Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Ewa, polecane są kaszki Holle i Helpa.
Dzwoniłam w tamtym tygodniu zapisać się do fizjo. Termin mam na 5 lipca, czaicie to?? Wcześniej nie ma szans się wbić na popołudnie. Będę jeszcze szukać kogoś innego, bo nie uśmiecha mi się tyle czekać 🙄
Malwi cudna jak zawsze, Enigva, świetną masz tą córeczkęEnigvaa lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Ounai jesteśmy świadomi rokowania, dlatego jest tak cholernie ciężko. W wielu innych guzach jest jakaś nadzieja, albo nawet perspektywa przeżycia kilku lat nawet w zaawansowanym stadium, a tutaj wiemy jak jest i to jest rozdzierające, że nawet nie można mieć nadziei.
Dodam Cię do przyjaciółek i jak nie masz nic przeciwko to odezwę się na privie jak trochę się emocjonalnie ustabilizuje.
Wyślę Ci na priv numer telefonu i namiary na fb. Jak będziesz gotowa to daj znać znać, powiem Ci co się u nas sprawdzilo a co nie i jak to wyglądało. A póki co trzymajcie się po prostu wszyscy razem. Bo nikt obcy nie zrozumie przez co przechodzicie.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anniu tak mi przykro... nigdy nie zrozumiem jak może być tyle chorób i cierpienia jest na świecie
myślami i modlitwa jestem z Tobą
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Malwinka w letniej odsłonie ❤️
u Nas tak wieje, ze jak poszłam do lidla po kiecki na lato to wywiało mi w pi*du paragon z gondoli i już go nie znalazłam 😂😳
Przed chwila odkryłam drugi ząbek u Stasia 🥳 zaraz się biorę za obiad bo kawaler coś spać nie chce i będziemy czekać aż Mąż skończy prace i pójdziemy na lody na Starówkę 😊Wik89, Ladyo, Lalia, Inaa89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Ania, Ounai - jak słysze słowo „trzustka” to aż mnie telepie... to jest tak wredny organ! Mój tato zmarł na zapalenie trzustki. Zachorował dokładnie w moje urodziny, trafił do szpitala, śpiączka farmakologiczna i po niecałych 2 tygodniach zmarł. Wcześniej był zdrowym, silnym człowiekiem. Rozumiem Was obie doskonale i wspieram całymi sercem, bo wiem jakie to ciężkie
-
Marta rana dorwała się do spagetti brata z wczoraj. Tak się uswinila że poszłam ją wykąpać. Przed chwilą zjadła cyca, patrzę, a ona podnosi poślady i ciśnie. Wszytko wyszło bokiem na moje łóżko tak bardzo, że aż z niej kapało. Więc poszła się kąpać drugi raz 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 15:25
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anniu, tak bardzo mi przykro.. nawet nie wiem co napisać.. trzymajcie się mocno razem ściskam 😘😘😘
-
Kic, Maks to wykapana mama 😁 i jakie prawidłowe nawyki od małego 💪
Enigva, Malwinka jest rozbrajająca 🤩🤩🤩
Ounai, no to miałaś kupę roboty 🤭
My z Olkiem wróciliśmy od dziadków i pradziadków 💙 całą drogę Olek spał więc mamuśka mogła spokojnie jechać 😎 u dziadków mega grzeczny, aż w szoku byłam 👌 chyba mu ta pogoda służy ☀️
Dziewczyny, a w temacie kupy 😅 to po ilu dniach zacząć się martwić?? Olek przez weekend zrobił tylko takie dwa duże kleksy i tyle.. puszcza mega śmierdzące pierdki, ale jakoś nie widać żeby bolał go brzuch 🤨Ounai, kic83 lubią tę wiadomość
-
Annia trzymaj się , tulę mocno.
Lalia, u nas też przyszedł moment ze z codziennych 💩 byly nawet i co 4dni, Leoś też puszcza smierdziolki a poza tym zero jakiś objawow ze strony brzuszka wiec ja czekam, poki co max to był chyba 5ty dzień. Ale i tak nie ma reguły, raz robi co 3dni potem dwa dni codziennie i znow jakaś przerwa 🤷♀️ tyle ze teraz jeszcze rozszerzamy dietę wiec ma prawo być nieregularnie😄 podsumowując - poki go nic nie boli to czekaj cierpliwie 💪Lalia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Nowastaraczka ❤️
Mój brat nosił dzisiaj Olka i mówił że idą takie bączki, że musieli się ewakuować w drugi kat pokoju 😂Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dzięki Nowastaraczka ❤️
Mój brat nosił dzisiaj Olka i mówił że idą takie bączki, że musieli się ewakuować w drugi kat pokoju 😂
Hahha tez mnie czasem to zaskakuje i sprawdzam po dwa razy czy to jednak nie kupa 🙈Lalia lubi tę wiadomość
-
Marta stoi! Bez trzymania. Wstaje, puszcza się i stoi trzymając zabawkę w rękach!!! 😱😱😱😱😱
Lalia, Ladyo, Enigvaa, SzalonaOna, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , kic83, emdar, kiniusia270, Karenira, Nowastaraczka, kar_oliv, Inaa89, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Ounai, no to dwa tygodnie i pewnie ruszy 😁😁😁
Lalia, Suszarka, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia, moja położna mówiła, że mówi się, że nawet do 10 dni może nie być kupy u dziecka karmione o wyłącznie piersią, ale ona zaleca podać coś po 7 dniach of ile dziecko siedziało niezwłoczne męczy. U nas po 5 dniach Marta już strasznie płakała więcej dostawała wlewkę. U nas w aptece można je kupić na sztuki więc ja kupuję sobie zawsze tak, żeby mieć 2 w razie czego w domu, jakby coś się działo toż nie muszę biec do apteki tylko mamy.
A tak w ogóle to młoda ma chyba właśnie apogeum 6 skoku boku się niepełnosprawnych da znać nią wytrzymać dziś. Nawet na spacer nie poszłyśmy. Muszę być non stop max 2m od niej bo inaczej drze się jakby ją ze skóry obdzierali. Nawet siku chodzimy razem. Wszystkie zabawki są be. A jak wreszcie padła na drzemkę i chciałam odpocząć to wszedł mąż z Tymkiem, młodszy zaczął się drzec a starszy robić kawę z ekspresu i ją obudziliBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔