Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaila super spacer😍.
My tak sie nalazilismy wczoraj, a dzis odpoczywamy bo u nas leje za okami, a slonce wychodzi na jakies 5 min pomiedzy jedna I druga ulewa🤦♀️🤦♀️.
Ounai ja tez nie moge w to uwierzyc. Byloby super jakby czas plynal duzo wolniej.
Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Cześć
My po super weekendzie, w sobotę wycieczka z okoliczne górki z Polą w chuście, wczoraj komunia i zakończenie maratonu imprez. Ojjj boli kieszeń po takich 3 tygodniach
Jestem aktualnie u mamy, zrobiłam dziś poranny trening, a wieczorem idę biegać.
Muszę przyznać, że co ćwiczenia siłowe to siłowe, od razu czuje lepiej swoje ciało.
Lalia, polecasz jakies gumy konkretne?
Podczytuje Was często i zawsze któraś zmotywuje mnie do szczotkowania więc szczotkowanie też idzie całkiem regularnie.
Walczę o jako taki wygląd na urlop
Wszyztkie dzieciaczki śliczne i już takie duże i sprawne! Maksiu po mamie wyginnastykowany
Co kupujecie maluszkom na dzień dziecka? Co polecacie dla 6 miesięcznych maluszków?
Szczeniaczek uczniaczek będzie już ok?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Anetka, my mamy z 4fizjo z allegro i naprawdę super 👍 tylko mamy komplet zarówno tych co trzeba wiązać jak i mini band 🙂
Ja po porannym treningu siłowym i tym spacerze w południe, zasnęłam z Olkiem na popołudniowej drzemce 😂 teraz rozłożyłam mu matę, zabawki i chillujemy na balkonie 😎 -
Anet.kaa wrote:Cześć
My po super weekendzie, w sobotę wycieczka z okoliczne górki z Polą w chuście, wczoraj komunia i zakończenie maratonu imprez. Ojjj boli kieszeń po takich 3 tygodniach
Jestem aktualnie u mamy, zrobiłam dziś poranny trening, a wieczorem idę biegać.
Muszę przyznać, że co ćwiczenia siłowe to siłowe, od razu czuje lepiej swoje ciało.
Lalia, polecasz jakies gumy konkretne?
Podczytuje Was często i zawsze któraś zmotywuje mnie do szczotkowania więc szczotkowanie też idzie całkiem regularnie.
Walczę o jako taki wygląd na urlop
Wszyztkie dzieciaczki śliczne i już takie duże i sprawne! Maksiu po mamie wyginnastykowany
Co kupujecie maluszkom na dzień dziecka? Co polecacie dla 6 miesięcznych maluszków?
Szczeniaczek uczniaczek będzie już ok?
Anetka
ja mam takie, jak z nimi trenowałam to byłam zadowolona
https://forceband.pl/p/35/7569/gumy-do-cwiczen-mini-band-zestaw-amp-guma-power-band-czarna-opor-sredni--zestawy-treningowe.htmlLalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anetka my dla naszego półroczniaka kupiliśmy w smyku takie gumowe klocki kwadratowe, klasyczną piramide koleczka i sorter z kubeczkami. Na wszystko jeszcze za wcześnie 😄 ale klocki mu się najbardziej spodobały , gryzie je oczywiście i obraca w rękach, a jak je układam jeden na drugi to je uwielbia burzyc.
Ale i tak nic nie wygra z :
- telefonem
- kapciami
- butelką piwniczanki
Dla tych rzeczy jest w stanie przyczolgac/przykicać się do przodu😄kiniusia270, Lalia, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Anetka, weź nie bluźnij! Popatrz w lustro zanim powiesz jako tako.
Na szczeniaczka za wcześnie. I zastanów się czy na pewno chcesz go kupować, bo mechanizmu nie da się wyjąć do prania. Więc wrzucając do pralki ryzykujesz, że po wyjęciu przestanie działać. U mnie Tymek w ogole się nim nie bawił, a Martą też jakoś bez szału podchodzi.
Ja bym Marcie chciała kupić odkrywczy domek dumel. Tymkowi jeszcze nie wiem co.
Mate do jedzenia kupiłam na Ali. Pochwalę się jak przyjdzie.
Ja mam gumy z martes sport.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Anetka, weź nie bluźnij! Popatrz w lustro zanim powiesz jako tako.
Na szczeniaczka za wcześnie. I zastanów się czy na pewno chcesz go kupować, bo mechanizmu nie da się wyjąć do prania. Więc wrzucając do pralki ryzykujesz, że po wyjęciu przestanie działać. U mnie Tymek w ogole się nim nie bawił, a Martą też jakoś bez szału podchodzi.
Ja bym Marcie chciała kupić odkrywczy domek dumel. Tymkowi jeszcze nie wiem co.
Mate do jedzenia kupiłam na Ali. Pochwalę się jak przyjdzie.
Ja mam gumy z martes sport.
Odkrywczy domek Dumel to strzał w 10!
Mamy i czasem do dziś Wiki go wyjmuje z szafy i się nim bawi!
Też nie polecam Szczeniaczka.
Już bardziej się sprawdzą klocki aktywizujące Fisher Price https://www.empik.com/fp-aktywne-klocki-ze-zwierzatkami-mattel,p1128589914,zabawki-p
Maks się nimi bawi, mamy je po WikiCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja sobie dzisiaj zamówiłam szczotke do masażu zapytam o nią na wizycie w czerwcu i jak będę mieć zielone światło to ją wypróbuję na pewno plus do tego spełniam marzenia mojej mamy i kupiłam jej na dzień marki sześć filiżanek z bolesławca ona jest podobnie jak ja zakochana w tej ceramice ale nigdy się nie zdobyła żeby coś sobie kupić
Ounai, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
Ja zamówiłam w smyku szeleszczącą książeczkę
dziewczyny, które mają już większe dzieci. Co sądzicie o drewnianych zabawkach? Podobają mi się bardzo np. piramidy kółeczka albo sortery z drewna, ale zastanawiam się na ile są praktyczne. Czy nie są za cięzkie? Myślę, że plastik jest praktyczniejszy do mycia i jak dziecko nim rzuci to nic sobie (i otoczeniu) nie zrobi. Z drugiej strony oferta zabawek z drewna jest spora, czyli ktoś to kupuje. Może tylko instamatki do zdjęć pokoików? 😂
Jutro jedziemy do Opola na podcięcie wędzidełka. Strasznie się stresuję. Trzymajcie kciuki!Wik89 lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Karolina kciuki za wędzidełko
drewniane zabawki to trochę powrót do przeszłości a trochę wpisanie się w eko trendy... Iga ma jeden gryzak z drewna i to jakaś pomyłka, nie bardzo jestem w stanie to umyć czy wysterilizować. Dlatego też uważam plastik za praktyczniejszy.
KarolinaMaria, Lulu83 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Dzieciaczki wasze śliczne i już taaakie duże , jak ten czas leci 😊😊 u nas jutro już 3 tygodnie, a tak jakby przed chwilą mi ją położyli na klatę 🥰
My dzisiaj mieliśmy wizytę u pediatry. Maja przybrała w 3 dni 120g, w tydzień 200g, więc w normie. Musimy zostać przy tej dawce mleczka dodawanego (mm i moje odciagniete) i piersi. W weekend mialam mega kryzys, bo Maja za prawie każdym razem odrzucała z rykiem cycka. Ssie tylko na śpiocha...A czy je to nie wiem, ale chyba musi coś pobierać, bo dokarmiamy ok 350-400 ml, a zapotrzebowanie ma raczej większe. A skoro przybiera to je ile potrzebuje.
Kupy dalej nie było, od 8 dni. Daliśmy dzisiaj pół czopka. Poszło od razu. Tylko pewnie to doraźnie. Raczej jej nie ulżyło, bo dalej sie pręży i płacze barfzo przy bączkach, ma takie zrywy, nawet podczas snu. Zmieniamy też mleko z bebilonu na hippa comfort. Do zrobienia też badanie kału i krwi, do powtórki posiew moczu (wykryte bakterie, pobierane woreczkiem). Byliśmy po wizycie pobrać krew, ale się nie udało..
Jutro mamy usg brzuszka i cdl. W niej chyba ostatnia nadzieja na moje kp....codziennie coś, w pt znowu pediatra...
Wybudzacie dzieci na karmienie ? U nas niestety, z uwagi na problemy z przybieraniem i kp, nie da się karmić na żądanie i karmimy ją co 3-4godz..nastraszyli nas spadkiem cukru i śpiączką...tylko jest to bardzo problematyczne, bo karmienie trwa z godzinę , później zazwyczaj płacz, uspokajanie, lulanie i zasypia na jakąś 1-1.5godz i zaraz trzeba budzić na kolejne karmienie i wtedy je na śpiocha...Dzisiaj chyba pierwszy raz zasnęła od razu po karmieniu i spała z 3 godz , do pobudki na kolejne karmienie, a pewnie spadlaby dłużej...nie wiem jak się tego pozbyć, jutro zapytam cdl, ale chyba ,póki nie mamy pewności że dobrze przybiera , musimy tak robić...
A dzisiaj mamy 2 rocznicę ślubu 🥰 i właśnie zajadam pizzę że śpiącą Majeczką na rączkach 🥰 ciężko ją czasem odłożyć, bo zaraz się budzi zazwyczaj z bólu chyba ma zrywyKarolinaMaria lubi tę wiadomość