Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękna Matyldzia, super wygląda w tych okularkach 😎😘
Sylwucha jesteście przepiękna rodzinka 😍 a dziewczynki takie różne ale obie przesłodkie 😘KarolinaMaria, Sylwucha lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Tez się wkrecilam mimo że szczotkuje dopiero 4 dni 😄 właśnie biorę się za czytanie cos więcej na ten temat, żeby robić to dobrze, bo juz widzialam, że to się szczotkuje pod kątem do ciała a na początku ja przyciskałam całą tą szczotkeBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyLadyo wrote:Cześć Mamusie
my dopiero wróciliśmy do domu po intensywnym dniu, babcia mojego męża zamówiła za mnie msze, tzn za „szczęśliwe rozwiązanie Aleksandry”, (zawsze mnie śmieszy słowo rozwiązanie, Was tez?
), potem był obiadek u teściowej, moja mama tez była, wiec bardzo rodzinnie, a potem jeszcze rodzinny spacer
teraz mój mąż poszedł na piwo z ludźmi z pracy, jeszcze mu na szybko prezent szykowałam bo się okazało ze koleżanka z pracy ma urodziny. Całe szczęście ze pracuje w dużej firmie kosmetycznej i mam zawsze mnóstwo kosmetyków
Karolina czaderska Matyldzia, cudne te okularki. Aż się sama zastanowiłam czy nie zamówić, jak myślicie od jakiego wieku malucha się przydadzą? Od pierwszego/drugiego miesiąca czy później? Sylwia śliczne Koberki i śliczni Wy! Zawsze się zastanawiam która to która? Motylku a czemu maja być problemy z chrztem?
Chyba może być ciężko -
nick nieaktualnyOunai wrote:Ja przyciskam cała szczotkę 🙈 na pewno w kierunku do serca bo kierunek szczotkowania ma być taki jak przepływ limfy. Mój brzuch bardzo mocno się poprawił. Dużo skóry już się wchłonęło. Nie wiem ile zejdzie mi żeby wyglądał jak brzuch Motylka, ale jeśli w rok mi się to uda to będę mega szczęśliwa. Bo nadal mam duży nadmiar skóry. Ale jest teraz mięciutka jak pupcia niemowlaka. Tylko balsam do ciała zamieniłam na masło do ciała a zanim nałożę masło wsmarowuje żel aloesowy ale tylko na brzuch, bo on naprawdę jest w bardzo złym stanie. Resztę ciała szczotkuję jeśli czas na to pozwala.
Ale walczymy dzielnie 💪
Będzie dobrze, dla mnie już te małe cotygodniowe kroczki mnie cieszą... -
Motylku, brak chrztu męża to nie powinien być problem. Jeśli jeden rodzic jest wierzący a drugi nie, to chrztu się udziela na prośbę jednego z nich. Śluby, rozwody, dzieci z poprzednich małżeństw to też nie przeszkoda. Różnie się życie układa. Na ten moment największy problem to chrzestni.
Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
SzalonaOna wrote:Hmmm... Dużo tego 🤦♀️ po pierwsze moj mąż nie ma chrztu, komunii ani bierzmowania. Mamy tylko ślub cywilny. Obydwoje jesteśmy rozwodnikami, w dodatku ja również miałam ślub kościelny. Mamy dzieci z poprzednich małżeństw. No i kolejny problem to chrzestni - w naszej rodzinie samo żyjący bez ślubu, albo tylko po cywilnym a cała rodzina P bez chrtu, komunii i bierzmowania...
Chyba może być ciężko
Motylku, mój wygląda tak tragicznie, że Twój przy nim to ideał. A dzisiaj wyszczotkowalam sobie całe ciało plus zrobiłam pilling brzucha. Takie małe spa. Tak mi się podoba, że już nie wyobrażam sobie dnia bez szczotkowaniaale ja już się szczotkuje 1,5 miesiąca więc to chyba powoli zaczyna być nawyk
SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Karolina
ale świetna Matylda 😚KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyDziewczyny jakie sliczne slodziak.
Karolina Matylda to malenki gangsta, dzielnica na pewno rzadzi👍👍🤩🤩😎😎😎
Sylwucha piekna z was rodzinka, Kobry sa mega 🤩🤩🤩❤️.
Nadzieja Oliwier jest super przystojniak 😍😍😍.
My mega aktywny weekend. Na wszystko czasu mi brak, ale was co chwila podczytywalam. Nadrobie ile moge jutro, a teraz ide spac bo ze zmeczenia nogi mi w tylkek wchodza🤦♀️😂😂😂Sylwucha, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dzień dobry 👍
Olek się zaczął kręcić od 4 a o 5:50 wstał na dobre 😵
więc już zaliczył drzemkę, a ja właśnie ćwiczę 💪 za oknem o dziwo słońce ☀️oby jak najdłużej to wyskoczymy na długi spacer 💙 muszę spalić te weekendowe grzechy 🤭Inaa89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, startuję w nowy tydzień z wagą 73,9 kg co znaczy że nie przytyłam w weekend. A wczoraj zjadłam trochę za dużo wegli (2 bułki na parze i 2 kajzerki za dużo) więc jestem w szoku, że jeszcze się to nie odbiło na wadze. Zobaczymy co ten tydzień przyniesie. Szczepienia dzieciom jednak przełożę na przyszły tydzień bo Marta na furaginie, a Tymek lekko pokasłuje. U nas dziś brzydko. Marta właśnie idzie na drzemkę bo brat ja rano obudził.
Chyba wybraliśmy wakacje. Jeśli będzie się tak dało to weźmiemy darmowe bilety z LOT, wynajmiemy mieszkanie z airbnb i polecimy do Bułgarii. Posiłki ogarniemy w knajpkach.Lalia, SzalonaOna, Inaa89, Ania81, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dzień dobry 😊
U nas super nocka. Tymek zasnal o 21, pierwsza pobudka o 3.30. Następna o 8.30 😁 moje dziecko na szczęście jak śpi to robi to dobrze i kompletnie nic mu nie przeszkadza. Więc jak szykuje chłopców do przedszkola I szkoły to małego wg to nawet nie rusza. Mimo że Ksawciu cicho z rana zdecydowanie nie jest 😁
Na 12.30 jedziemy do fizjo. A na 17 z młodszym do dentysty. Także kolejny dzień zabiegany.
Aa i dziś nasz mały pulpecik kończy 5 miesięcy 😍 kiedy to zleciało? Jeszcze nie dawno był taki malutki, przez miesiąc jeździłam do niego do szpitala. Wylałam tonę lez. A teraz? Leży koło mnie prawie 7kg szczęścia, zdrowy i szczęśliwy chłopiec i uśmiecha się od ucha do ucha 🥰Ounai, Wik89, kiniusia270, kic83, KarolinaMaria, Lalia, SzalonaOna, Ania81, Fragaria, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Dzien dobry!
Inaa, faktycznie - kiedy to zleciało!super!
Ounai, no tak szybko to sie na wadze nie odbije raczej
Nie nadrobie Was teraz, pozostaje mi zyczyc dobrego dnia 😀🌸
U nas dzis tez intensywnie - moja praca plus dermatolog synka, mam nadzieje, ze wyjdziemy jakos z tego ŁZS, bo znowu ma jakies plamki czerwone plus nawracajaca ciemieniuchaII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ounai
👏za poranny trening.
Inna
wszystkiego najlepszego dla już! 5mcnego Tymka 😚Inaa89, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzień dobry wszystkim, my już po śniadanku, Kawaler postanowił dzisiaj pospać od 20-8 z jedną pobudką na mleko ale dzisiaj tata miał dyżur wiec matka spała 😅
Do południa ma być 19 stopni i nie ma padać także niedługo będziemy się zbierać na spacer.
Wszystkiego najlepszego dla Tymka 🥳 Dużo zdrówka i radości na kolejne miesiące!
U Nas dzisiaj zleciało 7 miesięcy ❤️ Jak któraś potrafi to niech zwolni czas 😳
Na wadze 9 kg czystej słodyczy 😂😍
Nie nogę się napatrzeć jak ten Maluch się zmienia 🥰 Aż zrobiłam kolaż 🙈
Buziaki dla wszystkich 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 21:03
Ladyo, Inaa89, KarolinaMaria, Iryska, Sylwucha, kic83, Enigvaa, Lalia, SzalonaOna, Zulugula, Ania81, Martt95, Nowastaraczka, Fragaria, dmg111, Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Cześć Mamusie! J. dziś wrocila do szkoły, o dziwo nie mogła się doczekać, obudziła się o 5.30, o 6 była już gotowa. Taka przerwa! A ja Już nie mogę się doczekać kiedy poznamy nasze maleństwo! Mąż dał się rano namówić na 🐝, może coś pomoże? Kiniusia ale przystojniaczek! Super ten kolaż, w jakim to programie robione? Świetne są takie pamiątki! Ina a jak Twoja gromadka przed powrotem do szkoły? Ounai świetny pomysł na wakacje! Chociaż ja to jednak wole mieć wszystko zaplanowane przez kogoś, zawsze doceniam takich ludzi którzy planują wszytsko sami!
Lalia, Zulugula, Inaa89, Ania81, kiniusia270, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Kiniusia przepiękny synuś 😍
Woow naprawdę rośnie jak na drożdżach 😍 masz rację mógłby ktoś zatrzymać ten czas 😊 świetny kolarz 😘kiniusia270 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Lalia, Słonce kiedys pisalas o krzeselku do karmienia. Możesz podesłać jeszcze raz ten link? Oczywiście gdzieś zapisałam teraz nie wiem gdzie 🤔
Przeglądam rankingi, ale jakoś nie mam zaufania 😉 -
Kiniusia
Wszystkiego najlepszego dla Stasia, ale on się zmienia, a jaki przystojniak!
Buziaki od cioci 😘kiniusia270 lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność