Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Dzień dobry! ☕
U mnie chwila oddechu od upału, siadam do pracy, jeszcze tylko mała sobie nakarmie
Mój raport:
18.04: 88,8 kg
24.04 88,2 kg
1.05 : 86,7 kg
8.05 : 86,0 kg
14.05: 85,2 kg
22.05: 84,5 kg
29.05 : 84, 9 kg
05.06: 83,8 kg
12.06: 82,8 kg
Brawo ja! Lecimy dalej
A jak u Was?
Ounai - ogarnęłaś ta telekonsultacje z diabetologiem?Lalia, SzalonaOna, Clover, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Tajka podeslij jeszcze namiar do Twojego sklepu please, szukam kiecuszki na chrzciny w sierpniu ale kryterium dostęp do cycka i zeby bylo 100 cm w biuscie mocno mi zawęża opcje😭😭😭😭
-
A w strasznie się cieszę, że w końcu się zgodził. Dobre 2-3 lata go namawiałam żeby zadbał o siebie. Nawet badania w kierunku raka prostaty zrobił. Od razu mu kazałam zrobić pełny panel tarczycowy i krzywe trzypunktowe cukrową i insulinowa. Niby wiem, że wystarczy dwupunktowa, ale skoro już i tak siedzi to lepiej niech zrobi ten dodatkowy punkt. Ale już z glukometru mu wyszło przekroczenie i mówi że 400zl zostawił w lab. Mówi, że babka się z niego śmiała jak zobaczyła listę ode mnie, że chyba dawno nie był na żadnych badaniach
Lalia, Ladyo, SzalonaOna, Clover, Inaa89, kar_oliv, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai, super że waga ruszyła 💪
I ekstra że namówiłas męża i się zmobilizował 👍 -
Ounai brawo dla Ciebie! Super ze Ci sie udalo namowic meza
ja na swoim tez raz w roku chociaz wymuszam morfologie. Ale oczywiscie 6miesiecy proszenia. W tym roku mial z pracy badania wiec nie musialam go prosic…
Malwi wlasnie zasnela na 1 drzemke a ja ide zjesc sniadanko i wypic kawke. Powinnam posprzatac bo juz tydzien nie sprzatalam, kurzu pelno, podlogi tez by sie zdalo umyc. No ale, moze sie uda pozniej 😁Ounai, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
-
Cześć Mamusie, mniej się odzywam bo Melcia jest coraz bardziej wymagająca, ale czytam i jestem na bieżąco co u Was ❤️ Głównie mam czas podczytywać jak malutka wisi na piersi
chyba zaczynaja jej się kolki, ładnie zasypia a po chwili wybudza się z płaczem
mam cały arsenał kropelek ale sama nie wiem czy już jej podawać? Wczoraj dałam jej na próbę delicol i wydaje mi się ze jej pomogło…Jagoda zakochana w siostrze, tak bardzo mi pomaga ze jestem w szoku! Byliśmy w czwartek ba błogosławieństwie dzieci w kościele to dumnie wiozła siostrę w wózku i pilnowała cała msze, aż ksiądz z ołtarza (który ja uczy) się uśmiechał, bo J. to raczej taka buntowniczka zawsze była
Pozdrawiamy Was wszystkie ❤️ A ja wczoraj popełniłam błąd i się zważyłam… a miałam to zdobyć dopiero po połogu… 10 kg mi zostało :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 12:21
SzalonaOna, Enigvaa, KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Ounai, Clover, Martt95, kic83, Inaa89, kiniusia270, Ania81, kar_oliv, Suszarka, Nowastaraczka, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Zulu, byłam na pasażu o 8.57 😂 ale wszystko przez Matyldę, która wstaje coraz wcześniej 🙄 były super rzeczy dla chłopców, bluzy, zimowa kurtka, body, dla dziewczynek niestety gorzej i same małe rozmiary. Kupilam jej sukienkę na długi rękaw i tyle... a sobie sukienkę w housie. Jestem już w domu, niestety mamoza coraz bardziej się rozkręca, do tego zęby, więc jak zwykle shopping 'na jednej nodze'.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 10:17
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyOunai wrote:Brawo, piękny wynik! Ja mam dziś 73,8kg, tydzień temu było 74,1kg więc niby coś ruszyło. Albo woda zeszła 😂 w następną sobotę ogarnę badania i zapiszę się do endokrynolog. Dziś mój mąż poszedł. Btw, też trzymam jakieś 1800kcal i 4 posiłki.
trzymam kciuki za badania!
-
nick nieaktualny
-
Ladyo, Ty się waga nie przejmuj! Nawet nie dawaj sobie tej granicy "do końca połogu"! Teraz ciało przeżywa burze, przyzwyczaja się do tego że Amelka już na świecie, hormony się regulują, laktacja normuje, woda jeszcze nie zeszła itd
Teraz najlepsze co możesz to dużo odpoczywaj, jedz smacznie i zdrowo i dużo pij 😘
Twoje dziewczyny są fantastyczne ❤️❤️❤️Ladyo lubi tę wiadomość
-
Ladyo, Amelka jest cudowna! Chyba najbardziej do siostry podobna
cudownie się czyta, że J. tak fajnie pomaga. Oby zawsze już miały taką cudowną więź ❤️ Jak o niej piszesz to widzę siebie 20 lat temu, jak urodził się mój brat 🙂
Ladyo, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, śliczna dziewczynka z Amelki 😍 Super, że starsza córeczka tak Ci przy niej pomaga
A co do wagi, to tak jak dziewczyny piszą, daj sobie czas. Do końca połogu to zdecydowanie za krótko, żeby wszystko w organizmie się już ustabilizowało. Jesteś piękną kobietą, a waga na pewno w swoim czasie wróci do normy -
U mnie okropna noc. Olek spał super, ale ja o 4 nad ranem pierwszy raz od bardzo dawna dostałam ataku astmy
Na szczęście bardzo szybko udało się go opanować lekami, ale jakoś totalnie się tego nie spodziewałam, mimo, że alergia mi się nasiliła ostatnio. Teraz jest już OK, ale bardzo się wystraszyłam i do rana przespałam jeszcze w sumie może godzinę, bo co chwilę się budziłam...
-
nick nieaktualnyClover wrote:No i ja nie raportuję postępów w tym tygodniu, bo waga w górę - 78,9kg
Ale to moja wina, bo znowu zaczęłam podjadać. Na męża narzekam, a sama nie jestem wcale lepsza...
Nadal trzymam kciuki za nas wszystkie odchudzające!Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia brawa dla Olka 🤩
Motylku gratuluje efektów 😉
Ounai a psychicznie czujesz się lepiej? Bo to najważniejszeale tez super ze waga w dół
Chyba większość facetów ma problem żeby się badać. Z moim jest to samo, ale w środę ma badania z pracy wiec chociaż coś będzie miał sprawdzone, próbuje go jedynie namówić żeby zeobic sobie pakiet tarczycowy bo nigdy nie robił, ale wiadomo jak mi idzie 🙄
U mnie waga bez zmian, a w zasadzie to wróciła do wagi sprzed wyjazdu wiec nie narzekam, zwłaszcza ze średni mi idzie trzymanie tej diety 😅🤦🏻♀️ centymetry na szczęście nie poszły w górę a nawet -1cm spadł z udaprzyszedł mi strój do ćwiczeń z allie także może dzisiaj wypróbuje go bo na spacer się nie zapowiada z taka pogoda
Kusicie tymi promocjami w hm, dobrze ze mam kawałek do galerii bo już bym tam była, ale wczoraj na aplikacji tez weszły promocje wiec czekam na dwie przesyłki 😂SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai my mieliśmy przed narodzinami Tymka forda galaxy mk3 7os i mimo że na f to byliśmy mega zadowoleni. Wg nie psuło się to auto. Wykonywaliśmy tylko to co trzeba robić na bieżąco. Jak go sprzedawaliśmy to jak głupia się popłakałam. Za bardzo przywiązuje się do aut 🤣 ale tak dobrze mi się nim jeździło że koniec.
Teraz mamy hyundai 8osobowego. I też jeździ mi się nim mega dobrze i mamy przede wszystkim dużo przestrzeni co u nas potrzebne 😅 Póki co nic się nie dzieje ale mamy go dopiero od stycznia.
Mamy jeszcze jedno auto małe seata i jak mam nim jechać to jestem chora bo już przyzwyczaiłam się do większych aut. Ale jak jeżdżę sama z Tymkiem do fizjo czy lekarza to biorę mniejsze auto bo lepiej zaparkować itp.SzalonaOna, Lalia, Clover, Ania81 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai, może teraz już waga będzie lecieć powoli w dół. Trzymam kciuki!
Clover, współczuję astmy☹️
Ladyo nie martw się wagą narazie, zdążysz schudnąć, najpierw musisz się zregenerować po ciąży 🙂
Zulugula , byliście u fizjoterapeuty z Tomkiem?
U nas była Wczoraj fizjo, po ćwiczeniach Michałek rozszalał się z bujaniem na czterech, tak się bujał aż łóżeczko się trzęsło 😁 szalone dziecko.
Biedny dalej chory, kaszle i smarka. Brr kiedy to się skończy 😐Ounai, Clover lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️