Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo wrote:Ounai ja miałam takie wyniki krzywej cukrowej przed ciąża, na czczo miałam 103. Umówiłam się do takiej super diabetolog-endokrynolog na teleporade. Nazywa się Ewa Kaszuba Wojtachnio, na znanym lekarzu można się umówić online i normalnie na kamerce albo przez telefon się ma wizytę. Babka z Warszawy, dużo dziewczyn na forum ja polecało, super ogarnięta i kompetentna. Dostałam wtedy metformine tj. glucophage XR. Chyba pomogło bo zaraz po 3 miesiącach zaszłam w ciąże, a wcześniej był z tym problem
Może spróbuj do niej? Warto skonsultować się z jakimś dobrym lekarzem
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai 180 zł
ale naprawdę byłam zadowolona, telewizyta nie trwała krótko, dokładnie mnie o wszyatko wypytała, sprawdzała wyniki badań, tłumaczyła itp. Bardzo dobrze wydane pieniądze. Na znanylekarz masz jej profil i tam sobie umawiasz wizytę online.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 09:54
Ounai lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martt my do tej pory mieliśmy tego typu matę i sprawdzała się fajnie. Teraz Adasiowi już za mało na niej miejsca bo zaczął się trochę przemieszczać i wymieniłam na dużą piankowa mate. Uważam że oba rozwiązania są fajne i przydają się 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 10:01
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Martt, też mamy tę drugą. Jest bardzo fajna. Ma ciekawe zabawki (np. jeżyk gra po uderzeniu, lisek ma szeleszczący ogonek). Jak idziemy na spacer to przywiązuję którąś do gondoli i sobie dynda. Grażynowatość nie pozwoliła mi jeszcze zamówić osobnej zabawki do wózka 😂
Lalia, Nowastaraczka, Zulugula, Clover, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Dziewczyny, ja dzisiaj rano miałam mini Zanzibar 🤭
Olek często się budził w nocy, rano wstał przed 7, zmieniłam mu pieluchę po nocy i byłam nieprzytomna, więc mąż mówi że weźmie go do salonu, a ja mam jeszcze pospać. Mówię, żeby obudził mnie za pół godziny i poszli. "Za chwilę" się budzę, patrzę na zegarek w tu 9😳 więc wyleciałam z sypialni bo pewnie Olek głodny, a tu cisza w mieszkaniu 😅 patrzę, no nie ma ich i zobaczyłam że nie ma wózka, więc piszę że już wstałam, za chwilę wrócili, z Olkiem nadal śpiącym w gondoli 😁i najlepsze, że się okazało że oni byli na tym spacerze 1,5h i cały spacer Olek przespał 🤩 i wszyscy zadowoleni: Olek wyspany, mama wyspana a tata sobie cardio zrobił 💙Nowastaraczka, Fragaria, Zulugula, Ounai, Clover, kic83, Ladyo, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ❤
Biore kontrastowa 🤭 maz mnie udusi, ostatnio wspomniałam że kupujemy małej na dzień dziecka to nie był zadowolony bo jedna leży po siostrze na strychu i nie widzi potrzeby drugiej 🤣🤣🤣
Ale ja widzę, tamta jest taka "zwykla", zabaweczki bez szału, zresztą... pogubione. No i tamta mata była mega cienka, musiałam dawać koc czy coś jak schodzila na podłogę, później kładłam na piankowa ale i tak obracając się z brzucha na plecy waliła glowa i byl ryk okropny jak koca nie było pod mata 🙈
A czy ta mata jest właśnie taką troszkę grubsza bo właśnie takie sprawia wrażenie 🤔Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Fra, rozumiem Cię, że masz dość. Może zadzwoń do tego lekarza od mojej koleżanki? Ona miała naprawdę ogromne problemy z córeczkami. Starsza miała ranę na ranie, ostre alergie, po zjedzeniu kawałka szynki z laktozą miała wstrząs anafilaktyczny, w karetce musieli ja reanimować a jeszcze roku nie miała. Młodsza też ma azs ale nie aż tak silne.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Fragaria wrote:Ounai😲 a jak córeczka kolezanki teraz sie czuje? Czy alergia z czasem złagodniała? Czy nadal walczą z azs?
Z azs będziesz walczyć już zawsze, a raczej syn będzie walczyć do końca życia bo tego nie da się wyleczyć do końca, ale można doprowadzić skórę do zdrowego stanu i starać się go utrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 13:17
Fragaria, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Martt95 wrote:
Martt
my mamy Canpol Wesoła farma, będę sprzedawała gdybyś chciałaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Martt, ona nie jest za gruba. Mam ją położoną na matę piankową. Była parę razy prana i nic się z nią dzieje. Nawet zabawki prałam (z jeżyka można wyciągnać mechanizm grający co jest dużym plusem) i też nic się im nie stało.
Martt95 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Fragaria, bardzo mi przykro, że ze skórą Adasia jest aż tak źle. Mam kuzyna który ma ciężką postać azs, do tego jeszcze astmatyk. Straszne to jest 😔 Trzymam kciuki za to, żeby udało się szybko wprowadzić odpowiednie leczenie i pomóc Adasiowi, a Tobie życzę dużo siły.
Fragaria lubi tę wiadomość