X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Lalia Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko, nie pamiętam czy pisałaś: pytałaś już fizjo czy możecie przejść do spacerówki rozłożonej na płasko?😘

Tajka, pomyślałam o Tobie. Daj znać co u Was jeśli czytasz 😘

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Jak ubieracie na noc do spania Wasze dzieci w takie upały?
    Krótki rękaw, krótkie nogawki. Dodam że Martę parzą kocyki. Jak tylko poczuje ze coś dotyka jej nóg to zrobi wszystko, żeby zrzucić kocyk z siebie.

Tymek mi mówi "mamo, dobrze że jesteście z tatą razem bo gdybyście nie byli to by mnie nie było". I to były najpiękniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu!

Suszarka, Lalia, Ania81, Clover, kic83, dmg111, Nowastaraczka, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Suszarka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Suszarko, nie pamiętam czy pisałaś: pytałaś już fizjo czy możecie przejść do spacerówki rozłożonej na płasko?😘
    Kochana, miałam pytać ostatnio ale wizyta nie przebiegła po mojej myśli (Iga się denerwowała, do tego moim okiem widziałam że zrobiła spore postępy od ostatniej wizyty a fizjo ostudziła mój zapał). Jutro idziemy znów i mam zamiar zapytac już na 100%, bo wydaje mi się w taką gorącą pogodę będzie jej też wygodniej w spacerówce. No i liczę oczywiście że zakończy to dramaty na spacerach 😁

Lalia lubi tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Jak ubieracie na noc do spania Wasze dzieci w takie upały?
    Moja śpi tylko w pajacu, bez przykrycia. Bo jak miała body to się wkurzała, że nóżki gole, więc musi mieć zakryte :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igunia jaka uśmiechnięta 😍😍😍 cudna jest ❤️ i panterka - ciocia lubi mocno!! :)

Suszarka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak zwykle orzed okresem - power!

Wysprzątałam mieszkanie, 3 pralki zrobione, bo tak ciepło to schnie prawie od razu :)

Zrobiłam dzieciom naleśniki na kolację.

Ugotowałam też pomidorowa na jutro, jutro tylko makaron się dogotuje.

Zostało mi jeszcze poskładać pranie i schować do szaf. 💪 Ale to jak dzieci mi usna, bo jeszcze z Kornelia leżę :)
    Jak starczy mi sił to przejrzę co mam z ciuszków na 80, bo 74 to już takie mocno na styk są 🙉 także ten...

Jutro mam wolne w pracy, ale cały dzień rozplanowany 😂
    Rano rozwoze wszystkie dzieci (mąż schodzi z nocki).
    Jadę do miasta na pobranie krwi i do siedziby firmy podpisać ta umowę, bo już czeka przygotowana.
    Stamtąd od razu jadę z babcia na cmentarz, bo obiecałam że ja zawiozę, więc pojedziemy sobie z Matyldą.
    Wrócę do domku, zjem obiad, mąż odbierze dzieci.
    A po południu lecę na rzęsy 😍 Zanzi witaj ponownie 🏝️
    Aaaaa i w międzyczasie (hahaha) muszę skoczyć na jakieś zakupy bo się wszystko pokończyło i lodówka świeci pustkami 🙉

Także no... Ja chyba nie mam luźniejszych dni 😂

Clover lubi tę wiadomość

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moti o matko zmęczyłam się samym czytaniem Twojego planu dnia 😆 od teraz doceniam swoje dni😅

SzalonaOna, kic83, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę, Iga jaki zaciesz🤩 cudowna! Najlepsze życzenia na 5 miesięcy:)

Lalia gratulacje obustronnych umiejętności Olka💪

U nas na noc cienki pajac bez stóp i w łóżeczku kocyk lub spiworek, a ze mną w łóżku pod kołdrą. Ale my mamy głównie północne okna i jeszcze się nie nagrzało. Na działce w domu było baardzo ciepło to synek spał tylko w body na krótki rękaw ze mną pod kołdrą a w łóżeczku pod kocykiem. Nie wzielam rampersow, takto by w rampersie spal.
    Kocyki cienkie bambus bawełna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 21:08

Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość

💙
    💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko Igusia jest cudowna, ten usmiech skradl mi serce❤️❤️❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moti cudowny plan dnia🤩, zycie matki zabieganiej💪💪. Super jestes

SzalonaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Moti cudowny plan dnia🤩, zycie matki zabieganiej💪💪. Super jestes
    Chyba powinnam to nazwać "nie ogarniam życia" 😂

Ania81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, moja Matylda jest wszystkożerna 🙉 jaki słoik bym jej nie dała, to wcina i aż się trzęsie... Oby jej tak zostało na później :)

Lalia, Suszarka, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka, kar_oliv, Ania81, Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość

• Enigvaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kic Malwi spi w body na krotkim. Pol wieczoru bez przykrycia, potem pol nocy pod pielucha tetrowa i pol pod koldra. Teraz mamy prawie 28 stopni w pokoju wiec spi bez niczego. Pieluszka nakrywam jak my idziemy spac. Do tej 1 w nocy spadnie do 24-25 wtedy jej nozki przykrywam. :)

kic83 lubi tę wiadomość

🔸28 lat

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie jestem ciekawa, jak mi jutro wyjdą wyniki tarczycowe. Dawno już nie robiłam, a ostatnio wpadłam w nadczynność. Także z chęcią się dowiem 🙏

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do włosów. Ja mam proste jak druty. Teraz się umówiłam na pasemka, bo na lato lubię coś tam zmienić, ale też chcę je przyciąć tak z 3 cm, bo końcówki mam już dramatyczne.

Mam też fajna maskę nawilżajaca i zamierzam 2x w tyg sobie ja kłaść :)

A powiedzcie mi, na buzię, na rozszerzone pory coś polecacie? Bo u mnie z tym dramat... 🤦‍♀️

• Enigvaa Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    A co do włosów. Ja mam proste jak druty. Teraz się umówiłam na pasemka, bo na lato lubię coś tam zmienić, ale też chcę je przyciąć tak z 3 cm, bo końcówki mam już dramatyczne.

Mam też fajna maskę nawilżajaca i zamierzam 2x w tyg sobie ja kłaść :)

A powiedzcie mi, na buzię, na rozszerzone pory coś polecacie? Bo u mnie z tym dramat... 🤦‍♀️

Mi bardzo pomoglo serum z bielendy, mezo serum. Tyle ze trzeba byc sumiennym. Ja dlugo nie uzywalam z 3/4 opakowania ale efekty widzialam szybko :)

SzalonaOna lubi tę wiadomość

🔸28 lat

Wysłany: 7 czerwca 2021, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarko, Iga to prawdziwy promyczek!

Btw, dziś jak mam przewietrzona sypialnię i wentylator chodził cały dzień to śpi w rampersie z długimi rękawami i nogawkami, ale tak jak mówiłam, Marta ma alergię na kocyki ;)

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:

Tajka, pomyślałam o Tobie. Daj znać co u Was jeśli czytasz 😘
    Ja pytałam jak Marta była w wieku Olka i fizjo pozwoliła na półleżąco. Marta miała coś jakby lekką asymetrię, a konkretniej mocno preferowała jedną stronę :)

Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Clover Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka, wszystkiego najlepszego dla Iguni! 🎉 Śliczna i wesoła z niej dziewczynka 😍

Lalia, super, że Olek opanował też obroty przez drugą stronę, brawo dla niego! 🤩

Motylku, bardzo Cię podziwiam, że tak wszystko super ogarniasz. Trzymam kciuki za wyniki 🍀

Ja teraz kładę Olka spać w rampersie i przykrywam cienkim kocykiem. My mieszkamy na poddaszu, więc w pokoju często jest bardzo gorąco. My z mężem ostatnio śpimy już praktycznie bez kołdry.

Lalia, Suszarka, SzalonaOna lubią tę wiadomość

06.02.2021 👶💙

age.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2021, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iguś
    z czego Ty tak się cieszysz, chyba dobrze masz z tą mamusią że taka zadowolona :)

Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
‹‹ 3674 3675 3676 3677 3678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ