Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, nie pamiętam czy pisałaś: pytałaś już fizjo czy możecie przejść do spacerówki rozłożonej na płasko?😘
Tajka, pomyślałam o Tobie. Daj znać co u Was jeśli czytasz 😘 -
kic83 wrote:Jak ubieracie na noc do spania Wasze dzieci w takie upały?
Tymek mi mówi "mamo, dobrze że jesteście z tatą razem bo gdybyście nie byli to by mnie nie było". I to były najpiękniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu!Suszarka, Lalia, Ania81, Clover, kic83, dmg111, Nowastaraczka, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Suszarko, nie pamiętam czy pisałaś: pytałaś już fizjo czy możecie przejść do spacerówki rozłożonej na płasko?😘
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak zwykle orzed okresem - power!
Wysprzątałam mieszkanie, 3 pralki zrobione, bo tak ciepło to schnie prawie od razu
Zrobiłam dzieciom naleśniki na kolację.
Ugotowałam też pomidorowa na jutro, jutro tylko makaron się dogotuje.
Zostało mi jeszcze poskładać pranie i schować do szaf. 💪 Ale to jak dzieci mi usna, bo jeszcze z Kornelia leżę
Jak starczy mi sił to przejrzę co mam z ciuszków na 80, bo 74 to już takie mocno na styk są 🙉 także ten...
Jutro mam wolne w pracy, ale cały dzień rozplanowany 😂
Rano rozwoze wszystkie dzieci (mąż schodzi z nocki).
Jadę do miasta na pobranie krwi i do siedziby firmy podpisać ta umowę, bo już czeka przygotowana.
Stamtąd od razu jadę z babcia na cmentarz, bo obiecałam że ja zawiozę, więc pojedziemy sobie z Matyldą.
Wrócę do domku, zjem obiad, mąż odbierze dzieci.
A po południu lecę na rzęsy 😍 Zanzi witaj ponownie 🏝️
Aaaaa i w międzyczasie (hahaha) muszę skoczyć na jakieś zakupy bo się wszystko pokończyło i lodówka świeci pustkami 🙉
Także no... Ja chyba nie mam luźniejszych dni 😂Clover lubi tę wiadomość
-
No nie mogę, Iga jaki zaciesz🤩 cudowna! Najlepsze życzenia na 5 miesięcy:)
Lalia gratulacje obustronnych umiejętności Olka💪
U nas na noc cienki pajac bez stóp i w łóżeczku kocyk lub spiworek, a ze mną w łóżku pod kołdrą. Ale my mamy głównie północne okna i jeszcze się nie nagrzało. Na działce w domu było baardzo ciepło to synek spał tylko w body na krótki rękaw ze mną pod kołdrą a w łóżeczku pod kocykiem. Nie wzielam rampersow, takto by w rampersie spal.
Kocyki cienkie bambus bawełna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 21:08
Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kic Malwi spi w body na krotkim. Pol wieczoru bez przykrycia, potem pol nocy pod pielucha tetrowa i pol pod koldra. Teraz mamy prawie 28 stopni w pokoju wiec spi bez niczego. Pieluszka nakrywam jak my idziemy spac. Do tej 1 w nocy spadnie do 24-25 wtedy jej nozki przykrywam.
kic83 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualnyA co do włosów. Ja mam proste jak druty. Teraz się umówiłam na pasemka, bo na lato lubię coś tam zmienić, ale też chcę je przyciąć tak z 3 cm, bo końcówki mam już dramatyczne.
Mam też fajna maskę nawilżajaca i zamierzam 2x w tyg sobie ja kłaść
A powiedzcie mi, na buzię, na rozszerzone pory coś polecacie? Bo u mnie z tym dramat... 🤦♀️ -
SzalonaOna wrote:A co do włosów. Ja mam proste jak druty. Teraz się umówiłam na pasemka, bo na lato lubię coś tam zmienić, ale też chcę je przyciąć tak z 3 cm, bo końcówki mam już dramatyczne.
Mam też fajna maskę nawilżajaca i zamierzam 2x w tyg sobie ja kłaść
A powiedzcie mi, na buzię, na rozszerzone pory coś polecacie? Bo u mnie z tym dramat... 🤦♀️
Mi bardzo pomoglo serum z bielendy, mezo serum. Tyle ze trzeba byc sumiennym. Ja dlugo nie uzywalam z 3/4 opakowania ale efekty widzialam szybkoSzalonaOna lubi tę wiadomość
🔸28 lat
-
Suszarka, wszystkiego najlepszego dla Iguni! 🎉 Śliczna i wesoła z niej dziewczynka 😍
Lalia, super, że Olek opanował też obroty przez drugą stronę, brawo dla niego! 🤩
Motylku, bardzo Cię podziwiam, że tak wszystko super ogarniasz. Trzymam kciuki za wyniki 🍀
Ja teraz kładę Olka spać w rampersie i przykrywam cienkim kocykiem. My mieszkamy na poddaszu, więc w pokoju często jest bardzo gorąco. My z mężem ostatnio śpimy już praktycznie bez kołdry.Lalia, Suszarka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Iguś
z czego Ty tak się cieszysz, chyba dobrze masz z tą mamusią że taka zadowolonaLalia, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność