Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku Matylda to prawdziwa gwiazda 🤩❤️
Anetko super wieści 😊
My dzisiaj mamy dzień kuriera, przyszła wkładka bambusowa do fotelika i okularki. Dzięki Lalia za polecenie Qbana Mamy 😘
Stasiu zadowolony z zakupu jeszcze nie wpadł na to żeby je ściągać 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2021, 22:35
Clover, Enigvaa, Zulugula, SzalonaOna, KarolinaMaria, Inaa89, Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Fragaria, Martt95, Nikaa92, dmg111, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Dokladnie 4 miesiace temu o 14.09 powitalismy tego malego gnoma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2021, 08:19
Zulugula, SzalonaOna, kiniusia270, KarolinaMaria, Inaa89, Ladyo, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, kar_oliv, Ounai, Fragaria, Martt95, Nikaa92, Clover, dmg111, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Bardzo dużo płacicie za pazurki. Ja przed ciaza za żele płaciłam 70zl. Potem kupiłam sobie lampę i sama chciałam ale uznałam że nie nadaje się do tego wg 😅 więc teraz robię sobie sama tylko stopki a na pazurki u rąk będę się umawiała do kogoś. Znalazłam dziewczynę która robi żele za 60zl bardzo ładnie. Także pójdę zobaczę jak jej wyjdzie.
Ceny wahają się u nas od 100-150 zł -
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Bardzo dużo płacicie za pazurki. Ja przed ciaza za żele płaciłam 70zl. Potem kupiłam sobie lampę i sama chciałam ale uznałam że nie nadaje się do tego wg 😅 więc teraz robię sobie sama tylko stopki a na pazurki u rąk będę się umawiała do kogoś. Znalazłam dziewczynę która robi żele za 60zl bardzo ładnie. Także pójdę zobaczę jak jej wyjdzie.
Zapłaciłam 75zl i naprawdę, dziewczyna bardzo się starała. Na razie zostanę u niej jak coś mi nie będzie pasować to najwyżej zmienię.SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
KarolinaMaria wrote:Enigvaa, Ty masz chyba w mleku coś na porost włosów 🤪 Malwi jest piękna!
To te miesiace zgagi co sie zaczely prawie rowno z testem 🤣Lalia, Nowastaraczka, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Karolina, moja teściowa chciała żebyśmy zaprosili jej młodszego brata (jego córka jest chrześnica mojego męża) oraz brata teścia z dziećmi. I co prawda z ich strony to byłoby 7 osób, ale gdybym tak samo zaprosiła ze strony moich rodziców to na chrzcinach mielibyśmy 34 osoby 🥴 i to nie chodzi o to że nas nie stać, ale co jeśli zrobią że w lokalu zamiast 50 osób może być 25?? Do kogo zadzwonię żeby nie przyjeżdżali?? A zresztą rodzeństwo dziadków i ich dzieci to dla Olka już dalsza rodzina 🤨kiniusia270, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Ja za żel płaciłam 90 ale to było z dwa lata temu. Robiłam u instruktorki SPN. Pieknie robiła i trzymała higienę na najwyższym poziomie, wszystkie narzędzia wysterilizowane w pakietach z autoklawu, jednorazowe pilniki itd. Zrezygnowałam bo szkoda mi było kasy 😅 robię samaIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia, Ty się w ogóle nie przejmuj. Jeszcze nie raz będzie Ci planować. Teściowa już swoje dziecko chrzciła i mogła wtedy zapraszać kogo chciała. Babcia jest od rozpieszczania wnuka i od niczego więcej
Trochę za krótkie te pazury zrobiłam. Ale mówi dziewczyna, że musiała wszystko zedrzeć bo były na całej długości zapowietrzone. A ta moja poprzednia czekała aż same odrosnąwięc jeszcze pewnie 2 miesiące by mi tak odchodziły. Zobaczymy teraz. Na razie wzięłam różowy cat eye, a następnym razem poszaleję ze zdobieniami.
Marta ma coś z tym pęcherzem. Na kilka dni ma furagine, 2x dziennie pół tabletki. I potem powtórzyć mocz.Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, ale słodziaki te okularki są świetne, Staś wygląda w nich przesłodko, ale on zawsze jest słodki. Jestem jego ogromna fanka.
Matylda to chudzinka straszna. Ale śliczniutka jest.
A Malwi - co tu dużo gadać, te włoski są nieziemskie!kiniusia270, SzalonaOna, Enigvaa lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Moja tesciowa przedwczoraj pytala meza kogo wybiera na chrzestnego a on ze kuzyna a ta czemu nie bierze swojego brata i ze mu przykro bedzue ( z kuzynem utrzymujemy kontakt a brat ma wyjebke z grubsza) potem mojego starego tknelo i napisał jej ze jeszcze przemysli a ta odp "jak chcesz juz sie nie wtracam "
No lol, juz sie wtraciłas bez sensu🤦♀️ -
Matylda 💕 urocza i pogoda jak zawsze.
Staś wygląda w oksach jak milion dolarów 👏
A Malwi zazdroszczę takiej bujnej fryzurki! Śliczna dziewczynka 🤩SzalonaOna, kiniusia270, Enigvaa lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Stasiek sztosik w okularkach
Matylda w pandzi słodka
Engiva no cudny ten "gnomik"!
Inga pokaż się w nowym wydaniu
ogarniacie może co z bonem turystycznym jeśli chce zarezerwować hotel przez booking z ofertą , gdzie płacę z góry za nocleg??? kto mi potem i gdzie odda te PIŃCET złotych? -
nick nieaktualnyInga28 wrote:Kurde dziewczyny co może być powodem, że dziecko mało sika? Zmieniałam teraz przed jedzeniem pieluszkę i po 4h mało co nasikane a zawsze po takim czasie była pełna
zestresowałam się trochę...