Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj po kilku ciężkich nocach też się w końcu wyspałam. Olek obudził się na jedzenie po 1.00 i o 5.00, później budził się już co godzinę i myślałam że o 8.00 już pójdziemy do salonu, a Oluś zjadł, pobawiliśmy się trochę i zasnął, obudził się dopiero po 11.00 😮 Obiad mamy z wczoraj i stwierdziłam, że nic nie będę robić, więc położyłam się z nim 😁 Mąż w pracy, niedługo wróci, zjemy i jedziemy do moich rodziców. Może wózek weźmiemy, bo trochę się przejaśniło u nas i jest szansa na jakiś spacer.
Dziś rano wlazłam na wagę i pokazała 78,5kg, czyli o 0,6 kg mniej niż tydzień temu. Chyba to raportowanie przynosi rezultaty, bo wcześniej od miesiąca waga stała w miejscu, a nawet zaczęła rosnąć. Znalazłam sobie zajęcie na wieczory, żeby zająć ręce - zaczęłam robić na drutach sweterek dla Olka. Nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, ale ważne, że ręce mam zajęte i nie podjadam 😁 Jeszcze w ciąży zrobiłam kocyk z włóczki bambusowej, a później porzuciłam druty aż do teraz.Jednorożec89, Ladyo, Ounai, Inaa89, Lalia, Karenira, dmg111, kic83, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Dzisiaj po kilku ciężkich nocach też się w końcu wyspałam. Olek obudził się na jedzenie po 1.00 i o 5.00, później budził się już co godzinę i myślałam że o 8.00 już pójdziemy do salonu, a Oluś zjadł, pobawiliśmy się trochę i zasnął, obudził się dopiero po 11.00 😮 Obiad mamy z wczoraj i stwierdziłam, że nic nie będę robić, więc położyłam się z nim 😁 Mąż w pracy, niedługo wróci, zjemy i jedziemy do moich rodziców. Może wózek weźmiemy, bo trochę się przejaśniło u nas i jest szansa na jakiś spacer.
Dziś rano wlazłam na wagę i pokazała 78,5kg, czyli o 0,6 kg mniej niż tydzień temu. Chyba to raportowanie przynosi rezultaty, bo wcześniej od miesiąca waga stała w miejscu, a nawet zaczęła rosnąć. Znalazłam sobie zajęcie na wieczory, żeby zająć ręce - zaczęłam robić na drutach sweterek dla Olka. Nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, ale ważne, że ręce mam zajęte i nie podjadam 😁 Jeszcze w ciąży zrobiłam kocyk z włóczki bambusowej, a później porzuciłam druty aż do teraz.
Witam w klubie bo ja żeby wieczorem nie podjadać przy tv szydełkuje. Najpierw miał być nie duży bieżnik dla mojej mamy bo ona ma pokój w takim stylu że pasuje idealnie ale projekt z tygodnia na tydzień ewoluuje i chyba ostatecznie wyjdzie z tego spory obrus oczywiście jak będę mieć czas i zapałClover, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Laski, ale jaja jemy obiad a tam takie ostre, że się normalnie nie da. Mąż zalał sosem czosnkowym i po prostu przełknął, ja zalałam mlekiem i to samo, jedząc wypiłam 1,5l wody. Patrzę w rozpiskę, a tam na dzisiaj kurczak słodko-kwaśny. I doszliśmy oraz co chodzi. Kucharz musiał pomylić przyprawy zamiast sypnac paprykę słodką dodał paprykę ostrą. No masakra. Lubię ostre, ale to było jalapeño w czystej postaci 😂
A w ogóle to zapomnieliśmy ze dzisiaj niedziela i nie poszliśmy z Martą na basen. Jestem zła na siebie jak nie wiem co.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Martt
my mamy Canpol Wesoła farma, będę sprzedawała gdybyś chciała
Już zamówiłam kontrastowa, urzekła mnie aby czekam aż maz skomentuje bo zamawiny z jednego konta na allegro i ma na mnie oko 🧐😄kic83 lubi tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:Już zamówiłam kontrastowa, urzekła mnie aby czekam aż maz skomentuje bo zamawiny z jednego konta na allegro i ma na mnie oko 🧐😄
Na szczęście to była czapka z daszkiem minecraft do której sam mi podał blik 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 15:55
Martt95 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Pzdr dla wszystkich bobasów 😎 (nie cytujcie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 08:35
kiniusia270, Enigvaa, SzalonaOna, Ladyo, dmg111, Fragaria, Ounai, kic83, Nowastaraczka, Karenira, Clover, Sylwucha, Lalia, Zulugula, Inaa89, Martt95, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Hej Dziewczyny!
Przetrwaliśmy 😊 Kobry są już po drugiej stronie mocy.
W kościele mieliśmy panią fotograf, a w domu już we własnym zakresie 😉
Nie cytujcie, please 😘
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 12:28
kiniusia270, SzalonaOna, KarolinaMaria, Ladyo, Fragaria, dmg111, Martt95, Ounai, Nowastaraczka, Karenira, kic83, Clover, Lalia, Zulugula, Inaa89, Suszarka, Ania81, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Woow Synowa jaka zadowolona ❤️
Sylwia dziewczynki wyglądają jak Aniołki w tych sukienkach 😍😍 Ty też oczywiście pięknie wyglądasz 😊KarolinaMaria, Sylwucha, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnySylwia pięknie wyglądaliście! ❤️
Ale Kobry... One są tak inne... Szok! Przyznaj się, jedna urodzona, druga adptopwana 😂 żartuję oczywiściepiękne małe aniołki!
My w piątek idziemy do księdza zapytać o chrzest, ale już czuję, że będzie wesoło...Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie
my dopiero wróciliśmy do domu po intensywnym dniu, babcia mojego męża zamówiła za mnie msze, tzn za „szczęśliwe rozwiązanie Aleksandry”, (zawsze mnie śmieszy słowo rozwiązanie, Was tez?
), potem był obiadek u teściowej, moja mama tez była, wiec bardzo rodzinnie, a potem jeszcze rodzinny spacer
teraz mój mąż poszedł na piwo z ludźmi z pracy, jeszcze mu na szybko prezent szykowałam bo się okazało ze koleżanka z pracy ma urodziny. Całe szczęście ze pracuje w dużej firmie kosmetycznej i mam zawsze mnóstwo kosmetyków
Karolina czaderska Matyldzia, cudne te okularki. Aż się sama zastanowiłam czy nie zamówić, jak myślicie od jakiego wieku malucha się przydadzą? Od pierwszego/drugiego miesiąca czy później? Sylwia śliczne Koberki i śliczni Wy! Zawsze się zastanawiam która to która? Motylku a czemu maja być problemy z chrztem?
Sylwucha, KarolinaMaria, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Sylwia pięknie wyglądaliście! ❤️
Ale Kobry... One są tak inne... Szok! Przyznaj się, jedna urodzona, druga adptopwana 😂 żartuję oczywiściepiękne małe aniołki!
My w piątek idziemy do księdza zapytać o chrzest, ale już czuję, że będzie wesoło...
Tez miałam złe nastawienie ale powiedzieliśmy jak wyglada sytuacja i tylko machnął ręka 😅 aż byłam w szoku, że tak gładko poszło 🤭Lalia, SzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Sylwia
wyglądaliście wszyscy cudnie!
Dziewczynki piękne księżniczki 😘Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny, jesteście kochane 😘 Dziękuję 😘
Motylku, Koberki się nie wymieszały 😉 Oliwcia jest podobna do taty, a Lenka do mnie 😊
Ladyo, blondynka to Lenka, czarnulka Oliwcia 😊Ladyo, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Karolina, Matyldzia to musi mieć szacun na dzielni 😎👊😁
Sylwia, piękna z Was rodzinka 💓💓💓 a Oliwcia i Lenka jak Herubinki, sama słodycz 😍😍Zulugula, KarolinaMaria, kiniusia270, Sylwucha, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:A powiem Wam, że tak się wkręciłam w szczotkowanie, że chyba zamówię jeszcze szczotkę do biustu. Może coś mi podniesie 😂
Tez się wkrecilam mimo że szczotkuje dopiero 4 dni 😄 właśnie biorę się za czytanie cos więcej na ten temat, żeby robić to dobrze, bo juz widzialam, że to się szczotkuje pod kątem do ciała a na początku ja przyciskałam całą tą szczotke💙
💗