Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zulugula, calanthe, Ounai, Ania81, kiniusia270, Ladyo, Lalia, SzalonaOna, Riki, Ulaa, dmg111, Suszarka, kar_oliv, KarolinaMaria, Clover, Lulu83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zulugula wrote:W biedronce 🐞 pampery dada 50%taniej za drugie opakowanie i obiadki bobovita 2cos zł zamiast 3cos za 1szt przy zakupie 3 szt.
Pampersy do dzis a słoiczki chyba do 30.05
Dady tylko dziś? Nie do 29.05?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Z okazji dnia matki poszłam po pieluchy do Biedronki i po słoiki do Rosmana 😂😂😂
Ania81, Wik89, kiniusia270, Ladyo, emdar, Lalia, dmg111, Suszarka, calanthe, kar_oliv, Inaa89, Clover, Lulu83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A ja wczoraj i dziś zeżarłam ptasie mleczko milki, które mi jedna Pani dała za oddanie wanienki i stojaka. I ja nie wiem jak Wy to robicie ze idziecie na spacer 8 km a potem macie siły gotować, sprzątać i zajmować się dziećmi bo ja zrobiłam 3 km I jestem lekko zmęczona
Lulu83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania81 wrote:Ounai ilosc lazienek kazdego osobiste, a dla. Meza moglabys zrobic wet room w garazu jak jest taki balaganiarz😁😁. Nie bedziesz musiala sie na to patrzec😂😂😂.
W ogóle to wystawię mu szlaufa w ogródku i niech się tam myje 😂😂😂 w zimie przy okazji załatwi morsowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 18:51
Clover lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inga wow piękna z Was Rodzinka 😍
Noo niektórzy to się postarali 😊 Ounai super ta kartka z odciśniętą dłonią 🥰
Lalia jak masz ochotę to Ci odstąpię swoje Merci 😂Lalia lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Piękne prezenty, super fotki ząbków, Kic gratki dla Maksia, Lalia Ty to masz samozaparcie u mnie na brzuchu nadal flak, jakoś nie wiem.. nie przeszkadza mi to? 🤪 Ladyo trzymam kciuki za jutro!!!
U nas o ile noc ok, to dzień był ma-sa-kra. Kupa w każdej pieluszcze, 2 komplety ubranek do prania i jeszcze nie mogłam odejść dzis na 1 metr 🙄 płacz i płacz, do tego zielona kupka... i jeszcze mnie dziabała w cyca 🙈 co za dzień... ale na koniec się zreflektowała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 22:12
Lalia, KarolinaMaria, kiniusia270, Zulugula, Ania81, Ladyo, Clover, Suszarka, kic83, calanthe, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Kiniusia, z merci chętnie wyjadłabym te marcepanowe 😂😂
Kar, u nas tak wyglądał poprzedni tydzień i stwierdzam że to była kumulacja zębów, może u Was też?? Maja ma przepiękny uśmiech ❤️ -
Calanthe, jakoś tak sobie Ciebie wyobrażałam! Piękne jesteście dziewczyny.
Clover, Ciebie wyobrażałam sobie inaczej 😂
Laydo, trzymam kciuki za akcję.
Emdar, strasznie Ciebie brakuje tutaj. Co do nocek, to nie wiem co powiedzieć ;( oby nastąpił jakiś przełom.Clover, calanthe, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyInga super rodzinka na super wakacjach😍😍.
Kar_Oliv jakie slicznosci z twojej Majeczki❤️❤️❤️❤️.
Maz sie zreflektowal jak dostal zupe kalafiorowa na obiad😂😂😂😂. Stwierdzil, ze w weekend ma niespodzianka dla mnie ktora przygotowal z dzieciakami🤩. No to czekamy na weekend.
Dziewczyny piekne prezenty.
Laila ja tez te marcepanowe uwielbiam. Zreszta marecepan to moja slabosc.
kar_oliv, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Kiniusia, z merci chętnie wyjadłabym te marcepanowe 😂😂
Kar, u nas tak wyglądał poprzedni tydzień i stwierdzam że to była kumulacja zębów, może u Was też?? Maja ma przepiękny uśmiech ❤️
O kurcze, weź nie strasz 😁 bo ja się boję, że z 1 zębem zakończę kp 🙈🙈🙈🙈 -
kar_oliv wrote:O kurcze, weź nie strasz 😁 bo ja się boję, że z 1 zębem zakończę kp 🙈🙈🙈🙈
Na razie nie boli, ja w nocy nadal zasypiam w trakcie karmienia 😂kar_oliv, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny