X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też ryk jak wyjdę lub stanę plecami kiedy ona na mnie patrzy.... także to chyba ten skok bo jęczybuła się zaczyna robić.

Inga, sami organizujecie wyjazd?
    My się cały czas wahamy czy gdzieś polecieć teraz czy najpierw wypad nad morze a później lot aby sprawdzić jak się laska będzie sprawować.
    Zulu, jak Wy robicie? Znaleźliscie jakąś fajną ofertę? Mi podoba się ta.Albania którą Ounai podsyłała.

Urofizjo badała.mnie dowcipnie i mówiła, że jest ok, ale trafił się termin na jutro do tej dobrej babki to.pójdę, przy okazji oceni moją krzywiznę miednicy bo mam wrażenie że jest masakra.
    Idę dziś biegać jakbym miała dostać bana na bieganie :D

KarolinaMaria, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwucha wrote:
    Anetka, dziękuję 😘
    Jeśli chodzi o formę, to tragedia. Wyszłam na dwa treningi (A mam trochę kg na plus), to było bardzo ciężko. Czułam się tak jak na początku historii z bieganiem. Teraz mam trochę zamieszanie, tu szczepiłam się na covid, więc wolałam uważać. W sobotę Kobry mają chrzest więc też jest trochę zamieszania. Ale po weekendzie chcę znów przyatakować 😉
    A jak u Ciebie? Ty chyba szybko zaczęłaś? Jak było za pierwszym razem ?
    Sylwia, ja biegam już prawie 3 miesiące i nadal jest ciężko, może nieco lepiej ale nadal duuuużo brakuje do jakiejkolwiek formy :( biegam bardzo wolno i ciężko mi przyspieszyć, robiłam już przebierzki ale nie są regularne aby przyniosły jakieś rezultaty.
    Natomiast jest to moje oczyszczenie głowy i nawet biegnąc wolno jest wspaniale.

Sylwucha lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie <3 ale mi się dziś dobrze spało! Już dawno tak nie miałam! Aż miło! Wcinam kasze manna na śniadanie i zabieram się za jakiś obiad. A jutro przychodzi Pani do sprzątania, moja siostra mi zafundowała taki prezent na urodziny, ze zaraz przed porodem przyjdzie Pani, umyje okna i posprząta wszystkie zakamarki 😍 Ale fajne te Wasze okularki! Rzeczywiście Kiniusia, Nowastaraczka i Lalia powinny dostać jakaś zniżkę, albo kod rabatowy jak influenserki 😂 Zulu dobrze ze Tomus ten skok przechodzi tak na luzie, chociaż lek separacyjny rzeczywiście może zając spora uwagę mamusi :) Lalia Oluś w okularkach czaderski! Super chłopak z niego 😍 Anetko masz racje, dobrze ze konsultujesz się z innym fizjo, zawsze lepiej sprawdzić co i jak. Na insta widzę ze Natisz tez już biega, wiec to tez nie tak ze każda mamusia ma zakaz :) Sylwia śliczne Koberki! Widzę, ze macie chrzciny w weekend, duuuze wydarzenie 😍

Zulugula, Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • Inga28 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta my lecimy z biurem, to pierwsze wakacje z dzieckiem, plus jeszcze covid więc wolimy mieć spokojną głowę 😊 chociaż zazwyczaj wolimy sami organizować to teraz lecimy typowo odpocząć (z dzieckiem 😂) zabawnie to brzmi 🤭

Kurde u nas od rana taki maruda, że szok 😬 ale jeszcze nie zauważyłam płaczu jak wychodzę z pokoju, więc może to tylko gorszy dzień.

age.png

age.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które oksy Wy zamawiałyście? Są 3 zdjęcis i wg mnie na każdym zdjęciu inny model i zgłupiałam

https://m.olx.pl/oferta/izipizi-okulary-przeciwsloneczne-sun-baby-0-12msc-CID88-IDISEDN.html

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inga28 wrote:
    Aneta my lecimy z biurem, to pierwsze wakacje z dzieckiem, plus jeszcze covid więc wolimy mieć spokojną głowę 😊 chociaż zazwyczaj wolimy sami organizować to teraz lecimy typowo odpocząć (z dzieckiem 😂) zabawnie to brzmi 🤭

Kurde u nas od rana taki maruda, że szok 😬 ale jeszcze nie zauważyłam płaczu jak wychodzę z pokoju, więc może to tylko gorszy dzień.
    Właśnie my zwykle też sami organizujemy a teraz chyba też wolelibyśmy z biurem aby czuć się pewniej :)
    Dajcie znać jak sprawdzą Wam się wakacje z maluchem! Udanego wypoczynku :)

Inga28 lubi tę wiadomość

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • kiniusia270 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Dziewczyny, które oksy Wy zamawiałyście? Są 3 zdjęcis i wg mnie na każdym zdjęciu inny model i zgłupiałam

https://m.olx.pl/oferta/izipizi-okulary-przeciwsloneczne-sun-baby-0-12msc-CID88-IDISEDN.html

Tak 😊 Anetko to ten sam model ja tez na początku miałam wrażenie, ze na każdym jest inny ale to przez ujęcia pod innym kątem 😅

’94
    17.10.2020 Staś ♥️
    godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
    17.11.2023 Basia ♥️
    godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 21:30

💙
    💗
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Anetka zabieram się właśnie za szukanie. też mamy dylemat, czy teraz w lipcu morze a końcem września lot, bo tak się zastanawiamy czy to rozsądne dziecko zabierać w jeszcze większy upał, gdzie już w Polsce też jest bardzo gorąco. z drugiej strony i tak nie planujemy zwiedzać, tylko żeby się nie okazało, że polecimy i w pokoju trzeba będzie siedzieć :D nigdy nie byliśmy w środku sezonu, więc nie mam porównania, w pazdzierniku potrafiło być jeszcze bardzo gorąco np na Majorce jak byliśmy.

ta Albania też mi się podobała, dużo jest fajnych ofert, ja tylko filtruje full żarcie, hotel 4*/5*, baseny, i ocena więcej niż 8,5 /10 i już mnie wszystko satysfakcjonuje :D
    My chcemy na początku czerwca i wrzesień i właśnie myślimy jak to lepiej rozegrać.
    Mąż mówi że teraz lepiej nad morze na kilka dni a ja sama nie wiem. Z jednej strony fajnie byłoby pplecieć już z siedzacym dzieckiem.bo nawet na kolanach w samolocie łatwiej trzymać i nosić wiec to mnie skłania za lotem później.
    Niby mamy jeszcze to wesele na Florydzie w lipcu ale przez COVID sytacja jest tak nieepewna że wątpie aby to wypaliło, ale jeśli miałoby wypalić to wolałabym wcześniej sprawdzić dziecko w samolocje. Ciężka decyzja a ja tak bardzo potrzebuję wakacji, że chciałabym mieć już wszystko zaplanowane :D

8cs 👶💚
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Sylwucha Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo, tak w sobotę Kobry przejdą na druga stronę mocy 😉 Trochę nam te obostrzenia pokrzyzowały plany, bo wszystko miało być w restauracji, miało być 20 osób. Ale niestety na zewnątrz mnie nie urządza, bo boję się o dzieciaki, a poza tym ma padać. Ograniczylismy liczbę osób do 10. Tylko dziadkowie, chrzestni i my. Będziemy u nas w domu. Co prawda przeprowadziliśmy się rok temu, ale wtedy skupialismy się na ciąży i dzieciach, no i przez to jesteśmy w totalnym tyle jeśli chodzi o umeblowanie. Ale co zrobić. Już raz termin przekladalismy i już nie chcę nic zmieniać.

Dziewczyny, co do Albanii, to warto zobaczyć. Byliśmy 3 lata temu. Co prawda 1 dzień. Bo faktycznie byliśmy na Korfu, ale promem popłynelismy do Albanii. Krajobrazowo Albania dużo bardziej podobała mi się od Korfu. Ale generalnie widać biedę wśród autochtonów. A najgorsze było dla mnie patrzeć na te dzieciaki, które wręcz rzucają się na Ciebie i żebrzą. Podobno tak właśnie zarabiają ich rodzice. Ale obrazek jest straszny.
    W sklepach było dosyć tanio 😉

8 cs Kropki dwa 💚💚
    Beta HCG 11dpo (06.02.2020) 26,0
    Beta HCG 16 dpo (11.02.2020) 582,6
    Beta HCG 22 dpo(17.02.2020) 11025,0
    Bliźniaczki urodziły się 08.10.2020r.
    Pierwsza: Lena 2760 g, godzina 9:05
    Druga: Oliwia 2790 g, godzina 9:06
    Nadzieja umiera ostatnia 💚
    l22ndf9hs59wnzyu.png
    3i49vcqghh1yc3d7.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2021, 21:30

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie pociesze Was. Marta ma 8 miesięcy i mam druga matę w aneksie kuchennym bo też się nie da wyjść a i to jeczy, wstaje przy meblach i domaga się żeby brać ja na ręce.

A tak poza tym moja mama obiecała dzieciom że do nich w sobotę przyjedzie, wczoraj, dzień przed maturą z geografii brat zadzwonił że wypiła znowu, zadzwoniłam powiedzieć jej ze wiem i niech nie myśli że jest taka sprytna, rozmowa skończyła się tym, że trzasnęła mi słuchawka więc chyba nie przyjedzie odwiedzić wnuków.

Dziewczyny, ja leciałam z Tymkiem jak miał 10 miesięcy i jedyny błąd jaki popełniłam to że próbowałam położyc go spać na leżąco. W drugą stronę trzymałam go na kolanach, tak jakby był w foteliku samochodowym i spał cała drogę. Jedyny myk to na czas startu i lądowania dać smoczek

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie na spacerku, super pogoda dzisiaj, trochę słońca trochę chmur, akurat do spacerowania .
    Zulugula , ten płacz jak dziecko nie widzi mamy to chyba nie skok tylko taka uroda dzieci. Michałek też włącza syrenę jak obrócę się do niego plecami i idę sobie gdzieś 😁 Maminsynek się zrobił z niego okropny, ciągle by się tulił do mnie😛
    Inga powodzenia z małym w samolocie, mam nadzieję że będzie grzeczny i dobrze zniesie lot🙂Pamiętam jak dwa lata temu lecieliśmy na wakacje na Kretę i jakieś dziecko cała drogę płakało 😳

KarolinaMaria lubi tę wiadomość

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak to nie skok tylko w ten skok on się tego "nauczył" bo to ten etap :D
    jeju pamiętam jak lecieliśmy na teneryfę i była rodzina z 3 małych dzieci i wszystkie ryczały, albo jedno przestawało a zaczynało drugie :D jak wysiadaliśmy to słyszałam jak ludzie klnęli pod nosem , że ich głowy bolą i jak to tak z dziećmi latać hahahah

💙
    💗
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Właśnie my zwykle też sami organizujemy a teraz chyba też wolelibyśmy z biurem aby czuć się pewniej :)
    Dajcie znać jak sprawdzą Wam się wakacje z maluchem! Udanego wypoczynku :)
    Ja Wam powiem co u nas się sprawdziło a co nie. Dopłaciliśmy żeby być obok plaży a okazało się, że Tymek boi się piasku i jak tylko mu się przyklei do rączek płacze, więc spędzaliśmy czas na basenie hotelowym. Wylot mieliśmy w nocy i to był błąd. Cały dzień straciliśmy, bo nie spaliśmy cała noc, a dziecko oczywiście wstało o 6 i odsypialiśmy tak naprawdę do wieczora na zmianę. Plusem było all inclusive. Braliśmy mu przegryzki jakie chcieliśmy i ile chcieliśmy, nie zastanawialiśmy się ile to kosztuje. Warto wziąć dobra torbę na wózek, nam dwa razy uszkodzili. Raz tak rzucali wózkiem że rozwalili i pokrowiec i przetarli rączkę, a w Grecji tak wrzucili na taśmę, że zahaczył bokiem wjeżdżając pod rentgen. Jednej rodzinie rozwalili całkowicie i zostali na wakacjach bez wózka. Fotelik samochodowy - jeśli chcecie wypozyczyc samochód to w Grecji i Albanii można zapomnieć o foteliku. Większość wypożyczalni nie ogarnia albo w ogóle nie ma. Chusta bardzo się przydała jak poszlismy na wycieczkę po górzystych terenach. Do samolotu można w butelkach wziąć wodę dla dziecka więc my wzielismy chyba z 5 butelek ;) zawsze brałam też podstawowe leki i naklejki na komary. Sloiczki też braliśmy swoje.

Wik89 lubi tę wiadomość

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Inga, sami organizujecie wyjazd?
    My się cały czas wahamy czy gdzieś polecieć teraz czy najpierw wypad nad morze a później lot aby sprawdzić jak się laska będzie sprawować.
    Zulu, jak Wy robicie? Znaleźliscie jakąś fajną ofertę? Mi podoba się ta.Albania którą Ounai podsyłała.
    Ja to się zastanawiam czy drugi raz tam nie lecieć, bo taka zajebista i miła obsługa tam była ;) tyle, że te okolice Golem to taka dziura i żeby coś pozwiedzać to trzeba już wynająć samochód. Tam nawet lodziarni nie było 😂
    Moja siostra natomiast też była w Albanii tylko w innych rejonach, bo im nie zależało na piaszczystej plaży i też była bardzo zadowolona. No prawda jest taka, że ceny tam miażdżą. A nam się skończyły dobre czasy i Tymkowi trzeba płacić za samolot więc już nie jest tak wesoło ;)

Pediatra powiedziała mi, że 2 dni gorączki mogą być przy zębach, ale to dziewczynka, więc zgadnijcie co? Mamy zrobić badanie moczu żeby wykluczyć zum. Tak więc Marta właśnie zasnęła przy cycku z przyklejonym woreczkiem. Liczę na to, że jak się obudzi to siknie ;)

A co do płaczących dzieci to bez przesady, ale w samolocie też można wstać i pochodzi z dzieckiem tylko często rodzice tego nie robią. Wiadomo, że start i ladowanie to już na kolanach ale pomiędzy można próbować zabawić dziecko na stojąco właśnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 11:23

BOY 2015
    GIRL 2020
    CB 2025 💔
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogarniam obiad nie chce mi się gotować więc będzie szybki jednogarnkowy żurek z jajkiem i kielbasą u nas lato się skończyło. Wydali ostrzezenia metoe o ulewach i burzach

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

preg.png
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec, u mnie też żurek 😎

Jednorożec89 lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Tajka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić. Co jakiś czas wchodzę, zdążę coś przeczytać ale już nic nie napisać:(

Dziękuję wam bardzo za wsparcie.
    Suszarka, Lalia, przeczytałam wasze wpisy już wcześniej. Suszarko, właśnie chyba przeżywam to co Ty, masz całkowitą rację, ja sobie zdaje sprawę z tego, że dni mi uciekają na płaczu, a powinnam cieszyć się z każdej chwili z moją Majeczką, nieważne jak karmiona. Ale jeszcze nie umiem do końca tego zaakceptować i sobie z tym poradzić. Mam do siebie jakiś żal, że może coś źle zrobiłam, może w szpitalu ją za rzadko przystawiałam, może miałam za małą wiedzę o tym wszystkim, nie wiem gdzie leży błąd.
    W poniedziałek byliśmy u pediatry i przybrała 130g przez 3 dni więc sporo. Z powodu braku kupki (W ndz zrobiła jedną i już nic,) zmieniliśmy mleko na bebilon comfort. Od pon dajemy jej już mniejsze dawki mm, jutro ważenie,więc zobaczymy jak to zdaje egzamin. Dodatkowo daje jej moje odciagniete laktatorem lub z kolektora jak najwięcej ( większe dawki dzienne niż mm) oraz pierś , no ale tu nie wiadomo ile zjada. Załapała butlę dr browns, chociaż na początku nie chciała. Dzięki za polecenie :) pierś już lepiej łapie, tak mi się wydaje i raczej coś z niej je :) we wtorek mam jeszcze poradę cdl. Czy jak je z jednej , a leci do kolektora z drugiej nawet czasem 20-30ml to oznacza, że z tej jednej ssie efektywnie?
    Problemy z karmieniem to jedno, a drugie to problemy z brzuszkiem :( Maja zaczęła strasznie się prężyć, podwijać nóżki, spinać, krzyczeć, jest purpurowa. Ataki trwają do kilku minut. Wybudzaja ją ze snu :( W czasie ataku słychać jak idą bączki. Ewidentnie ją to boli. Potrafi się to utrzymywać cały dzień, w nocy w miarę spokój. Byliśmy dzisiaj u gastroenterologa. Prawdopodobnie dyschezja niemowlęca. Jeśli to poniedziałku dalej na tym bebilonie comfort nie zrobi kupki to u mnie wprowadzamy dietę eliminacyjna (bmk,pomidor, jaja) na 2 tyg, później prowokacja. W celu sprawdzenia alergii. Dalej podając jakieś inne mm. Jeśli natomiast zrobi kupkę do poniedziałku to i tak muszę przez min miesiąc pozostać na mm, podawac chociaz raz dziennie. Więc tak czy siak z mm szybko nie zejdę, tak jak chciałam:( musimy jeszcze zrobić usg brzuszka że sprawdzeniem zalegania mas kołowych i średnicy esicy i odbytnicy. Dajemy dicoflor i esputicon.
    Trochę mamy chaos, póki co, w tym karmieniu. Musimy sprawdzać wagę i ewentualnie modyfikowac ilości. Myslalam, ze jak bedzie ladnie przybierać na tym co teraz od pon jadla, to juz będziemy mogli schodzić z mm, a jednak nie :( mam nadzieję , że alergia nie wyjdzie. Teraz karmimy co 3-4godz, tylko zazwyczaj po karmieniu ona jest aktywna, nie zasypia od razu, później zasypia , spi z godzinę czy 1.5 i trzeba ją budzić na kolejne karmienie. A nie da się jej dobudzic dobrze i zazwyczaj je na śpiocha. Wtedy słabo chwyta pierś i słabo je i takie błędne koło :( chciałabym, aby jadła na żądanie, ale póki się te karmienia dobrze nie ułożą I nie będziemy wiedzieć, że dobrze przybiera, to chyba tak to musi wyglądać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 13:10

12.08.2020 - ⏸ (15dpo, 2gi cykl stymulowany clo, 3ci cykl po drożności, 15cs)
    27.04.2021 - nasz cud 🥰 3700g, 57 cm, 41tc
    19cd062133.png

31.03.2022 - ⏸️
    Będzie dzidziuś 👣👶
    2534e96399.png
  • Clover Autorytet

Wysłany: 13 maja 2021, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam pierogi na obiad, bo mamy tak napięty grafik dzisiaj że masakra. Na 9 miałam dentystę, a że Olek budził się dzisiaj w nocy co 1,5-2 h, to rano trochę mi się przysnęło i ledwo zdążyłam, na moje szczęście pan doktor się trochę spóźnił 😅 Później na 11.30 byliśmy z Olkiem u ortopedy na usg bioderek - na szczęście wszystko super 😊 Na 16.00 znowu jadę do dentysty, bo wstawia mi koronę ceramiczną na ząb który miałam leczony kanałowo. Drogi interes, ale trudno, tyle już wydałam na jego leczenie że nie chcę, żeby się wyłamał.

Pokłóciłam się wczoraj z mamą, bo jakiś czas temu powiedziałam jej, kogo planujemy poprosić o zostanie chrzestnymi Olka i oczywiście musiała rozgadać w rodzinie, więc kiedy zadzwoniłam do kuzynki żeby ją o to poprosić (jest za granicą, więc nie mogę osobiście) to okazało się, że ona już wie... 🙄 Może to nic takiego, no ale kiedy mówiłam o tym mamie to jeszcze nie byliśmy do końca pewni i jeśli zdecydowalibyśmy się jednak na kogoś innego to wyszłoby bardzo niezręcznie. Moja mama ma strasznie długi język, muszę się w końcu nauczyć zeby nic jej nie mówić, bo zaraz papla na prawo i lewo. To nie jest pierwsza taka sytuacja. Strasznie ją opieprzyłam i teraz się jeszcze obraziła, bo oczywiście twierdzi, że nie zrobiła nic złego, a ja przesadzam.

06.02.2021 👶💙

age.png
‹‹ 3567 3568 3569 3570 3571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ