Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Wszyscy kierownicy tak robią
moj mąż rzuca papierami co pół roku i dlatego tak szybko awansował. Ja też podwoilam zarobki jak rzuciłam papierami 😂 tu musicie podjąć decyzję sami, ale wiem jedno. Jeśli się lubi swoją pracę, to człowiek idzie tam z radością i wraca mniej zmęczony, bo przez 8h robisz coś co w sumie sprawia Ci przyjemność. Ja bym przyjęła awans i za pół roku szukała pracy na tym wyższym poziomie i z jeszcze wyższymi zarobkami
-
Zulugula wrote:Polecam wyprzedaż w HM stacjonarnie . Najbardziej jaram się bezrękawnikiem z myszką miki za 30 zł zamiast 80zł 😛
Który? Taki rudy puchowy? Ja go widzę w cenie regularnej ;(
Edit Dopiero teraz doczytałam 'stacjonarnie'Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 19:22
🦄 2021 r. -
Clover wrote:My jakoś zawsze jak myśleliśmy o dziecku, to się nasuwał na myśl ten chłopiec. Niektórzy z mojego otoczenia nie mogli zrozumieć, jak kobieta może chcieć synka 🤦♀️ A ja zawsze chciałam mieć starszego brata, może stąd myśli o tym, żeby chłopiec był pierwszy. No i jak zaszłam w ciążę to od razu miałam przekonanie, że jest tam chłopczyk. Oczywiście z dziewczynki też byśmy się bardzo cieszyli ❤ Ogólnie w ciąży często miałam sny, że urodziłam maleńką dziewczynkę, ale w ogóle się nie nie sprawdziły, bo urodziłam wielkiego chłopca 🤣
Ja zawsze jak wyobrazalam sobie siebie jako matke to tylko chlopcow. Czulam ze bedzie dziewczynka jak juz zaszlam w ciaze. No i urodzila przeczucie mnie nie mylilo. Ale myslalam ze bedzie malenka, tski moj okruszek, a sie trafila pokazna baba 🤣Lalia, KarolinaMaria, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Spedzilismy milo dzien. Chociaz musielismy Malwi nosic na rekach po ikei i innych sklepach bo hejtuje gondole pelna para. Dzis wyjelismy spacerowke, jest paskudna, wielka. Ta z zestawu 2w1. W poniedzialek jedziemy ogladac spacerowki. Na oku mam petit&mars street, wyglada bardzo ladnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 07:50
Lalia, Ounai, KarolinaMaria, Inaa89, Zulugula, Nowastaraczka, kic83, Ania81, kar_oliv, Ladyo, kiniusia270, Ale_ks, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
I jak zawsze mi się parka marzyła (jak ja i brat), tak teraz mnie ciągnie żeby być taką fantastyczną Mom of boys jak nasza Inaa 😎Inaa89, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Zulugula, Suszarka, Ania81, Clover lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ounai!!!!! Miałaś nie liczyć kalorii! 🤪😂 smacznego!
Kupiliśmy meble na balkon i na ten rok kończymy inwestycje jeśli chodzi o tą część mieszkania. Może jeszcze jakieś lampki dokupimy jak znajdę i ewentualnie jakiś dywan.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 22:06
Lalia, KarolinaMaria, Enigvaa, Inaa89, Zulugula, Suszarka, Ania81, kar_oliv, Ladyo, kiniusia270, Clover, Belie lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Zulu, ale super żeby upolowałas 🤩🤩🤩
W sumie takie zdjęcie zrobilam, ze nic nie widac poza cenami 🤪 puffer , rampersy z puchatkiem (💛), bluza , polówka i t-shirt.
Jak zobaczyłam bezrękawnik na dziale promocji to się pośliniłam, a jak zobaczyłam ile kosztuje to mało nie popuściłam 🤣
A w smyku wyprzedaże jak zwykle tragedia, nie wiem skąd oni biorą te cenyKarolinaMaria, Lalia, Suszarka, Ania81, Ale_ks lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Malwi krejzolka🤩
Enigva ładne brwi 😁 to henna pudrowa czy podmalowane?
Ounai pięknie wygląda Wasz balkon, tak wakacyjne , kolorowo, siedziałabym ☀️☀️
P.s. mamy ten sam stolik i krzesła 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 20:57
💙
💗 -
Zulugula wrote:Malwi krejzolka🤩
Enigva ładne brwi 😁 to henna pudrowa czy podmalowane?
Malowane.nie wiem czy kiedys wspominalam, ale makijaz to moje hobby, jestem po kursach i maluje nie tylko siebie. Choc pandemia pokrzyzowala moje plany i nie rozwinelam skrzydel w tym temacie tak jak chcialam.
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Zulu - ale szał zakupowy! Ale w takich cenach to szkoda nie kupić
U mnie jak zwykle gorąco, ciągle coś do zrobienia 😂
Ale... Kupiliśmy dzis auto!
Duże, 7 osobowe, wreszcie wszyscy się mieścimy. Poza tym w stanie bardzo dobrym, zadbane i regularnie naprawiane, więc jesteśmy mega zadowoleni z dnia ❤️
Synka sprzedałam dziś do babci na weekend, a my z Matyldą i Kornelka w domku. Ja jutro pracuje, mąż też, także dopiero popołudnie będziemy mieć wolniejsze... Ale weekend ma być "brzydki" pogodowo bo jakieś 21 stopni tylko, a nie 35 jak dotychczasza to przyszły tydzień ma być mega gorący, ponad 30 stopni non stop, więc cieszę się, że piątek mam wolny, bo polecimy sobie na plażę pewnie ☀️
A poza tym wszystko w normie, dzieci grzeczne, ja zmęczona...
Aaaa no i jutro dzień raportu! Zobaczymy jak waga będzie wyglądać, zwłaszcza że dzis nadszedł szanowny okres, więc roznie może być 😂 czuję się napompowana 😂
Miłego weekendu i spokojnych nocek 😎kic83, Lalia, Ounai, Clover, Suszarka, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
No więc mój syn takie rzeczy wyczynia 🤸
Już mu nie wystarczy, że chodzi za mną kupę robić 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 11:38
Zulugula, Ania81, SzalonaOna, kar_oliv, Lalia, Ladyo, kiniusia270, Ale_ks, Clover, Suszarka, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność