Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Nie wiem czy temat już się przewijał ale czy macie do polecenia jakiś krem z filtrem dla małej? Taki i na buzię i na ciałko 😊
Ja na podstawie zestawienia Pana Tabletki zamówiłam Emolium Suncare spf 50 mineralny filtr ochronnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 08:35
Lalia, kar_oliv, Clover lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
kar_oliv wrote:Nie wiem czy temat już się przewijał ale czy macie do polecenia jakiś krem z filtrem dla małej? Taki i na buzię i na ciałko 😊
Ja kupie babydream 50 sunscare, ma dobra opinie na srokao, teraz mam probke z emolium 50+.
Jedyne czego bym chciala zeby to sie tak ciezko nie rozsmarowywalo, bo mi sie dziecko denerwuje strasznie 🙈 jest na to jakis patent? 🤔kar_oliv lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Oczywiscie nie znam umiaru i po wczoraj wygladam jak zul, nos i poliki czerwone 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 09:07
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wracamy z kancelarii i nic nie załatwiliśmy 🤣 taka kolejka że dramat 😂 ale spotkaliśmy księdza pod plebanią i powiedział że nie musimy być w godzinach otwarcia kancelarii, tylko np po mszy i żeby się nie stresować bo nawet tydzień przed możemy Olka zapisać 👍
U nas tak pięknie że ja już z Olkiem spaceruje 😁
Dzisiaj w planie:
-zadzwonic do lokalu i poprosić o wstępną wycenę i menu na chrzciny
-potwierdzic rezerwacje urlopu w Bieszczadach
-ogarnac pue żeby móc skorzystać z bonu turystycznego
-zamowic Olkowi okulary przeciwsłoneczne
-zamowic parasolkę do wózka
-zamowic namiot plażowy
-pojechac do galerii oddać strój kąpielowy
-kupic Olkowi Pampersy na basen
-zamowic lub kupić filtry przeciwsłoneczne
Dobrze że obiad mam zrobiony 😁Inaa89 lubi tę wiadomość
-
kar_oliv lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Enigvaa wrote:Ja kupie babydream 50 sunscare, ma dobra opinie na srokao, teraz mam probke z emolium 50+.
Jedyne czego bym chciala zeby to sie tak ciezko nie rozsmarowywalo, bo mi sie dziecko denerwuje strasznie 🙈 jest na to jakis patent? 🤔BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja ogarnęłam z rana pranie, już wisi na balkonie. Posprzątałam troszkę domek. Teraz karmie Tymka i jedziemy do fizjo. Po powrocie spacer i zakupy .
Małemu ewidentnie służy taka pogoda. Wczoraj zasnąć o 21. Pierwsza pobudka o 3, dosłownie 5minutowe wypicie z cyca. I obudził się dopiero o 9 😄 dziś ubrałam mu krótkiego bodziaka i takie cieniutkie spodnie.Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Wracamy z kancelarii i nic nie załatwiliśmy 🤣 taka kolejka że dramat 😂 ale spotkaliśmy księdza pod plebanią i powiedział że nie musimy być w godzinach otwarcia kancelarii, tylko np po mszy i żeby się nie stresować bo nawet tydzień przed możemy Olka zapisać 👍
U nas tak pięknie że ja już z Olkiem spaceruje 😁
Dzisiaj w planie:
-zadzwonic do lokalu i poprosić o wstępną wycenę i menu na chrzciny
-potwierdzic rezerwacje urlopu w Bieszczadach
-ogarnac pue żeby móc skorzystać z bonu turystycznego
-zamowic Olkowi okulary przeciwsłoneczne
-zamowic parasolkę do wózka
-zamowic namiot plażowy
-pojechac do galerii oddać strój kąpielowy
-kupic Olkowi Pampersy na basen
-zamowic lub kupić filtry przeciwsłoneczne
Dobrze że obiad mam zrobiony 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Aż sobie zrobiłam screena bo mam większość tych rzeczy również do załatwienia
Zaraz ruszamy z Olkiem na spacer, muszę się koniecznie posmarować bo kark i ręce mam już czerwone 😁 Mąż śpi po nocce, a kiedy wstanie to prawdopodobnie pojedziemy na zakupy do galerii, chociaż nie wiem w sumie jak to wyjdzie, bo od wczoraj jest na mnie trochę obrażony 🤷♀️ Najwyżej pojadę sama. Muszę sobie koniecznie kupić spodnie, bo mieszczę się tylko w dwie pary sprzed ciąży, z czego jedne są już trochę przetarte na szwach w niektórych miejscach. No i pewnie kupię też coś dla Olka, bo nie mogę się powstrzymać kiedy widzę jakieś fajne ciuszki 😁 -
Wybieranie sie na dluzszy spacer w taka pogode to wyzwanie. Jak bylo zimno to sie ubieralo cieplo tak zeby w razie co sciagnac. A teraz trzeba to wszystko ciagnac ze soba jakby bylo zimno 🤣
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
-
Cześć Mamusie
ja od wczoraj dosłownie cierpiałam, brzuch mnie bolał przy każdym ruchu, takie dziwne uczucie... teraz po nocy jest trochę lepiej, chociaż dalej jest taki nadwrażliwy. Jutro już ciąża donoszona
A my dalej jesteśmy niezdecydowani co do imienia! Póki co na tapecie: Emilka, Amelka, Pola, Maja, Ida, Róża, Zosia, Aniela. Nie mozemy się zdecydować, jednak co trzy głowy to nie jedna 😂