Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Motylku mam nadzieje, ze to dziś
bo znając życie jeszcze wiele się może wydarzyć. Dopóki nie zacznę rodzic to nie uwierzę
Wczoraj podjęliśmy decyzje ze będzie Amelia 😍
Lalia, calanthe, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, Inaa89, Karenira, Ania81, emdar, Inga28, Ounai, kar_oliv, Fragaria, dmg111, SzalonaOna, Belie, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Mamusie jakie polecacie kocyki na letnią pogodę? Zakładając że będzie jakieś lato 🤣
Ja mam kocyk ażurowy z memi 100% bambus i pieluchę bambusowa taką dużą z allegro. Tez zakładam, że to lato jednak będzie 😁Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Hej.
Ladyo trzymam kciuki za ekspresowy poród! Piękne imię wybraliście🙂
Gratuluję wszystkim dzieciom nowych osiągnięć i ząbków 🙂
Inga super wakacje, dzielny synek 🙂
Zulugula dzięki za info o promocji w Biedronce, dady kupione 😁
U nas wczoraj był sloik zielone warzywa z indykiem. Nie podszedł Michałkowi, robił miny jakby miał rzygać i wypluwał wszystko 😛
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamuś! Ja nie dostałam nic, ale my z mężem to takie romantyki , że prawie wcale sobie prezentów nie kupujemy😜 Pan płytkarz zrobił mi prezent i wyplytkowal łazienkę w trzy dni 🙂🙂Lalia, Ania81, calanthe, KarolinaMaria, Suszarka, emdar, Wik89, kar_oliv, Ounai, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ladyo, kciuki żeby dzisiaj podjęli decyzję o oxy ✊
Irysko, w Valco jeździcie na płasko czy Michaś Już siedzi?😘 -
Iryska wrote:Hej.
Ladyo trzymam kciuki za ekspresowy poród! Piękne imię wybraliście🙂
Gratuluję wszystkim dzieciom nowych osiągnięć i ząbków 🙂
Inga super wakacje, dzielny synek 🙂
Zulugula dzięki za info o promocji w Biedronce, dady kupione 😁
U nas wczoraj był sloik zielone warzywa z indykiem. Nie podszedł Michałkowi, robił miny jakby miał rzygać i wypluwał wszystko 😛
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamuś! Ja nie dostałam nic, ale my z mężem to takie romantyki , że prawie wcale sobie prezentów nie kupujemy😜 Pan płytkarz zrobił mi prezent i wyplytkowal łazienkę w trzy dni 🙂🙂
Iryska u nas tez wczoraj wszedl ten słoik, a raczej średnio wszedł bo zjadł tylko 3 łyżeczki a trwalo to z 10min 😄💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inga, a mi proszę zdradź, jak spakować dziecko na wyjazd i nie zwariować 😂 my jedziemy na trzy dni w Bieszczady a mi po głowie chodzi żeby pół wyprawki zabrać 🤣
-
Właśnie Inga, poradź co zabrać z takich nieoczywistych rzeczy (bo, że leki, pieluszki i krem z filtrem itd. to wiadomo). Może jest coś co Wam się przydało
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ladyo trzymam kciuki 😘
Też mam kocyki z LePampuch i są świetne. Mam cienki bambusowy, troszkę grubszy ażurowy bambus-bawełna i na całkiem zimny okres 100% bawełna. Jeśli lato będzie upalne to pewnie skuszę się jeszcze na eukaliptusowy, a jeśli nie, to ten cienki bambusowy mi wystarczy.Ladyo lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ladyo, a badali cie lekarze? Coś mówią o szyjce czy gotowa?
Trzymam kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼 jeszcze miesiąc temu ja bylam na twoim miejscu i czekalam na działania lekarzy, nie wiem kiedy przeleciał mi ten miesiąc i powiem wam ze bardzo dobrze wspominam ten czas aż chce się wrócić 😳😂🤭
Już jesteś na ostatniej prostej, dużo sił życzę 😘Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Zulugula wrote:Inga
super zdjęcia , uwielbiam lato, podróże itd ale kto nie 😀 gdzie kupilas ten ręcznik (kocyk?) rekinka ? Extra jest😁
Dzięki dziewczyny ❤️
Jest z hm, mieli kilka wzorów ale jak kupowałam to został już tylko tenChciałam wstawić link ale widzę, że też już brak na magazynie
-
Tajka wrote:Kiedy najlepiej udać się do fizjoterapeuty ? I ja i Maja.
Maja podnosi główkę i potrafi ją już utrzymać trochę. Nie za wcześnie? 😊
Mart, ja bym poszła do lekarza. Od tego są. Albo umów teleporade. Powiesz co się dzieje i lekarz zdecyduje czy chce Was zobaczyć.
Tajka, ja syna karmiłam mm na żądanie i teraz zalecenia też tak mówią, że właśnie tak się karmi (jestem mega, z własnego lenistwa wyprzedziłam zalecenia hahaha).
Byliśmy u lekarza i okazało się dodatkowo że Tymek ma lekkie plaskostopie i lekkie skrzywienie kręgosłupa. Pan doktor od razu wypisał skierowanie na gimnastykę korekcyjną i będzie chodzić od lipca. 2 czerwca jeszcze nas czeka konsylium na którym zdecydują czy będzie chodził 1 czy 2 razy w tygodniuLalia, Tajka lubią tę wiadomość