Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wrrrrr jak mnie wkurza jak coś napisze a to się usunie 🤦🏽♀️😭
Ostatnio mam mało czasu by być z wami w pełni na bieżąco. Alis znowu daje popisy i mam co robić by przetrwać dzień.
Nic wam nie pisałam ale wybieram się z Asia do fizjoterapeuty. Udało się umówić tam gdzie chciałam i idziemy za 2 tygodnie bo zwolnił się termin. Nie podoba mi się jej trzymanie główki, nie chce trenować woli się położyć i tak leży zawsze na tym samym boku 🙄 Nie wien już co robię źle, niech mnie ktoś mądry pokieruje jak to robić poprawnie 🤷🏽♀️
Aaa co do cycuszkow dzisiaj zaczelo schodzić zaczerwienienie, coraz więcej leci z tej chorej piersi mleka. Gorączki już nie mam, czuje się dobrze. Mam nadzieję że zapalenie i zastój minął i już będzie dobrze 🙈Lalia lubi tę wiadomość
30♀️ PCOS, IO
35♂️
Czas zostać mamą po raz trzeci- 2cs
A👧 10.10.2018
J👧🏼 29.04.2021 -
Zulugula wrote:Malwi krejzolka🤩
Enigva ładne brwi 😁 to henna pudrowa czy podmalowane?
Ounai pięknie wygląda Wasz balkon, tak wakacyjne , kolorowo, siedziałabym ☀️☀️
P.s. mamy ten sam stolik i krzesła 😀
Zulu, najtańszy zestaw haha, u nas chyba na co drugim balkonie taki stoi. Upolowalismy za 180zl.
A Ty niezłe rzeczy złapałaś. Bezrękawnik klasa, genialny i jeszcze te uszy na kapturze!
Kic, brawo dla Maksia
Motylek, co kupiliście? Tzn jakie auto?kic83, Zulugula lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Enigvaa, ale ładne jesteście!
Zulu, najtańszy zestaw haha, u nas chyba na co drugim balkonie taki stoi. Upolowalismy za 180zl.
A Ty niezłe rzeczy złapałaś. Bezrękawnik klasa, genialny i jeszcze te uszy na kapturze!
Kic, brawo dla Maksia
Motylek, co kupiliście? Tzn jakie auto?Ounai, Clover lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Renault Grand Scenic
mechanicy mówią, że nie kupuje się aut na f: fordów, fiatów i francuskich 😂 jak pracowałam w CERNie to mogłam kupić renault prosto z fabryki ze zniżką 30%,ale warunkiem było zarejestrowanie go na zielonych blachach, czyli takich jak konsule. Plusy były takie, że policja Cię nie zatrzymywała. Minusy takie, że prowadzić może tylko właściciel. Po 2 latach dopiero można było przerejestrować nie tracąc rabatu.
On ma pełne 7 miejsc czy dwa w bagażniku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2021, 23:06
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
Enigvaa, piękne z Was dziewczyny 😍
Lalia, to podobnie jak u mnie. Najpierw chciałam chłopca i dziewczynkę, ale teraz sobie myślę, że mogłabym być mamą samych chłopców 😁
Ounai, piękny balkon, wygląda bardzo przytulnie. Aż by się chciało tam posiedzieć przy kawie
Zulu, super zakupy 😁 Faktycznie stacjonarnie w h&m można trafić na fajne wyprzedaże.
Kic, Maks super sobie radzi, brawo dla niego! 🤩
Motylku, fajnie, że udało się kupić samochód. Oby dobrze Wam służyłOunai, Lalia, Zulugula, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Ja też się zastanawiam nad zmianą samochodu. Rozglądam się już od jakiegoś czasu, nie jakoś bardzo intensywnie ale jednak śledzę oferty. Do tej pory kupowaliśmy tylko niemieckie auta, ale tym razem możliwe, że złamię tę tradycję 😁 Zawsze też lubiłam jeździć większymi autami, a teraz postanowiłam, ze będzie to jakiś nieduży hatchback. Powiedziałam mężowi, że jeśli znowu mi przyjdzie do głowy kupować kombiaka albo sedana, to ma mnie trzepnąć w głowę 🤣
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Też masz Francuza
mechanicy mówią, że nie kupuje się aut na f: fordów, fiatów i francuskich 😂 jak pracowałam w CERNie to mogłam kupić renault prosto z fabryki ze zniżką 30%,ale warunkiem było zarejestrowanie go na zielonych blachach, czyli takich jak konsule. Plusy były takie, że policja Cię nie zatrzymywała. Minusy takie, że prowadzić może tylko właściciel. Po 2 latach dopiero można było przerejestrować nie tracąc rabatu.
On ma pełne 7 miejsc czy dwa w bagażniku?Lalia, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! ☕
U mnie chwila oddechu od upału, siadam do pracy, jeszcze tylko mała sobie nakarmie
Mój raport:
18.04: 88,8 kg
24.04 88,2 kg
1.05 : 86,7 kg
8.05 : 86,0 kg
14.05: 85,2 kg
22.05: 84,5 kg
29.05 : 84, 9 kg
05.06: 83,8 kg
12.06: 82,8 kg
Brawo ja! Lecimy dalej
A jak u Was?
Ounai - ogarnęłaś ta telekonsultacje z diabetologiem?Lalia, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku, nie mogę się nadziwić 😳😳😳
Idziesz jak burza z tą wagą! 💪💪💪
Dobrze pamiętam, że nie ćwiczysz nic ekstra??
Ile mniej więcej kalorii teraz jesz? Bo efekty fenomenalne!! 🤩🤩🤩
Mamusie, u nas wjechał obrót z brzuszka na plecki 😎😎😎 oczywiście jak to u Olka, na razie przez jeden bok 🤣🤣🤣
Mąż dzisiaj w pracy więc jesteśmy z Olciem sami 🙂 ale obiad zrobiony, mieszkanie wysprzątane, pranie właśnie kończy się prać, więc w planach mamy spacer przed obiadem, a po obiedzie zabiorę Olka chwilkę do dziadków (teściów) niech się nim nacieszą, a ja wypiję spokojnie kawkę i zjem pewnie coś słodkiego 🤭
Miłego dnia 🌼🌼☀️Suszarka, Ounai, Enigvaa, Clover, kar_oliv, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Motylku, nie mogę się nadziwić 😳😳😳
Idziesz jak burza z tą wagą! 💪💪💪
Dobrze pamiętam, że nie ćwiczysz nic ekstra??
Ile mniej więcej kalorii teraz jesz? Bo efekty fenomenalne!! 🤩🤩🤩
Mamusie, u nas wjechał obrót z brzuszka na plecki 😎😎😎 oczywiście jak to u Olka, na razie przez jeden bok 🤣🤣🤣
Mąż dzisiaj w pracy więc jesteśmy z Olciem sami 🙂 ale obiad zrobiony, mieszkanie wysprzątane, pranie właśnie kończy się prać, więc w planach mamy spacer przed obiadem, a po obiedzie zabiorę Olka chwilkę do dziadków (teściów) niech się nim nacieszą, a ja wypiję spokojnie kawkę i zjem pewnie coś słodkiego 🤭
Miłego dnia 🌼🌼☀️
Nie ćwiczę NIC, kompletnie!
1800 kcal, 4 posiłki dziennieLalia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w sobotę! Kończę kawę i jadę zaraz sama do H&M 😂 może się coś trafi dla Matyldy, a tak to będę patrzeć za czymś dla siebie. W pon wyjeżdżamy, przydałby się jeszcze jakiś krótki rękaw. Dziś ruszam z pakowaniem, czego szczerze nienawidzę.
Zulugula, Lalia, Nowastaraczka, Clover, Suszarka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
KarolinaMaria wrote:Dzień dobry w sobotę! Kończę kawę i jadę zaraz sama do H&M 😂 może się coś trafi dla Matyldy, a tak to będę patrzeć za czymś dla siebie. W pon wyjeżdżamy, przydałby się jeszcze jakiś krótki rękaw. Dziś ruszam z pakowaniem, czego szczerze nienawidzę.
Rasowa Grażyna: przed otwarciem przy drzwiach😅 udanych łowych!Lalia, KarolinaMaria, Clover, Suszarka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Motylku, to tym bardziej gratulacje 💪 bo to świadczy o tym że naprawdę pilnujesz diety, a dla mnie pilnowanie jedzenia jest dużo trudniejsze niż pilnowanie aktywności fizycznej 🤣
Karolina, pochwal się później co upolowałas 😎SzalonaOna, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tomuś zasnął o 20:40 i ciagiem spał do 1:20 , a teraz wstajemy dopiero 😁 chyba nadchodzi lepsze spanie 🙏
Lalia, Zulugula, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Tajka podeslij jeszcze namiar do Twojego sklepu please, szukam kiecuszki na chrzciny w sierpniu ale kryterium dostęp do cycka i zeby bylo 100 cm w biuscie mocno mi zawęża opcje😭😭😭😭