Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny
mamy pierwszego zęba!🦷😃
Z zębem Maks zaczął co chwila robić planki, buja się w pozycji czworaczej, obraca wokół własnej osi
Czyli koło 6 miesiąca najczęściej wychodzą te zebiska 🙏
Ciekawe kiedy u naskic83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ile się daje "ofiary" na chrzest księdzu?😅 Jutro rano idziemy do kancelarii 🤣
KarolinaMaria, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ojaa ząbek , super! Gratulacje 🦷 który ząbek? 😊
Prawa dolna jedynkaZulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Co wykombinowala tym razem?
Dziewczyny, ale macie wystrojonych chłopaków!kiniusia270 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Stasiu 😍
Zulu, od razu widać kto rządzi na dzielni. Co do parasolki, ja zamówiłam ostatnio oryginalną cybexową i za przeproszeniem dupy nie urywa. Ciężko ustawić ją w danej pozyzji i sam montaż też trudny. Dostaliśmy na nią kasę od dziadków, inaczej też bym szła w uniwersalną.
Lalia, dobre pytanie. Sama się zastanawiam. Bardzo lubię mój kosciół i chętnie złożę ofiarę, ale liczę, że 150-200 zł wystarczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 21:46
Zulugula, Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Lalia wrote:Dziewczyny, ile się daje "ofiary" na chrzest księdzu?😅 Jutro rano idziemy do kancelarii 🤣
Też się zastanawiam. Mąż wręcz zapytał ale ksiądz mu powiedzial, że finanse później no i nie wiemy. Nam robi "wyjątkowo" w sobotę tylko dla nas , więc juz calkiem nie wiem💙
💗 -
Nowastaraczka wrote:A gdzie kupowalas czapke z daszkiem?
Kic, gratulacje dla Maksa. Chwila moment i zacznie raczkować!kic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Na chrzest dawaliśmy 300zł, sytuacja taka jak u Zulu, że miał być niby chrzest tylko dla nas, wyjątkowo w sobotę. Na miejscu się okazało, że w sumie czwórkę dzieci na tej uroczystości ksiądz załatwił
Parasolkę mamy taką: https://allegro.pl/oferta/polski-parasol-do-kazdego-modelu-wozka-filtr-uv-9445590956
Jakby co to polecam, mamy dość niestandardowe "rurki" przy wózku a i tak sprawdza się elegancko. Dobrze się trzyma, manewrowanie również bezproblemowe. Jakość wykonania jak dla mnie bez zarzutu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 21:56
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Kolega z pracy ma 2 dzieci. Córka już w szkole i syn w przedszkolu. Córka podchodzi do syna i mówi:
C: powiedz drzewo
S: drzewo
C: masz majtki na lewo!
Syn stwoerdzil, że zrobi tak ojcu
S: powiedz drzewo
O: drzewo
S: masz majtki na odwrót
😂😂😂
Taki tam suchar codziennyLalia, kiniusia270, SzalonaOna, Fragaria, Ania81, Inaa89, Clover, Suszarka, Ewa88 , Zulugula, emdar, Enigvaa, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
KarolinaMaria wrote:Stasiu 😍
Zulu, od razu widać kto rządzi na dzielni. Co do parasolki, ja zamówiłam ostatnio oryginalną cybexową i za przeproszeniem dupy nie urywa. Ciężko ustawić ją w danej pozyzji i sam montaż też trudny. Dostaliśmy na nią kasę od dziadków, inaczej też bym szła w uniwersalną.
Lalia, dobre pytanie. Sama się zastanawiam. Bardzo lubię mój kosciół i chętnie złożę ofiarę, ale liczę, że 150-200 zł wystarczy.
Właśnie mam zamiar dokładnie tyle dać 😁🤭👌 -
nick nieaktualny
-
Anniu, bardzo mi przykro z powodu choroby Taty
😢 ściska coś za gardło kiedy czyta się to co piszesz. Współczuję tego co teraz przechodzicie ale też trzymam kciuki za poprawe i życzę Wam dużo siły 🌷
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia, mój szwagier i szwagierka kiedy chrzcili swoje dzieci to dawali po 200 zł i my też zamierzamy tyle dać. Tylko nie wiem, czy nasze chrzciny dojdą w ogóle do skutku, ale do lipca jeszcze trochę czasu mamy (bo w lipcu chcieliśmy chrzcić). Sukienkę w razie czego już kupiłam 😁 Mam nadzieję, że będzie odpowiednia na tą uroczystość 🙂
https://elili.pl/product/sukienka-klara-plus-size-09/
Co do rozmówek dziecięcych, moja koleżanka ostatnio tłumaczyła swojemu synkowi lat 4,5 co to oznacza "przybłęda", bo użyła tego słowa kiedy na ich podwórko przyszedł obcy kot. I mówi, że to oznacza, że ten kot u nich nie mieszka. Tego samego dnia przyszedł do nich listonosz, a mały do niego "dzień dobry, przybłędo" 🤣Lalia, Zulugula, Ladyo, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość