Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tylko ja zobaczylam to wiedzialam ze bedzie nasza 🙈 maz nie byl przekonany, ale wykienna budka go przekonala. Wczoraj co przechodzil obok to jezdzil nia po domu i zachwycony ze jest taka leciutka
Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2021, 05:04
Zulugula, Angie1985, Ladyo, Lalia, Enigvaa, Inaa89, kiniusia270, Suszarka, Ale_ks, kar_oliv, Ounai, emdar, SzalonaOna, Clover, Ania81, Nowastaraczka, kic83, calanthe, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, Wasze dzieci pełzają. Ale Matylda nie 🤔 to wszystko ok?
SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
-
Karolina, Matylda fantastyczna 😍😍😍 a ta stylówka 🤩🤩🤩 odpoczywajcie i pięknej pogody! ☀️☀️☀️
U nas dzisiaj było podejście do spacerówki i... nie było efektu wow 🤣 tzn mega grzecznie jeździł, nie płakał, ale dźwigał głowę tak samo jak w gondoli, a na jazdę na pół leżąco to stanowczo za wcześnie 🤷 więc skoro ma jeszcze zapas w gondoli to ją "zajedziemy" na brzuchu 😁 ale sama spacerówka Muuvo fajna 👌KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, Wasze dzieci pełzają. Ale Matylda nie 🤔 to wszystko ok?
Enigvaa, świetna spacerówka! Wożenie przodem do świata jej raczej nie zaszkodzi ale jeśli nie buntuje się w gondoli to nie przekładała bym jej jeszcze bo ona jeszcze dość mała mimo wszystko jest.
Marta już coraz lepiej sobie radzi na basenie. Dziś już zanurzaliśmy dzieci w wodzie idąc do przodu, tak jakby przepływały kawałek i dopiero wynurzalismy. Już się ładnie nauczyła i się nie krztusi ani nie złości jak wpada do wody i ma zanurzoną głowę. Ale ludzi i innych dzieci nadal się boi.SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Lalia wrote:Jak czytam jak Wasze dzieci ładnie i dużo jedzą to aż mi głupio 😂 bo Olek to jak zje 5 łyżeczek to super 😂
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai wrote:Enigvaa, świetna spacerówka! Wożenie przodem do świata jej raczej nie zaszkodzi ale jeśli nie buntuje się w gondoli to nie przekładała bym jej jeszcze bo ona jeszcze dość mała mimo wszystko jest.
L
Wlasnie dlatego szukalismy bo sie buntuje. Na brzuchu nic nie widzi bo gondola gleboka, juz ledwo sie miesci. Jak bylismy w ikei i w leroy merlin, to musilam ja nosic i pchac wozek a maz ochal wozek z rzeczami do lazienki 🙈 dlatego juz do spacerowki ja przesadzilismy, na plasko, dokupilam jeszcze taka mate piankowa, bo jednak te materacyki w spacerowkach sa ciensze.🔸28 lat
Dziękujemy dziewczyny
ta dżinsówczeka to jeden z moich top łupów na vinted. Jest z nexta, 100% bawełna, Matylda często ją nosi.
PS jestem 'super' mamą, do zdjęcia ubrałam lekko wilgotną, bo jeszcze schła przed wakacjami 😂 no cóż, kariera modelki jest pełna poświęceń 😂Clover, Ladyo, Suszarka, Lalia, Ania81, Zulugula, kic83, Nowastaraczka, kiniusia270, SzalonaOna, calanthe, dmg111, Inaa89, Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r.