Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell myślałam wczoraj o Tobie.
Bardzo Wam życzę aby kolejny cykl był tym szczęśliwym, tak na przekór po urodzinach.
Rozumiem Twój ból, masz prawo czuć się zawiedziona.
Masz w planie jeszcze jakieś badania czy zrobiłaś już wszystko co mogłaś? Jak z nasieniem partnera? -
Anet.kaa wrote:Mnie początkowo położna umówiła na 11+6 ale za sugestiami dziewczyn przełożyłam na 12+6.
Natomiast widzisz, ciężko powiedzieć bo mi lekarz 10+5 już dziecko pomierzył i powiedział, że wszystko jest ok. Wiadomo, że to było takie dodatkowe, nie oficjalne badanie ale już na takim etapie lekarze widzą nieprawidłowości więc myślę że 12 tydzień też jest ok.na badanie.
Edyciak ja bym przełożyła na minimum tak jak jest w wytycznych. Poza tymi widelkami kiedy to badanie się robi, nie ma norm dla żadnego pomiaru dlatego to ważne żeby zrobić w tym akurat terminieEdyciak, Julik lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny, jesteście niesamowite 😍 Uwielbiam Was ❤ Dziękuję za wszystkie piękne słowa 😘
Księżniczki będą dla nas najlepszą nagrodą 😊 Mąż już ogląda różowe rowerki 😂😂😂 Oszalał 😂Lalia, Koteczka82, Ounai, kic83, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Evell myślałam wczoraj o Tobie.
Bardzo Wam życzę aby kolejny cykl był tym szczęśliwym, tak na przekór po urodzinach.
Rozumiem Twój ból, masz prawo czuć się zawiedziona.
Masz w planie jeszcze jakieś badania czy zrobiłaś już wszystko co mogłaś? Jak z nasieniem partnera?
Edyciak tak gadam z moim o badaniu nasienia. Narazie jest na nie...Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Iryska wrote:Annia, nie dodzwoniłam się do mojej dr, ale zadzwoniłam do doktora, do którego chodziłam na zastępstwo. Powiedział, żebym przyjechała dzisiaj na 17.45.. Coś mówił o jakich zaburzeniach adaptacyjnych macicy i może większą dawkę progesteronu da. Boże, ale się stresuje.
Zaburzenia adaptacyjne macicy pierwszy raz coś takiego słyszę...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zadzwoniłam do ośrodka adopcyjnego wizytę mamy 4.06 równo miesiąc po informacji że mojego maleństwa już nie ma.
casteam, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Zulugula, Koteczka82, Ounai, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha super że wszystko dobrze u twoich Księżniczek 😁😊
Iryska trzymam kciuki żeby doktor uspokoił twoje obawy, na pewno wszystko będzie dobrze ✊ daj znać po wizycie.
Evelle ja nieustająco trzymam kciuki za ciebie ✊
Wróciły mi plamienia nie wiem czy to jest jeszcze pozostałość po tym co było i po prostu schodzi bo więcej się poruszałam czy za chwilę się okaże że to już plamienie przed @Iryska, Sylwucha lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Lalia wrote:
Ale mam super dzień. Tak się cieszę że syn wraca do przedszkola, bo w domu ryczy już o wszystko, dosłownie. Strasznie mu brakuje kolegów. A przynajmniej powrót do przedszkola nie nałoży się z urodzeniem siostry.
W dodatku koleżanka akurat na dzisiaj zaprosiła. Piwo zero już się chłodzi 😂Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Lalia
dziękuję 😘
A ja mam nadzieję, że Twoje mdłości szybko miną!!!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Koteczka82 wrote:Justa bardzo mi przykro 😢
W tej całej tragedii pozytywne jest to że znasz przyczynę i możesz ją wyeliminować odpowiednimi lekami i donosić zdrową ciążę.
Ja tak na prawdę nie wiem co u mnie jest przyczyną oprócz krwiaków na które nie ma leków☹️
Przytulam cię mocno i przesyłam dużo siły. Wierzę że już niedługo będziesz w szczęśliwej ciąży i urodzisz ślicznego bobasa ✊🍀
A robilas soboe wyniki na trombofile?Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Ale jestem strasznie zalamana 😭😭😭😭😭 gdyby to bylo cos z hromosonami to jakos bym to przeszla ale ona byla zdrowa 💔💔 a wina w mojej krwi ehhh 😭😭😭😭😭Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Ounai wrote:Evelle, u mnie też w 1 ciąży pyklo jak odpuściłam ale tak dosłownie. Stwierdziłam że się nie uda i czekałam od samego początku na kolejny cykl bo mąż obiecał ze się zacznie badać i pójdziemy do naprotechnologa i byłam pewna, że bez tego nie ruszymy. Farciarz nie musiał się już badać 😂
A teraz jeszcze nie do końca byłam przekonana czy to na pewno dobry czas już i tak trochę się jeszcze bałam ciąży i myślę że dlatego tak szybko poszło.
Mój tak samo miał farta xD w lutym rozmawialiśmy i zdeklarowal ze w kwietniu idzie badać nasienie, a w marcu się dowiedziałam, że jestem w ciąży 😂 cwaniaki, im to się zawsze wszystko upiecze 😂dmg111, Ounai, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:Ale jestem strasznie zalamana 😭😭😭😭😭 gdyby to bylo cos z hromosonami to jakos bym to przeszla ale ona byla zdrowa 💔💔 a wina w mojej krwi ehhh 😭😭😭😭😭
Niebawem wyjdzie dla Ciebie słońce ☉ -
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Mój tak samo miał farta xD w lutym rozmawialiśmy i zdeklarowal ze w kwietniu idzie badać nasienie, a w marcu się dowiedziałam, że jestem w ciąży 😂 cwaniaki, im to się zawsze wszystko upiecze 😂
U nas zaskoczyło w tym cyklu, w którym mąż powiedział, że jak do czerwca się nie uda to idzie na badania, w kwietniu wyszły dwie kreski 😁
A w lutym jeszcze o badaniach nie było mowy, bo nie będę z niego "impotenta robiła" 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Może i ja trochę wyluzowałam jak powiedział, że się przebada, bo wiedziałam, że mamy jakiś plan B 🤔dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny