Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 08:39
Suszarka, Enigvaa, Ewa88 , Lalia, KarolinaMaria, Martt95, emdar, SzalonaOna, Ladyo, kiniusia270, Siskaa, Nowastaraczka, Clover, kar_oliv, Ounai, Inaa89, Fragaria, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Ounai gratulacje dla Marty, imponujące tempo ma ta dziewczyna 😍
Dzisiaj chyba mój szczęśliwy dzień, bo dzwonili z gabinetu fizjo że zwolnił się termin na jutro 😀 idę na 16, o ile mają zostanie z Igą. A nie wiem czy to zrobi bo jestem bliska zbrodni w afekcie. Jesteśmy razem na spacerze i przed chwilą trzymała w powietrzu apaszkę żeby Igi słońce nie raziło (mimo że miała buzię w cieniu, a pod wózkiem wożę parasolkę). Oczywiście w body na krótki rękaw i leginsach na bank jest jej zimno i koniecznie należy założyć sweterek. Dziwnym trafem dopiero jak jej zdjęłam ten sweter to przestała płakać w wózku i zasnęła. Trzymajcie mnie 😱Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka, ja jak Olkowi zdjęłam dzisiaj czapkę to moja mama się nie odezwała ale żyła jej na szyi wyszła 🤣🤣
Zulugula, Suszarka, KarolinaMaria, emdar, Ladyo, kic83, kiniusia270, Nowastaraczka, Clover, kar_oliv, Ounai, Inaa89, Ewa88 , Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Irysko, mam to samo. Lubię takie ciepło jak było wczoraj. Dziś jest już za ciepło, o 12 uciekałyśmy z parku. No ale lepszo to, że niż deszcz. Z tego upału padłyśmy we dwie na 1,5h drzemki 😂
Lalia, żyłka mamy najlepsza 😂
Lalia, emdar, kic83, Iryska lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Irysko, Karolina, piąteczka z Wami. Ja też nie lubię upałów. Dla mnie optymalna pogoda to 20-22 stopnie, i słońce. Wszystko co powyżej to już mnie męczy:(
Ounai, gratulacje dla synowej 😘👏🙂KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyA mnie tam taki upał cieszy! ☀️
Zulu - Tomcio jak zwykle wystrojony! 😍 Dobrze, że masz ciuchy wyjściowe tj. Na spacer lub do lekarza 😂 żartuję oczywiście, ale zawsze mnie bawi jak dostaje od babci ciuszki dla dzieci, i mówi mi, że to takie na niedzielę 😂 tak mi się skojarzyło to zdjęcie
Ounai - gratulacje dla Marty! Ależ ona pędzi 😍 ale co się dziwić, też jestem Marta i już pewnie zauważyłyście, że mam motorek w dupce 🤓
emdar, kiniusia270, Angie1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoniedziałek za nami
Jutro jako takich planów brak... Praca, Z do szkoły (mąż zawozi). Po południu F idzie do taty, także 1 dziecko mniej na stanie...
Dzisiaj chatę wysprzątałam, odkurzyłam. Zaraz idę pranie na balkon wieszać, bo tak ciepło, to rano będzie suche 🏝️
Aaaa i wieczorem muszę po gotować na jutro jeszcze...
Matylda po szczepieniu jak zwykle niewzruszonazero reakcji. Aktywna normalnie, śpi też normalnie. Bez gorączki
to jest dziecko... ❤️ Pucka moja mała
kiniusia270, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Martusi 😍
Właśnie wróciliśmy ze Starówki wykapalismy Stasia i zaraz pora spać 😎 Dla mnie temperatury powyżej 20 stopni są super 🥰
Nasz obieżyświat 😎 Gondola staje się powoli nudna dla Niego 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 13:23
Martt95, Lalia, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover, kar_oliv, emdar, Angie1985, Zulugula, Inaa89, Enigvaa, Ladyo, kic83, Suszarka, SzalonaOna, Fragaria, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
SzalonaOna wrote:A mnie tam taki upał cieszy! ☀️
Zulu - Tomcio jak zwykle wystrojony! 😍 Dobrze, że masz ciuchy wyjściowe tj. Na spacer lub do lekarza 😂 żartuję oczywiście, ale zawsze mnie bawi jak dostaje od babci ciuszki dla dzieci, i mówi mi, że to takie na niedzielę 😂 tak mi się skojarzyło to zdjęcie
Ounai - gratulacje dla Marty! Ależ ona pędzi 😍 ale co się dziwić, też jestem Marta i już pewnie zauważyłyście, że mam motorek w dupce 🤓
Haha Moti to chyba mnie z kimś pomyliłaś 🤣 czy ja wiem czy wystrojony, nornalnie ubrany, to forum nie takie wystrojone dzieci widziało 😀 a juz na pewno nie na spacer czy do lekarza, jakbym dzdzownice musiala specjalnie przebierać na spacer to bym padła ze zmęczenia 🤸♂️🤸♂️😆KarolinaMaria, Nowastaraczka, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Annia, bardzo mi przykro. Przytulam, dużo siły dla Was w tym trudnym czasie.
Ounai, brawo dla Martusi! 😁
Zulugula, Kiniusia, ale eleganccy chłopcy 😍
Mnie dzisiaj teściowa uruchomiła, bo oczywiście też się przyczepiła o brak czapki u Olka. Na dworze 28 stopni, praktycznie bez wiatru, dziecko osłonięte w gondoli i jeszcze mam mu czapkę zakładać... Zapytałam czemu ona sobie nie założy, to się przymknęła. W ogóle mój mąż był rano u fryzjera i później ona mówi do niego "no, już ci właśnie miałam mówić że powinieneś już pójść do fryzjera!". Wymieniliśmy tylko znaczące spojrzenia z mężem... Facet 30 lat, ma żonę i dziecko a mamusia dalej twierdzi, że musi mu mówić kiedy powinien pójść do fryzjera 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 20:22
Zulugula, kiniusia270, Lalia, KarolinaMaria, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Mamy chlopaczków jakie czapki nakrycia głowy macie na lato?
Mamy dziewczynek zazdro turbanow opasek kapelutkow i innych cudasi 😍
Nowastaraczka, właśnie taki kapelutek i czapkę z daszkiem. Zamowilam tez parasolke do wózka bo jak śpi, czyli jest na plecach, to nie zawsze budka ochrania mu cala głowę przez słońcem💙
💗