Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam CC, i np. wydawać by się mogło że obniżenie narządu rodnego mnie nie będzie dotyczyć a jednak się go dorobiłam 🤷 ją każdemu będę polecać wizytę u fizjo, najlepiej wydana stówa od daaaawna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 23:24
Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, super że o tym piszesz!
Właśnie wiele kobiet myśli, że skoro dziecko nie przeszło przez kanał rodny ze względu na CC, to w takim razie obniżenie narządu, nietrzymanie moczu czy oslabuenie mięśni dna miednicy ich nie dotyczy, a prawda jest taka że już sama ciąża wywołuje mnóstwo zmian w ciele: zmiana postawy, dodatkowej kilogramy, rozluźnienie więzadeł, zmiana proporcji ciała itd i to wszystko może mieć takie skutki że jednak fizjo bardzo pomoże 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2021, 06:40
-
🤔 No to mnie zmobilizowalyscie, ja też się zapisze. Trochę czasu od porodu minęło, przespałam temat bo wydawało mi się że po Adasku czuje się rewelacyjnie i nie potrzeba. Ale macie rację, warto sprawdzić.
Kolejny Wasz pozytywny wpływ na dbanie o siebie 💕
Dzisiaj będę szczepić się Moderną 😉Ounai, Lalia, Ladyo, kar_oliv, Inaa89, KarolinaMaria, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Ounai wrote:Fra kciuki żebyś lekko przeszła!
Ja już wypiłam ulepek czekam teraz na pobranie po 1h i po 2h. Niestety w glukometrze przekroczenie
Myślałam, że po ciąży się robi normalną krzywą, czyli tylko po 2 h..12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai, mi się często zdarzało że glukometr pokazywał coś zupełnie innego niż badanie krwi, więc trzymam kciuki za dobre wyniki ✊
Fra, moim zdaniem naprawdę warto 💪 kciuki za dobre samopoczucie po szczepieniu ✊
Ja zaraz lecę do kancelarii parafialnej ogarnąć ten chrzest 😅 jak wrócę to musimy wysprzątać mieszkanie, zrobić pranie i ugotować obiad 😵 a po obiedzie jedziemy do moich rodziców na wieś i jakieś grillowanie jest w planie 🤩Ounai, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
zapowiada się dziś piękna pogoda, mam nadzieje ze tak zostanie
Ounai mam nadzieje ze krzywa wyjdzie super! Lalia powodzenia z załatwianiem chrzcin! Fra mam nadzieje ze będziesz się czuła dobrze po szczepieniu!
Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Miłej soboty dziewczyny!!! 🍻🍰🍼🍦
My zaraz ruszamy do paczkomatu, może uda się namowić Matyldę na wjazd do parku.
Wczoraj byłyśmy u neurologopedy, wędzidełko jednak do podcięcia 😐 W poniedziałek będę dzwonić i umawiać termin.Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Iryska wrote:Trzymam kciuki za dobre wyniki krzywej!
Myślałam, że po ciąży się robi normalną krzywą, czyli tylko po 2 h..
Doczytalam że mój cukier oznacza stan przedcukrzycowy. Więc raczej z diety szybko nie zejdę. Czuć, że jestem godzinę po pobraniu bo najchętniej poszłabym spać 😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Enigva, dużo mocy dla Malwinki!✊
Karolina, polubiłam za wjazd do parku 😘 w paczkomacie odbieracie okulary?😎
Ja nie załatwiłam NIC, bo ze względu na spowiedź przed I Komunia kancelaria zamknięta 🥴 -
Ounai wrote:Teoretycznie tak, ale skoro i tak siedzę to dla bezpieczeństwa wolę już się ukłuć jeden raz więcej. Zwłaszcza że i tak robię krzywa insulinowa.
Doczytalam że mój cukier oznacza stan przedcukrzycowy. Więc raczej z diety szybko nie zejdę. Czuć, że jestem godzinę po pobraniu bo najchętniej poszłabym spać 😂12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Tak Lalia 😎, wczoraj nie było kiedy
Ja też muszę iść do księdza, ale nie mam jeszcze zaświadczeń od chrzestnych... wczoraj w końcu zamówiłam świeczkę i szatkę.
https://allegro.pl/oferta/szatka-do-chrztu-swieca-imie-data-haft-8132485243
Z grubszych tematów to już wszystko.Lalia, Clover, Ounai lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Zuku, pewnie już wiesz ale przez booking nie da się zapłacić bonem.
Ja dzwoniłam właśnie do miejsca do którego chcemy jechać i zarezerowałam bezpośrednio u nich wpłacając tylko zadatek 150 zł a reszta wraz z bonem na miejscu.
Jedzieny do Dąbek 2-7 czerwca! Już nie mogę się doczekać, nigdy tak nie cieszyłam się na wyjazd nad Polskie morze ale po roku bez wyjazdów jarałam się niesamowicieLalia, Zulugula, Ladyo, SzalonaOna, kiniusia270, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Karolina, też nie mam zaświadczeń ale ksiądz mówił że to można donieść 😅 cudne wybrałaś te rzeczy na chrzest 😍
Ja dla Olka mam już wszystko na szczęście 🥴
Anetka my jedziemy na 3dni w Bieszczady nad Jezioro Solińskie za dwa tygodnie 🤩 nie mogę się doczekać 😁Zulugula, Anet.kaa, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Zulu, ja byłam na Mazurach w liceum i tam jest przepięknie 🤩🤩🤩🤩 podeślij mi namiary na priv, może kiedyś wykorzystam 😁
Zulugula lubi tę wiadomość