Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 10:03
Sylwucha, Iryska, Enigvaa, KarolinaMaria, Lalia, SzalonaOna, Zulugula, Ladyo, Inaa89, Wik89, kiniusia270, Ania81, Martt95, Fragaria, Ounai, dmg111, Suszarka, kar_oliv, Nowastaraczka, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Kic, jaki mały siłacz ! Wiem, że nie powinno się porównywać dzieci ale Michałek ma 7 miesięcy i w życiu by tak nie zrobił 😉
Irysko
dokładnie nie ma co dzieci porównywać 😚 bo dla mnie Maks jest cudny, ale np w porównaniu do Wiki daleko w tyle, dlatego uważam że na każde dziecko przyjdzie pora z każdymi krokami milowymi, czy to z raczkowaniem, czy siadaniem, chodzeniem
Co do nocy to jest znośnie bo od pierwszej pobudki śpię z Maksem i na całe jego szczęście wstaje dopiero o 7! a nie jak z Wiki o 5! Także nie narzekam i się cieszę macierzyństwemIryska, Lalia, Zulugula, Ania81, Ounai, dmg111, Suszarka, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Kic, Maks nieźle daje czadu ❤
kic83 lubi tę wiadomość
-
Kicuś, a jak tam urządzanie mieszkania? 😘 Wiki już szuka łóżka do nowego pokoju? 😁 Maks jest fantastyczny 🤩
Inaa, wszystkiego najlepszego dla Tymcia 💙 pięknie rośnie 💪
Kiniusia, ale przystojniak Wam rośnie 🤭 jak zajęcia na basenie? 😁
Sylwucha, ja się zdecydowałam na Kinderkraft Enock 🙂 podobało mi się też Espiro Sense, ale ten Enock ma lepszą regulację podnóżka 👍 z mniejszego budżetu Antilop z Ikea ale obowiązkowo trzeba dokupić podnóżek na Allegro 👌Inaa89, kiniusia270, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Cześć Mamusie! J. dziś wrocila do szkoły, o dziwo nie mogła się doczekać, obudziła się o 5.30, o 6 była już gotowa. Taka przerwa! A ja Już nie mogę się doczekać kiedy poznamy nasze maleństwo! Mąż dał się rano namówić na 🐝, może coś pomoże? Kiniusia ale przystojniaczek! Super ten kolaż, w jakim to programie robione? Świetne są takie pamiątki! Ina a jak Twoja gromadka przed powrotem do szkoły? Ounai świetny pomysł na wakacje! Chociaż ja to jednak wole mieć wszystko zaplanowane przez kogoś, zawsze doceniam takich ludzi którzy planują wszytsko sami!
U mnie do szkoły wraca dziś Tylko Szymek (najstarszy 6 klasa ) I on będzie chodził ten tydzień. A Bartek (5 klasa) ma zdalne. A następny tydzień Szymek zdalne A Bartek do szkoły. Ale u mnie aż z takim entuzjazmem nie szedł syn do szkoły 😅 z rana to wg stres go dopadł, brzuch zaczął boleć. Podejrzewam że boją się dzieci jak będą zachowywać się nauczyciele..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Kicuś, a jak tam urządzanie mieszkania? 😘 Wiki już szuka łóżka do nowego pokoju? 😁 Maks jest fantastyczny 🤩
Inaa, wszystkiego najlepszego dla Tymcia 💙 pięknie rośnie 💪
Kiniusia, ale przystojniak Wam rośnie 🤭 jak zajęcia na basenie? 😁
Sylwucha, ja się zdecydowałam na Kinderkraft Enock 🙂 podobało mi się też Espiro Sense, ale ten Enock ma lepszą regulację podnóżka 👍 z mniejszego budżetu Antilop z Ikea ale obowiązkowo trzeba dokupić podnóżek na Allegro 👌
Lalia
jeszcze daleka droga!
Jesteśmy na etapie szukania ekip do nowego mieszkania, przed nami remont, potem odświeżenie naszego i sprzedaż, w międzyczasie oczywiście możemy się wprowadzić do wyremontowanego nowego, kredyt jeszcze przed nami, sporo rzeczy na głowie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziękuje w imieniu Stasia ❤️
Ladyo kolaż robiłam w apce Mixgram, niestety płatna wiec wykorzystałam tylko 3 darmowe dni 😂
Lalia zajęcia na basenie są super, Stanley zaliczył już pierwsze nurkowanie i pływanie na plecach z mała pomocą Pani prowadzącej 🥰 niestety za 2 tygodnie kończy się obecny kurs i chyba zrobimy sobie przerwę do jesieni bo jak będzie w lato piękna pogoda to szkoda mi być uwiązanym w mieście popołudniami 😊Ladyo, Lalia, Ania81, Wik89, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyKiniusia Stas super bobas, wszystkiego naj na 7 miesiecy.❤️
Inna wszystkiego naj dla Tymusia na 5 miesiecy.❤️
Kic Max super fit chlopczyk😍.
My mielismy szczepienia w czwartek, Haris plakal okropnie, po rota bolal go brzuszek jeszcze w piatek. Sobote i niedziele wiekszosc dnia spedzilismy na swiezym powietrzu. W sobote bylismy na protescie Pro Palestynskim, a wczoraj caly dzien lazilismy po gorach. Dzis odpoczywam, bo nocka ciezka, starszaka nozka bolala i tylko mama mogla wymasowac.
Haris na swoje 3 miesiace:Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 16:35
Inaa89, kiniusia270, kic83, Zulugula, Fragaria, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Aniu Haris ma niepowtarzalna urodę! Będą się za nim dziewczyny oglądać 😍 Kic mały akrobata po mamusi 😍 uważam ze imię Maks idealnie do niego pasuje
Dziękuję 😘
Ślicznie wyglądasz, nieustannie podziwiam Twoje włosy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2021, 12:50
Ladyo lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Ladyo, jesteś przepiękna 😍😍😍
My z Olkiem skorzystaliśmy z pogody na 200% i melduję 10,2 km spaceru zaliczone 😁💪Ania81, Ladyo, kiniusia270, Enigvaa, kic83, dmg111, Suszarka, Fragaria lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ounai
👏za poranny trening.
Inna
wszystkiego najlepszego dla już! 5mcnego Tymka 😚Jak Marta mi teraz ładnie zaśnie to pójdę sobie coś poćwiczyć, bo ten tydzień wybił mnie z rytmu i już czuję, że mi się nie chce.
Ogólnie dobry dzień mam. Wczorajsze pranie wyprasowałam, zrobiłam zupę pieczarkową, (jeszcze muszę policzyć jej kaloryke), obrałam Tymkowi ziemniaki, Marta już zjadła, z grubsza ogarnęłam po weekendzie kuchnię i salon i wstawiłam kolejne pranie.
Sylwia, ja mam kinderkraft enock i bardzo zadowolona jestem bo przede wszystkim zajmuje mało miejsca. Ale dziecko musi siedzieć bo nie da się regulować oparcia
Ladyo, ja też wolę z biura podróży, ale mój mąż 2 lata temu latał średnio 2-4 razy w miesiącu do Monachium i uzbierał punkty w programie Miles and more. Te punkty możemy wymienić na darmowe bilety lotnicze. Można też wziąć za nie coś ze sklepiku ale nie ma akurat nic co by nas satysfakcjonowało. A że zbieramy się do tej budowy domu to moglibyśmy coś przyoszczędzić.
Kiniusia, ale on jest ślicznym dzirckiem!!!
Inaa, wszystkiego najlepszego dla Tymcia. Czekamy też na fotkękiniusia270, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kic, Maksiu daje czadu! Przesłodko wygląda z tą deską
Ania, jak to 3 miesiące? Przecież nie dalej jak wczoraj płakałaś że już chcesz urodzić
Ladyo, jesteś tak piękną kobietą, że nie mogę się napatrzeć, nie ważne ile kg dźwigasz
Lalia, zazdroszczę, bo u nas leje. Chyba wezmę Martę w chustę po Tymka bo nie chce mi się folii przeciwdeszczowej wyciągać.Lalia, Ania81, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔