Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia przepiękny ten komplecik! Oluś będzie się prezentował czadersko! Na kiedy planujecie chrzest? Ounai trzymam kciuki za dom, mam nadzieje ze to będzie właśnie TEN! Nadzieja jesteś w ciazy 😍 gratuluje!
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai, ten strój na żywo wygląda dużo lepiej tylko ja nie umiem zrobić ładnego zdjęcia 🤣
Ladyo, mamy zarezerwowany lokal na 6 czerwca 👍Ounai lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka, świat to globalna wioska 😂 jak coś nie będzie grało to powołam się na Ciebie.
Nadzieja, gratuluję! Ale nie ukrywam, że lekko mnie to zmroziłoodchowasz za jednym razem, najważniejsze, żeby było zdrowe
Irysko, tak, sporo chrztów teraz po odmrożeniu branży.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Ounai wrote:Enigva, jak tam mała zniosła zabieg?
Sam zabieg ja obszedLl, pod koniec troche postekala, bo za dlugo znieruchomiona. Zaciekawiona przygladala sie Paniom, podziwiala lampe dentystyczna. Teraz (2h po zabiegu) troche poplakala, ale nie wiem czy to przez podciecie, czy po prostu maruda bo 3x ja dzisiaj obudzilam. Najpierw rano zeby ja ubrac, potem jak dojechalysmy i jak wrocilysmy 🙈 teraz spi przy cycu, dalam jej paracetamol.
Widac roznice po przystawieniu, zasysa o wiele delikatniej, a i sama chyba jest zdziwiona bo jak nie spala to ciagle wystawiala jezyk i chowala.
Mam nadzieje ze reszta dnia bedzie spokojna.Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Fragaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyOunai wrote:Teoretycznie tak, ale skoro i tak siedzę to dla bezpieczeństwa wolę już się ukłuć jeden raz więcej. Zwłaszcza że i tak robię krzywa insulinowa.
Doczytalam że mój cukier oznacza stan przedcukrzycowy. Więc raczej z diety szybko nie zejdę. Czuć, że jestem godzinę po pobraniu bo najchętniej poszłabym spać 😂 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Zuku, pewnie już wiesz ale przez booking nie da się zapłacić bonem.
Ja dzwoniłam właśnie do miejsca do którego chcemy jechać i zarezerowałam bezpośrednio u nich wpłacając tylko zadatek 150 zł a reszta wraz z bonem na miejscu.
Jedzieny do Dąbek 2-7 czerwca! Już nie mogę się doczekać, nigdy tak nie cieszyłam się na wyjazd nad Polskie morze ale po roku bez wyjazdów jarałam się niesamowicie
Mam jeszcze kilkanaście tygodni żeby schudnąć 😂 -
nick nieaktualnyOjejku! Gratuluję! Mój test z Matyldą wyglądał identycznie ❤️
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Mi od tamtej soboty nie spadło z wagi nic. Ani gram. Ale ten tydzień na początku zawaliłam, więc dam sobie jeszcze jeden. Jeśli mi waga nie spadnie to chyba szukam dietetyka jakiegoś bo już nie mam pomysłu.
-
Enigvaa wrote:Sam zabieg ja obszedLl, pod koniec troche postekala, bo za dlugo znieruchomiona. Zaciekawiona przygladala sie Paniom, podziwiala lampe dentystyczna. Teraz (2h po zabiegu) troche poplakala, ale nie wiem czy to przez podciecie, czy po prostu maruda bo 3x ja dzisiaj obudzilam. Najpierw rano zeby ja ubrac, potem jak dojechalysmy i jak wrocilysmy 🙈 teraz spi przy cycu, dalam jej paracetamol.
Widac roznice po przystawieniu, zasysa o wiele delikatniej, a i sama chyba jest zdziwiona bo jak nie spala to ciagle wystawiala jezyk i chowala.
Mam nadzieje ze reszta dnia bedzie spokojna.
To super ze Mała dobrze zniosła 💪. Czym podcinaliscie?O ❤️
Z ❤️ -
Widzieliśmy bliźniaka, działkę i jedziemy ten dom oglądać. I póki co działka wygrywa i jesteśmy w stanie kupić ja od ręki
Lalia, SzalonaOna, Nowastaraczka, Karenira, Clover, kic83, Suszarka, Fragaria, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:To super ze Mała dobrze zniosła 💪. Czym podcinaliscie?
Nozyczkami takimi malutkimi podcinala. I mowila ze ma dosc mocno przyrosniete i bardzo mozliwe ze w wieku 8-9lat jesli bedzie seplenila bedzie potrzebna plastyka wedzidelka, poprzesuwac miesnie zeby je wydobyc.🔸28 lat
Właśnie zliczylam ile wypija Asia w ciągu doby, chyba mam małego glodomorka bo w tej chwili pije kolo 600ml (nie licząc piersi, chociaż na piersi narazie bez zmian lubi się przytulić, possać ale mleczka z piersi nie ubywa) Wczoraj to hit... przed kapiela dałam jej pierś. Nawet ładnie pila, odbiło się ślicznie myśle sobie no najedzona. Ale po kąpieli zribilam jeszcze jej mleczko (swoje odciągnięte) bo wkładała mocno rączki a na smoczek się denerwowała. No i wypiła cale 90ml. Więc ta piersi przed kąpielą to nie wiem czy aby powietrze łykała czy co bo naprawdę solidnie odbijała jakby z najedzenia 😳
Mam nadzieje ze jej nie przekarmiam, ale nic mi nie ulewa i sama się domaga mleczka. Już nawet nie muszę wybudzić pije co około 3h czasem ma dłuższą przerwę ale wtedy jak się obudzi to jest wrzask "gdzie moje mleko"
Edit. Wróciłam do tego posta, teraz widzę że mleczko dodatkowe miałaś na myśli. Naprawdę zglupiałam bo wcześniej dobrze nie doczytałam 🤦🏽♀️🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2021, 12:46
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021