Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejuszku chwile mnie nie bylo a tyle sie dzialo. Oluś uwielbiam!!! Te oksy sa boskie, kazdy zawsze reaguje usmiechem jak Leo je ma xD i Laila ja tez placilam ponad 100 wiec dojechala nas cebulska karma 🤣😂
Forumowe twinsy szykowne i cudne jak zawsze!
Haris mega przystojniaczek 😍
Co do podkladow ja dalej uzywam 😄Lalia, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Babka z olx chyba zaskoczona ruchem w interesie, bo tez do niej napisałam 😂😎
Edit może to uratuje nasze spacery... już chwytam się wszystkiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 18:58
Nowastaraczka, Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Karenira, u nas identycznie jak u Lalii - też uzywaliśmy podkładów i na początku szło po kilka dziennie, bo Olek często sikał podczas zmiany pampersa, albo jak mu wycierałam pupę po kupie to jeszcze sobie "dorabiał" i wszystko było w kupce. Teraz już nie robi takich akcji, podczas przewijania siusia sporadycznie, a kiedy przebieram kupkę to zawsze jest już gotowa, więc zużycie podkładów znacznie spadło 😁 Ale na początku fakt, był dramat. On mi, potrafił zrobić kupę podczas kąpieli albo tuż po, kiedy wycierałam go ręcznikiem 🤣
Lalia, Karenira lubią tę wiadomość
-
Oj tak u nas na początku podkłady tez szły na potęgę, używamy właśnie tych z Allegro 😊 Ja teraz mam patent, że jak przebieram pampersa to na siusiaka kładę chusteczkę i koniec z sikaniem na matkę! 😂
U nas parasolka w wózku to już obowiązek, inaczej nie ma szans na spacer 😅 okulary dzisiaj do nas przyszły, kupione za 100 zł wiec tez przepłaciliśmy 😅
Ja dziś w końcu byłam na paznokciach a jutro idę pierwszy raz w życiu zrobić rzęsy bo jakoś nigdy nie robiłam, zobaczę czy będę zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 19:37
Lalia, SzalonaOna, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Mój wariat mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 14:35
Lalia, Inga28, Sylwucha, kic83, Zulugula, dmg111, kiniusia270, KarolinaMaria, kar_oliv, Martt95, SzalonaOna, Enigvaa, Nowastaraczka, Clover, Ladyo, Jednorożec89, Wik89, Suszarka, emdar, Inaa89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Martusia pędziwiatr! Brawo 😍💙 niby 3 miesiące różnicy między naszymi dziećmi a to taka przepaść jeżeli chodzi o umiejętności! Ten pierwszy rok życia dziecka to taka szybka nauka wszystkiego, że sama niekiedy jestem w szoku 😂
Ounai, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, chyba wywołam i powieszę na ścianie 🤩🤩🤩 ale gwiazdy ❤️❤️❤️ i jeszcze Atenka 💜
Karenira, u nas przez miesiąc, dwa te podkłady szły w takich ilościach że dramat 😂 jak miałam te 90x50 to przecinałam na pół 😅 teraz nadal używamy, ale już się tak nie brudzą i najczęściej wystarcza jeden na kilka dni 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 19:56
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai, jestem w szoku! Martusia pędzi jak burza 😍 Cudowna jest! ❤
Ounai lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Ounai, jestem w szoku! Martusia pędzi jak burza 😍 Cudowna jest! ❤
Na tych zdjęciach wyglądają niczym aniołki 😇😇
Sylwucha lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyInga28 wrote:Oj tak u nas na początku podkłady tez szły na potęgę, używamy właśnie tych z Allegro 😊 Ja teraz mam patent, że jak przebieram pampersa to na siusiaka kładę chusteczkę i koniec z sikaniem na matkę! 😂
U nas parasolka w wózku to już obowiązek, inaczej nie ma szans na spacer 😅 okulary dzisiaj do nas przyszły, kupione za 100 zł wiec tez przepłaciliśmy 😅
Ja dziś w końcu byłam na paznokciach a jutro idę pierwszy raz w życiu zrobić rzęsy bo jakoś nigdy nie robiłam, zobaczę czy będę zadowolonaInga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Edit: żeby nie było, włosy nie są brudne, tylko nasmarowane żelem na ciemieniuchę 😈
Siema! Nadrobiłam cały dzieńu mnie intensywnie, jak zwykle 😂
Sylwucha - bliźniaczki jak zwykle piękne ❤️ nie mogę uwierzyć, że są już takie duże!!!
Lalia - Olo przystojniak na dzielni 😍
Ogólnie od rana u babci, lekarze... Wróciliśmy do domu po 17. Szybkie zakupy z mężem i kąpanie dzieci.
Kornelia u pediatry dostała maść ze sterydem - Pimafucort czy coś w tym stylu, na te miejsca zaognione. Na całe ciało przepisała maść robiona w aptece. I za 2 tyg zobaczymy, czy będzie poprawa.
Filip u dentysty - dzielny! Zrobiłam mu 2 ząbki z kolorowymi plombami więc szał 😂 biedny miał znieczulenie, ale dzielnie się trzymał. Matka trochę gorzej jak przy kasie usłyszała 340 zł 😂
Matylda grzeczna, jak zwykle. Wpierdzieliła dziś słoik "dynia z kurczakiem i ryżem". Zachwycona oczywiście i brudna jak na załączonym obrazku 😂
Przyszły do mnie zakupy z Sinsaya. Pokupowalam dzieciom po piżamie i chyba z 12 pajaców dla Matyldy, bo na 74 nie miałam. Także lecimy z tematem 💪
Na zakupy poszłam z mężem iiii kupił mi rolki! Są mega fajne, w przystępnej cenie! Ale... Jak się nie zabije to będzie jakiś cud... 😂 Trzymajcie kciuki, może jutro uda mi się trochę w nich poćwiczyć 😂
Poza tym kupiłam Owoce na targu, pyszne pomidory "bawole serce"...
Korbela, Filip i ja mamy katar, więc słabo trochę. Ale się pomału kurujemy. Matylda jak zwykle nic.
Jutro też mam wolne w pracy, ale za to pędzę rano zostawić dzieci znów u babci bo mąż w pracy, a ja lecę na pobranie krwi dla endo i na usg piersi. A później wracam do domku i sobie ogarnę mieszkanie i obiadek.
Zmykam dalej wieszać pranie i ogarniać dzieciaczki do spania.
Miłego wieczoru ❤️
P. S. My nie mamy okularków 🤦♀️ ale może zainwestuje 🤔 choć teraz najbliższy zakup to krzesełko do karmienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2021, 22:06
kiniusia270, Nowastaraczka, Jednorożec89, Wik89, dmg111, Clover, Inaa89, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
-
A my jeszcze cielismy te podklady na przewijak na pol. Kupowalismy jakies w aptece, chyba seni wlasnie 🤔 ta dupka taka malutka ze te pol wystarczylo. Teraz juz nie uzywamy, tylko 60x60 na wyjscia zeby przebrac u kogos i nic sie nie zdarzylo itp. W domu mamy flanelowe pieluchy na przewijaku, jak sie zabrudzi czy cos to po prostu wymieniam. Ale to juz rzadko sie zdarza
Lalia moj zieciu to slodziak w tych oksach 😍Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Ja podkładów w ogóle nie używam nawet mam jeszcze kilka ze szpitala ja mam metodę że pieluszke pod pupą skladam na pół wycieram i potem podmienia z czysta więc jak w czasie przewijania mu się zdarzy dorobić to do zyżytej pieluchy:)
-
Matylda jest przesłodka i taka już duża. Niedawno taka kruszyneczka z niej była !!
Marta wymiata, idzie jak burza! Gratulacje dla Martusi!
Okularki Olka są zajebiaszcze! Laila, wybraliście kolor czarny? Mam dylemat króre wziąćteż już pisałam do babki na olx
Koberki jak zwykle wygrywają wszystko! Sylwia, jak się czujesz, jak forma? Biegasz?
Kicku, dziękuje za odpowiedź w sprawie okularów, dopytam jeszcze w kadrach ale raczej muszę je sama zapłacić. Co do.mojej aktywności to w ostatnich 2 tyg jest kiepska, dopadł mnie brak siły i motywacji, dziś miałam poćwiczyć a właśnie kładę się spać, postaram się jutro nadrobić.
Ounai, zapisałam się do innej fizjo ponieważ mam czasami dziwne uczucie w pochwie, szczególnie jak idę się kąpać, jakby mi się woda wlewałatakże niech tam zajrzy kto inny (babka ma suuuper opinie) i oceni.
Lalia, SzalonaOna, Ounai, Sylwucha lubią tę wiadomość