już jestem 6 dzień w szpitalu i tęsknię bardzo do domku i dzieci.
Mart u mnie to samo zaczyna się nawał cycki mam wielkie i czuję że nabrały już sporo a to dopiero początek. Na szczęście Wiewióreczka od wizyty doradcy laktacyjnego je pięknie. To mam nadzieję że za parę dni się ustabilizuje.
A tak w ogóle to publicznie chciałabym jeszcze raz podziękować Anetce tej ZŁOTEJ CUDOWNEJ KOBIECIE 🥰🥰🥰 że tak mi pomogła i uratowała z tymi ubrankami dla małej. Bardzo bardzo dziękuję. I jeszcze na dodatek dostałam słodki upominek. Anetka jesteś wielka jeszcze raz po stokroć dziękuję. 😘😘😘😘😘😘😘Martt95, kar_oliv, Anet.kaa, Ladyo, KarolinaMaria, kiniusia270, emdar, Lalia, Annia, Ulaa, Inaa89, Ounai, Suszarka, Nowastaraczka, dmg111, calanthe, Zulugula, Ania81, Wik89, Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w sobotę!
Melduje się z waga:
21.03: 87,7 kg
28.03: 88,4 kg
05.04: 88,5 kg
18.04: 88,8 kg
24.04 88,2 kg
1.05 : 86,7 kgAngie1985, kar_oliv, Ladyo, KarolinaMaria, kiniusia270, emdar, Lalia, Inaa89, Ounai, Suszarka, dmg111, calanthe, Zulugula, Ania81, Wik89, Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Motylku, wszystkiego najlepszego dla Matyldzi 🤩
I pięknie waga ruszyła 💪
Ounai, no i super efekt 🤩 oby tak dalej 👍SzalonaOna, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny