Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A kremem z filtrem to wystarczy jak rsno posmaruje czy trzeba co jakis czas? 🤔
Wsadzilam z ciekaowsci termometr do gondoli, kolo glowki. Prawie 5stopni wiecej niz normalnie. Normalnie 29, w gondoli 33, pomimo wywietrznika. Czytalam u MG artykul i tam wlasnie pisalo ze jest kilka stopni wyzsza.🔸28 lat
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Po fizjo, brak rozejścia! Szok!!! Mogę ćwiczyć wszytsko poza bieganiem i skakaniem, mam też ćwiczenia na MDM bo coś szyjka i pęcherz nie wróciły na swoje miejsce. Pokazała co robić z blizną i zaleciła szczotkowanie 😀
Lalia, Ladyo, Clover, KarolinaMaria, dmg111, Ania81, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Faktycznie takie niemowlaki noszą okularki przeciwsłoneczne?
Nowastaraczka Leos się nie buntuje? 😎Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Ojaaa ale piękne kicki 😍😍 dziekuje
Mi chyba dla antywozka nie pozostanie nic innego niz nosidelko, pogoda ma byc marna to prawie jeszcze Leo podrosnie zanim uzyjekic83 lubi tę wiadomość
-
Opowiedzcie mi dziewczyny o szczotkowaniu.
Jaką szczotke kupić i kiedy po cc mogę zacząć masować sobie brzuch no i czy rzeczywiście są efekty?
-
Podczytuje Was ale ciężko mi odpisywać jakiś ostatnio młyn mamy.
Wczoraj miałam tak tragiczną migrenę, że spałam od 17- 19, 21- 8 rano - z dwoma pobudkami.
Dziś byliśny w ZOO, upał był konkretny, dobrze że wiaterek wiał to dało się przeżyć. Wykupiliśmy kartę roczną także będziemy chodzić częściej.
Aniu, bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego taty, ciężko mi cokolwiek powiedzieć jak tylko to abyście byli teraz jak najwięcej razem i korzystali ze wspólnego czasu dając sobie jak najwięcej miłości.
Ladyo, ja jestem za Polą i Anielką
ZielonaHerbata, siostra mojego męża urodziła się w 7 miesiącu z silnym niedotlenieniem, lekarze w szpitaku uznali że "nie ma co ratować" gdyby nie ciocia która jest neonatologiem i miała znajomości i poruszyła cały szpital w którym ona się urodziła to na pewno by nie żyła. Sporo czasy trwało jej leczenie ale poza wadą słuchu - nie słyszy na jedno ucho wszystko z nią wporządku, rozwijała się szybciej niż jej 2 lata starszy brat,jest przezdolna.
Inga, jak się czujecie po szzepieniu? Minęły już objawy poszczepienne?
Kicku, świetnie wyglądacie! Pokaż nam swoją formę ku motywacji!
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:A kremem z filtrem to wystarczy jak rsno posmaruje czy trzeba co jakis czas? 🤔
Wsadzilam z ciekaowsci termometr do gondoli, kolo glowki. Prawie 5stopni wiecej niz normalnie. Normalnie 29, w gondoli 33, pomimo wywietrznika. Czytalam u MG artykul i tam wlasnie pisalo ze jest kilka stopni wyzsza. -
Suszarko, wspaniałe wieści 😍😍😍
Jednorożec, ja mam z Rossmana, efekt był już po miesiącu 👌 nie wiem kiedy można po CC, ja zaczęłam 3 msc po SN 🙂Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Po fizjo, brak rozejścia! Szok!!! Mogę ćwiczyć wszytsko poza bieganiem i skakaniem, mam też ćwiczenia na MDM bo coś szyjka i pęcherz nie wróciły na swoje miejsce. Pokazała co robić z blizną i zaleciła szczotkowanie 😀
Hmm, wszystkim bronią biegać tylko mi pozwoliła fizjo, zastanawiam się czy słusznie...Suszarka lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Ojaaa ale piękne kicki 😍😍 dziekuje
Mi chyba dla antywozka nie pozostanie nic innego niz nosidelko, pogoda ma byc marna to prawie jeszcze Leo podrosnie zanim uzyje
Nic nie jest lepiej gdy jest Ciepło i Leo jest rozebrany? U nas widzę poprawę gdy może bawić się stopami i je ssać. Ani dziś ani wczoraj nawet nie kwęknęła.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, bardzo dziękuję,że opisalyscie przykłady z Waszego otoczenia, to daje mi nadzieję.
Nie pisałam za dużo, bo musiałam się pogodzić z tym co się stało, a nadal nie wierzę,że wszytsko tak się potoczyło. I spotkało,to akurat nas.
Niestety nasza malutka urodziła się z ciężkim niedotlenieniem. Oczywiście niewidomo dlaczego tak się stało, bo poród przebiegał dobrze. Urodziłam sn. Ale już nie chce dochodzić winy bo i tak do tego nie dojdę.
Teraz dla nas najważniejsze jest zdrowie i przyszłość naszej córki. Rokowania są słabe ale wierzę,że u nas finał będzie szczęśliwy tak jak w Waszych opowieściach. -
Anet.kaa wrote:Wow! Rewelacja, to teraz powolutku możesz wracać do treningów.
Hmm, wszystkim bronią biegać tylko mi pozwoliła fizjo, zastanawiam się czy słusznie...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anet.kaa wrote:Wow! Rewelacja, to teraz powolutku możesz wracać do treningów.
Hmm, wszystkim bronią biegać tylko mi pozwoliła fizjo, zastanawiam się czy słusznie...
Mi powiedziala ze nie wiecej niz 3-4km bo dopoki nie ma @ narzady nadal moga sie obnizyc i moge ale mam sie obserwowAc czy nie ma zadnych niepokojacych objawow.🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 20:21
kiniusia270, KarolinaMaria, kic83, Inaa89, Enigvaa, Zulugula, Martt95, Lalia, Fragaria, Suszarka, dmg111, Ounai, Ania81, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Wasze zdrowie Mamusie! Piwko oczywiście 0%, ale fajnie jest wrócić do normalności 😍 jakieś 6 km zrobione
Mnie chyba dopadla wrozka mamnezja. Jak patrze na Twoj brzuszek to troche mi teskno za nim 🙈super wygladasz 😍Ladyo, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat