Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny ❤️
Stasiu to ma wszystko zdobyczne łącznie ze skarpetkami 😂 Co do czapek i kapeluszy widzę, ze większość mamy z HMWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 20:32
Nowastaraczka, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Ounai biedna Martusia choć pewnie nie ostatni jej guz w życiu. U mnie chłopaki też co chwila jak nie guz to siniak...02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
My w taka pogodę wg nie zakładamy czapki, leży mały e tej gondoli i jeszcze miałabym go męczyć czapka? Ale starsi ludzie niestety tego nie rozumieją. Jak Ksawciu był malutki i szliśmy spacerkiem, on bez Czapki , na dworze 30 stopni a jakaś babcia podchodzi i drze się na mnie ze jestem nie powazna, że jak mogę tak małemu dziecku czapki nie założyć 🤨02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Nowastaraczka, właśnie taki kapelutek i czapkę z daszkiem. Zamowilam tez parasolke do wózka bo jak śpi, czyli jest na plecach, to nie zawsze budka ochrania mu cala głowę przez słońcem
A gdzie kupowalas czapke z daszkiem? -
Nowastaraczka wrote:Mamy chlopaczków jakie czapki nakrycia głowy macie na lato?
Mamy dziewczynek zazdro turbanow opasek kapelutkow i innych cudasi 😍
My mamy czapki z daszkiem, ale też cienkie bawełniane czapki.Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulu
Kinusia,
Tomcio i Stasiu jak na deptaku nad morzem, panowie sobie jadąLalia, Zulugula, kiniusia270, Ania81 lubią tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny
mamy pierwszego zęba!🦷😃
Z zębem Maks zaczął co chwila robić planki, buja się w pozycji czworaczej, obraca wokół własnej osiLalia, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, SzalonaOna, kiniusia270, KarolinaMaria, emdar, Ewa88 , Ladyo, kar_oliv, Inaa89, Clover, Fragaria, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Zulu, Olek miał body z długim rękawem, bezrękawnik, długie spodnie i skarpetki, a moja mama go chciała przykrywać 🤭 mi się wydaje że to może wynikać z dwóch rzeczy: moja mama jest zmarzluchem , a po drugie przekonanie że wiatr+brak czapki równa się zapalenie ucha. A wiadomo że w gondoli jest inne odczuwanie niż na rękach, a dwa prędzej złapie infekcję jak się spoci niż jak go wiaterek owieje 😅
Nowastaraczka, ja zamówiłam Olkowi czapki z daszkiem na Aliekspress, są troszkę za duże, ale fajne 👍 widziałam na stronie Smyka też 👍
Zulu, jaką parasolkę zamawiałaś i gdzie??😘 -
Kic, gratulacje dla Maksa 🤩🤩💪💪💙💙
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 21:20
kic83 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny
mamy pierwszego zęba!🦷😃
Z zębem Maks zaczął co chwila robić planki, buja się w pozycji czworaczej, obraca wokół własnej osi
Brawa dla Maksia!!!kic83 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, Olek miał body z długim rękawem, bezrękawnik, długie spodnie i skarpetki, a moja mama go chciała przykrywać 🤭 mi się wydaje że to może wynikać z dwóch rzeczy: moja mama jest zmarzluchem , a po drugie przekonanie że wiatr+brak czapki równa się zapalenie ucha. A wiadomo że w gondoli jest inne odczuwanie niż na rękach, a dwa prędzej złapie infekcję jak się spoci niż jak go wiaterek owieje 😅
Nowastaraczka, ja zamówiłam Olkowi czapki z daszkiem na Aliekspress, są troszkę za duże, ale fajne 👍 widziałam na stronie Smyka też 👍
Zulu, jaką parasolkę zamawiałaś i gdzie??😘
Lalia tutaj kupiłam
https://allegro.pl/oferta/uniwersalna-parasolka-melanz-len-z-uchwytem-8199923715
To jedna z tanszych parasolek, opinie ma różne, jutro lub pojutrze powinna dotrzeć, mogę dac znać co jest warta:)Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Nowastaraczka wrote:A gdzie kupowalas czapke z daszkiem?
My mamy z Reserved, mają fajne wzory.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyAnnia bardzo Wspolczuje ci choroby Taty. Przytulam mocno.
Zulu, Kiniusia jakie przystojniaki z Tomka i Stasia.❤️❤️❤️
Enigva Malwi jest cudowna❤️❤️❤️❤️.
Ounia brawa dla Martusi😍😍😍😍.
U nas pogoda nie rozpieszcza, mamy 4 pory roku w ciagu dnia. Ja nadal walcze z bolem glowy i niestety znowu nie jest dobrze. Haris naszczescie jest dosc wyrozumialy dla matki. Zje, pobawi sie, tyle ze nie spi w ciagu dnia zbytnio. Noce sa ok poki co.
Proboje was nadrobic, a nawet jak czytam na bierzaco to nie mam jak od pisac. Haris coraz bardziej absorbujacy.Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Haha Moti to chyba mnie z kimś pomyliłaś 🤣 czy ja wiem czy wystrojony, nornalnie ubrany, to forum nie takie wystrojone dzieci widziało 😀 a juz na pewno nie na spacer czy do lekarza, jakbym dzdzownice musiala specjalnie przebierać na spacer to bym padła ze zmęczenia 🤸♂️🤸♂️😆
-
nick nieaktualnykiniusia270 wrote:Gratulacje dla Martusi 😍
Właśnie wróciliśmy ze Starówki wykapalismy Stasia i zaraz pora spać 😎 Dla mnie temperatury powyżej 20 stopni są super 🥰
Nasz obieżyświat 😎 Gondola staje się powoli nudna dla Niego 🙄kiniusia270 lubi tę wiadomość