Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno tu nie było Angie, Julik, Fragarii... 🧐 zaglądacie jeszcze do nas dziewczyny? Jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 18:32
Lalia, KarolinaMaria, Zulugula, Clover, Nowastaraczka, kic83, dmg111, Inaa89, Fragaria lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:A nie próbowałaś podawać strzykawka taka od ibupromu? Ja nawet synowi tak podaję dalej tylko on już sam sobie wstrzykuje
Tak sobie myślę, że Olek i tak jest bardzo grzeczny, bo syrop chętnie pije i mam nadzieję, że tak zostanie. Ja jako dziecko chorowałam bardzo często, a podawanie mi syropów, a szczególnie antybiotyków w zawiesinie to był dramat, bo wszystkim plułam albo wymiotowałam. Zazwyczaj kończyło się na zastrzykach 😏 -
Mam dzisiaj okropny dzień. Olek od południa ciągle marudzi i chce być na rękach. Na szczęście rano udało mi się ugotować obiad i trochę ogarnąć w domu, bo później już by nie było szans. Mój mąż miał dzisiaj pierwszą zmianę, przyjechał z pracy, zjadł obiad i oznajmił, że on się musi położyć. Będąc jeszcze w pracy pisał mi że nie mają dzisiaj za dużo do zrobienia i że są nudy, no ale okej, pomyślałam, że może źle się czuje. Spał 1,5h a w międzyczasie Olek ciągle marudził, oczywiście o położeniu go spać nie było mowy. W końcu mąż się obudził i przyszedł do nas, a widząc mnie od razu mówi do mnie z pretensją, że co mam taką skwaszoną minę. No kuźwa, wpada sobie jaśnie pan a ja mam przykleić sztuczny uśmiech chociaż jestem niewyspana, zdenerwowana i zmęczona. Nie chciało mi się nawet gadać z nim i mu tłumaczyć, bo to już nie pierwszy raz kiedy ma do mnie pretensje, że nie taką minę zrobiłam 😕 Dobrze, że on zawsze jest taki szczęśliwy i zadowolony...
-
Suszarka wrote:Dawno tu nie było Angie, Julik, Fragarii... 🧐 zaglądacie jeszcze do nas dziewczyny? Jak tam?
Podbijam pytanie. Dziewczyny, co u Was? Fra, mam nadzieję, że skóra Adasia ma się dobrze.
Jeszcze Suzi, co u Ciebie? Calanthe?Fragaria lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny jak czytam ile Wy jesteście w stanie zrobić, to czuję się jak leń.
Sprzatac i gotować przestałam już w ciąży bo musiałam leżeć. A od kiedy wróciłam z Malutka ze szpitala, to tylko się nią zajmuje.
Mąż w pełni przejął wszytskie obowiązki domowe łącznie z gotowaniem i sprzątaniem . Ja czasami pójdę na zakupy albo posprzątam. A po pracy od razu przejmuje 👶i zajmuje się nią już aż do kąpieli i usypiania. Ale muszę się chyba ogarnąć w tym temacie żeby biedny się w końcu nie wkurzył 🙈
Na swoje usprawiedliwnie mam to,że tak nauczyłam mała,że Ona jest praktycznie nieodkladalna🙈🤭i w sumie i tak bym za wiele nie zrobiła. Ale powoli zaczynam nad tym pracować bo jednak jest to dość uciążliwie bo praktycznie całe dnie na rękach. Czasami polezy 10 minut na macie. -
Karolina
Matylda jaka modelka, cudna jest 😍
Udanego pobytu nad morzem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 20:45
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Herbatko, co tam u Was? Ile Twoja córcia już ma?😘
Laila- u nas 2,5m a korygowany miesiąc. Dziś ważylismy i jest już na wadze 4195 także jest już co nosić 😁
Ogólnie jesteśmy w małej zakochani po uszy♥️
Męczą ją bolesne gazy ale mam nadzieję,że niedługo przejdzie. Niby powinno przejść w okolicach 3-4miesiaca. Ale nie wiem,czy urodzeniowego,czy korygowanego 🤷
Teraz w tym tygodniu czekają nas bardzo ważne badania, także trzymajcie za nas kciuki 💪Ounai, SzalonaOna, Ladyo, Lalia, Clover, dmg111, Inaa89, Nowastaraczka, emdar, Ania81, Fragaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny jak czytam ile Wy jesteście w stanie zrobić, to czuję się jak leń.
Sprzatac i gotować przestałam już w ciąży bo musiałam leżeć. A od kiedy wróciłam z Malutka ze szpitala, to tylko się nią zajmuje.
Mąż w pełni przejął wszytskie obowiązki domowe łącznie z gotowaniem i sprzątaniem . Ja czasami pójdę na zakupy albo posprzątam. A po pracy od razu przejmuje 👶i zajmuje się nią już aż do kąpieli i usypiania. Ale muszę się chyba ogarnąć w tym temacie żeby biedny się w końcu nie wkurzył 🙈
Na swoje usprawiedliwnie mam to,że tak nauczyłam mała,że Ona jest praktycznie nieodkladalna🙈🤭i w sumie i tak bym za wiele nie zrobiła. Ale powoli zaczynam nad tym pracować bo jednak jest to dość uciążliwie bo praktycznie całe dnie na rękach. Czasami polezy 10 minut na macie.
Trzymam kciuki z małą! Daj znać jak badania wyszłySuszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Laila- u nas 2,5m a korygowany miesiąc. Dziś ważylismy i jest już na wadze 4195 także jest już co nosić 😁
Ogólnie jesteśmy w małej zakochani po uszy♥️
Męczą ją bolesne gazy ale mam nadzieję,że niedługo przejdzie. Niby powinno przejść w okolicach 3-4miesiaca. Ale nie wiem,czy urodzeniowego,czy korygowanego 🤷
Teraz w tym tygodniu czekają nas bardzo ważne badania, także trzymajcie za nas kciuki 💪 -
nick nieaktualnyHejka Hejka, u nas weekend minął szybko... Za szybko 😂
Jutro już poniedziałek, więc wracam do pracy. Dzieci do przedszkola i żłobka. Na popołudnie planów brak, będę musiała wysłać paczkę, bo sprzedałam suknie ślubną, skoczyc na jakieś zakupy.
Dzisiaj za to byłam troszkę u babci z dziećmi, a później pojechaliśmy z mężem na mecz jego. Także dzień też szybko zleciał.
Pogoda u nas w weekend była brzydka. Na przemian deszcz i słońce, 19 stopni. Od jutra wracają upały ☀️☀️☀️
Matylda to jest taka mała śmieszka, ledwo oczy otworzy - uśmiech. Zasypia - uśmiech!
Aaaa i ma nowa umiejętność - robi cacy cacy 😍
Także u nas tyle, Odliczam dni do 1.07 i krótkiego urlopu nad morzem 😍Ounai, Suszarka, Clover, KarolinaMaria, Inaa89, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
-
Herbatka, no ponad 4 kg to już piękna waga 😍😍😍 kciuki za dobre wyniki badań ✊
Calanthe, ja jak karmię Olka i on się tak przytula to myślę sobie, że kiedyś to chyba on będzie bardziej gotowy na to odstawienie niż ja 😂
U nas też intensywny dzień, byliśmy u mojego chrześniaka na 4 urodzinach 😎 Olek jak zwykle zaprezentował "wyjściowa' część swojej osobowości 😁 jutro będziemy sami we dwoje to pewnie pokaże tą zarezerwowana tylko dla mamusi, zwłaszcza że od 2 dni nie było kupki i wychodzi mu kolejny ząb 😵
Zamówiłam w końcu prezent na dzień ojca 😅 zdecydowałam się na plakat z kolażem zdjęć Olka z Tatą 😘Suszarka, Clover lubią tę wiadomość
-
Mi przyszły nieśmiertelniki, super są
Męża aż nosi żeby się dowiedzieć co tam jest haha Niestety on odbierał paczkę więc wie że prezent już czeka ale nie wie co jest w środku.
Za to ja znalazłam zegarek fitness dla siebie, z gpsem więc wreszcie będzie mi liczył kroki jak będę trzymać wózek. Odkupiłam od Pana na Olx, nowy. W sklepie ceny rzędu 620-750zl a ja wynegocjowałam 509 💪 Jutro Pan ma mi wysłać
Aż chyba poszukam zamiennych pasków na AliSuszarka, Clover, Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ja daję Małej ciumkac (karmieniem bym tego nawet nie nazwała) dwa razy dziennie, rano jak wstaje i wieczorem jak ją kładę spać. Od jakiegoś czasu muszę dawać też mm w nocy i szczerze mówiąc wygodniej mi od razu wstać, zrobić butlę i po 10minutach obie idziemy spać, niż się gimnastykować pół nocy z dzieckiem które trochę pociągnie, trochę przysnie, a na koniec jest już tak głodne że się rozbudza na dobre i trzeba nie dość że robić butlę to jeszcze później lulać. W związku z tym podjęłam decyzję że rezygnuję całkowicie z kp jak Iga skończy pół roku. Na zawsze pozostanie to w mojej głowie jakąś porażką, ale i tak bym się nie spodziewała że utrzymam moją marną laktację tak długo. Dałam Idze 100% tego co byłam w stanie i chyba nie mam sobie nic do zarzucenia.
Lalia, KarolinaMaria, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
PS Ounai, zamówiłam na Ali bloomersy i skarpetki z Twojego polecenia. Ale tak się rozpędziłam ze skarpetkami że wydałam w sumie 160zl i to po redukcji koszyka 🤣 przynajmniej moja córka i siostrzenica będą wystrojone 🤣
Lalia, dmg111, Ounai, Ania81 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022