Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka, współczuję. Trzymam kciuki, żeby po lekach szybko Ci się poprawiło. A Poli na pewno nic nie będzie, chociaż oczywiście rozumiem, że na pewno bardzo Cię zmartwiła ta sytuacja 😘
Kic, widzę, że Twoje dzieci dzisiaj świętują - wszystkiego najlepszego dla nich, dużo zdrówka i uśmiechu! 🎂🎈
Dziewczyny, jaką podajecie witaminę D3? My mieliśmy D-vitum kapsułki do wyciskania, ale kończy się opakowanie i chciałabym kupić coś innego, bo Olek często nimi pluje. Co polecacie? 🙂kic83 lubi tę wiadomość
-
Kic, poszłabym. Pedicure miałam raz, na własny ślub. Ale od tego sezonu mam zamiar zacząć chodzić, żeby przestać się wstydzić własnych stóp.
A swoją drogą cieszę się, że zmieniłam manicurzystkę, bo w końcu nie odchodzi mi lakier od paznokci. Więc to wcale nie była wina ciąży, tylko źle wykonanych paznokci. Ta nowa jak mi ściągała to mówiła że musi prawie wszystko ściągnąć, bo mam bazę na całej długości zapowietrzona. A poprzedniej dziewczynie się nie chciało i tłumaczyła mi, że musi odrosnąć. A ja ciągle musiałam uważać na paznokcie bo odchodziły.kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Dziś Wiki ma 6 lat 🎈❤️
A Maks 7 miesięcy 🎈💙
Nie wyobrażam sobie bez nich życia 😍Ounai, KarolinaMaria, Angie1985, dmg111, Zulugula, Suszarka, calanthe, emdar, Ania81, Ladyo, Enigvaa, Clover, Nowastaraczka, SzalonaOna, Inaa89, Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Dziś Wiki ma 6 lat 🎈❤️
A Maks 7 miesięcy 🎈💙
Nie wyobrażam sobie bez nich życia 😍
Anetko, wracaj do zdrowia. Biedna Polcia. Dobrze, że nic jej nie jest. Znam ten wrzask, u nas już wiele razy był słyszany 😂kic83 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja polecam ortopedę dr Tomaszewskiego w Katowicach. U nas Mała ma jeden paluszek u stopki zachodzący na drugi i jak będzie miała dwa latka mamy do podcięcia ścięgno, on w szpitalu przeprowadza zabieg 😊
Wlasnie na początku też ortopeda wydawał mi się spoko opcja, a teraz i fizjo i pediatra mowia ze genetyk najpierw dla takiej ultra ostrożności, bo póki co rozwój małego jest w porządku. Mamy słabe mięśnie brzucha i rąk,ale pozatym nie ma się do czego przyczepić. No ale wydam kazdą kasę zeby go zbadać, a mam taką lekarkę ze zleca ich milion, pilnuje, jest bardzo dokładna. Już wolę to niż olewczy stosunek do rzeczy 👌dmg111 lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:Anetka, współczuję. Trzymam kciuki, żeby po lekach szybko Ci się poprawiło. A Poli na pewno nic nie będzie, chociaż oczywiście rozumiem, że na pewno bardzo Cię zmartwiła ta sytuacja 😘
Kic, widzę, że Twoje dzieci dzisiaj świętują - wszystkiego najlepszego dla nich, dużo zdrówka i uśmiechu! 🎂🎈
Dziewczyny, jaką podajecie witaminę D3? My mieliśmy D-vitum kapsułki do wyciskania, ale kończy się opakowanie i chciałabym kupić coś innego, bo Olek często nimi pluje. Co polecacie? 🙂
D vitum lub inny z pompką, super wygoda, tylko psikasz do pyska 😁dmg111, Clover, Wik89 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Ladyo śniłaś mi się dziś 😅 rano dobrze pamietalam ale teraz juz nie. Pamiętam tylko, że jakis tort ogarnialam dla Ciebie, nioslam go i mi się rozlecial i szybko szlam do cukierni zamówić taki sam a babka pokazuje mi rachunek za niego 445zl 😂 )
dmg111, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Kicku, Najlepszego dla Twoich maluchów 🥰😍
Anetko, zdrowia życzę! Współczuję upadku Poli,ale jak to któraś napisała" dzieci są niezniszczalne"
Motyl, cudne jesteście 😘
Ladyo, jak się czujesz na końcówce?
U nas dzis noc pt" Ej, w Toruniu (jesteśmy pod Toruniem) chyba też są okna życia, no nie?"🙄🙄🙄 Masakra..... Teraz padł,a ja leżę i opalam nogi na tarasie ⛱ Taki mały Zanzibar na wsi 🙂Ania81, kic83, dmg111, Nowastaraczka, SzalonaOna, Inaa89, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ania81 wrote:Anetko zdrowka tohie zycze by szybko sie zagoilo.
Engiva pieknie Malwinka pospala.
Laila Wspolczuje nocki.
Ounai ja bym chyba zadzwonila do jej szefa, bo babka nie powazna. Zmarnowala wasz czas.
U nas nocka super, ale dla mnie za krotka 🤦♀️🤦♀️