Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie dziękuje za piękne słowa
siła rzeczy chwilowo będzie mnie tu troszeczkę mniej, ale myśle ze naprawdę chwilowo. Noc była koszmarna ale dzień jest już lepszy. Po pionizacji staram się więcej chodzić, mam nadzieje ze szybko dojdę do siebie jako tako. Macie jakieś rady po cc? Bo dla mnie to nowość. Amelka jest przesłodka. Patrzę na nią i widzę w 50% mojego męża i w 50% moja J. Jakby ktoś chciał ich połączyć żeby ostatecznie przypieczętować nasza rodzinkę ❤️ Pociągnęła dziś z 2 piersi, ale później już nie chciała jeść. Mam nadzieje ze to dlatego bo to jej pierwszy dzień po ten stronie brzuszka
Lalia, Clover, Zulugula, kar_oliv, Meggi110818, Inaa89, SzalonaOna, Nowastaraczka, Ewa88 , Riki, KarolinaMaria, Suszarka, kic83, dmg111, Belie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadydo gratulacje❤️❤️❤️. Amelia jest przeslodka❤️❤️❤️❤️.
Nowastaraczka wszystkiego najlepszego dla siostrzenica. 🎂🎂🤩🤩.
Motylku zdrowka DLA Matyldy.
U nas ostatnio duzo roboty, latam jak szalona, ale juz prawie sie ze wszystkim wyrobilam 😁😁😁😁.
Dzis w nocy Haris przewrocil sie z pleckow na brzuszek. Nie wiem jak on to zrobil, bo obudzilo mnie jego gaworzenie. Polozylam go spac na pleckach a obudzil mnie jak juz bym na brzuszku zadowolony z siebie bardzo. 🤩🤩🤩😍😍😍😍SzalonaOna, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
LadyO gratulacje śliczna kruszynka.
Nie forsuj się na siłę po cc odpoczywaj ile możwsz brzucha bedzie dokuczał tak do tygodnia a potem wraca się do życia:)
Dopadła mnie mamamnezja i już czekam kiedy będę mogła zaczac się starać o dziecko numer trzy mam nadzieję że tak po nowym roku będziemy działać ale to zależy co usłyszę na kontroli we wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2021, 13:54
Zulugula, Clover, Inaa89, Lalia, SzalonaOna, Ladyo, calanthe, Ounai, KarolinaMaria, kic83, Suszarka, Ania81, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ladyo, ja od siebie napiszę, żebyś starała się nie chodzić pochylona, tylko wyprostowana - na początku jest ciężko, ale za to później dużo łatwiej. Dużo wietrz bliznę, żeby się szybciej zagoiła. No i oczywiście nie dźwigaj nic oprócz malutkiej, żeby się czasem rana nie rozeszła. Daj sobie czas na regenerację. Jeśli chodzi o ból, to z dnia na dzień będzie coraz lepiej, zobaczysz
Iryska, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Martt95 wrote:A ja tradycyjne przed wczoraj robiłam zakupy bez rabatu (tzn mialam urodzinowe 10%) 🤦🏽♀️
Korci mnie trochę odesłać i zamówić jeszcE raz ale jakoś mi głupio 🤣🤣🤣
Nie przejmuj się Grażyna nikt się nie dowie 😄emdar, Wik89, calanthe, Suszarka, KarolinaMaria, Nowastaraczka, dmg111, Martt95, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Jednorożec89 wrote:LadyO gratulacje śliczna kruszynka.
Nie forsuj się na siłę po cc odpoczywaj ile możwsz brzucha bedzie dokuczał tak do tygodnia a potem wraca się do życia:)
Dopadła mnie mamamnezja i już czekam kiedy będę mogła zaczac się starać o dziecko numer trzy mam nadzieję że tak po nowym roku będziemy działać ale to zależy co usłyszę na kontroli we wtorek
Mnie też juz łapie mamnezja🤭 nawet znalazłam sobie ginekologa, który jest pro vbac i pracuje w szpitalu 😄Lalia, Wik89, calanthe, kic83, Suszarka, KarolinaMaria, Ania81, Nowastaraczka, dmg111, Martt95, Clover lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzieki dziewczyny, ja to wszystko wiem ale ostatnio codziennie wyświetla mi się jakieś chore dziecko z "siepomaga". Ryczę prawie na każdym. Moj mozg nie może ogarnąć jak życie może być tak podle dla takich małych aniołków. Boje się że coś przeoczę ze może cos nie tak robię. Jak byl w brzuchu tez sie balam, urodzil sie to tez sie boje 😔
Ina współczuję siedzenia 2h z niemowlakiem w poczekalni, jakas masakra. Przeprosili chociaż?
Iryska co za aparacik i kombinator 😁😁
U nas tez nie widać zębów, chociaż włączyła mu się jeczydupka wiec moooze coś ruszyło.
Motylku to było pewne ze swietnie dasz sobie radę 😁SzalonaOna, Iryska lubią tę wiadomość
-
Irysko, Michaś bawi się w akuku tylko po prostu z rozmachem 😂😂😂
Zulu, Jednorożec my jesteśmy otwarci na powiększenie rodziny, tyle że mi jeszcze okres nie wrócił 🥴🥴🥴 -
nick nieaktualnyLulu83 wrote:My mamy żelazo. U nas nic się nie zmieniło z wypróżnianiem ,mała robiła co dwa 3dni . Teraz zmieniłam mleko na kolkowe więc kupki będą częściej mam nadzieję. Po żelazie trochę bóle brzuszka sa
A motylek powiedz mi czy ty podajesz pół godziny po posiłku czy przed?. Moja dostanie przed posiłkiem i po chwili zaczyna się wykręcać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalanthe wrote:U nas wszędzie takim maluchom pobierają z palca.
Wika miała pobierane w szpitalu z głowy (miała 10 dni i trafiliśmy z podejrzeniem zachłystowego zapalenia płuc) o czym nie wiedziałam. Nikt się nawet nie zapytał czy wyrażam zgodę. Jak ją przywieźli, to też nic nie powiedzieli, sama zauważyłam.Pierwsze dziecko, to też nie byłam świadoma, więc gdyby coś którejś się przytrafiło nie daj Boże, to zwróćcie uwagę. -
nick nieaktualnyLalia wrote:Irysko, Michaś bawi się w akuku tylko po prostu z rozmachem 😂😂😂
Zulu, Jednorożec my jesteśmy otwarci na powiększenie rodziny, tyle że mi jeszcze okres nie wrócił 🥴🥴🥴Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Irysko, Michaś bawi się w akuku tylko po prostu z rozmachem 😂😂😂
Zulu, Jednorożec my jesteśmy otwarci na powiększenie rodziny, tyle że mi jeszcze okres nie wrócił 🥴🥴🥴
Mogę Ci oddać mój okres, regularny co 25 dni 😁😁Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Ale ze juz? Jak ci okres wróci to zaczynacie? Jaki czad!!!
Motylku, szczerze powiedziawszy, że jedyne co nas może wstrzymywać to nasza "wygoda", bo sama na pewno wiesz, że z dwójką małych dzieci jest na pewno ciężej. Warunki mieszkaniowe mamy. W pracy mam bezpieczną sytuację, gdybym chciała startować do awansu to musiałabym przepracować bez przerwy 3 lata plus ciąża to tym sposobem mielibyśmy różnicę wieku co najmniej 5 lat, a tyle nie chcemy.
Gdyby mi się udało zajść w ciążę nawet w grudniu, to drugi macierzyński kończyłby mi się we wrześniu 2023. Olek akurat miałby 3 lata i poszedłby do przedszkola, młodszy bobas miałby rok i zostałby z dziadkiem emerytem a ja bym mogła wrócić spokojnie do pracy i "robić karierę"😅 zobaczymy jak się życie ułoży, grunt żeby zdrowie dopisało 💪Sylwucha, Zulugula, calanthe, Suszarka, KarolinaMaria, Ania81, Inaa89, Nowastaraczka, dmg111, Martt95, Clover, kar_oliv, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Stary poszedl na spacerek z coreczka a matka ma zanzibar 🏝🏝
Wjechal Lucyferek na netflix wiec ogladam zamiast odespac. Ostatnio Malwi zrobila sie marudna, ostatnie dwie noce spalam z nia w lozeczku bo budzila sie co chwile aby o 5-6 rozpoczac dzien 🤦♀️
I tak ogolnie ostatnio czuje sie dupowato, kazdy dZien wyglada identycznie, nadal w nocy minimum 3-4 pobudki (2x zdarzylo sie ze byly tylko 2, a rekord to kilkanascie 😳). Wiec mniej sie udzielam choc i tak w sumie malo sie udzielam, ale jestem na biezacoZulugula, kiniusia270, dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
I tak ogolnie ostatnio czuje sie dupowato, kazdy dZien wyglada identycznie, nadal w nocy minimum 3-4 pobudki (2x zdarzylo sie ze byly tylko 2, a rekord to kilkanascie 😳). Wiec mniej sie udzielam choc i tak w sumie malo sie udzielam, ale jestem na biezaco
Fajny ten lucyferek? Bo zawsze go przeskakuje a może by warto obejrzeć? Ja skonczyłam cień i kość tak mi się spodabal że aż kupiłam ksiązke i z mezem jedziemy homelandLalia lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas